پاسخ : نقد عکس
خوشحال می شم نظر دوستان رو بدونم
خوشحال می شم نظر دوستان رو بدونم
این چرا انگار یه جورِ غیر طبیعی ایه؟به نقل از amparisay :خوشحال می شم نظر دوستان رو بدونم
به نقل از M.Sh :خیلی خوبه
فک کنم اگه درخت نصفه نمی بود بهتر بود....
اسمونش عالیه مخصوصا نزدیک درختاش
ادیت شده حتما نه؟
مثل نقاشیه!!!!!!!!!!!
به نظر من اگه میخواستی دو راهی رو نشون بدی بهتر بود از زاویه یا فاصله ی دیگه ای عکس رو مینداختی.چون اینجور که الان هست اونقدر که باید مفهوم دو راهی رو نمیرسونه.به نقل از مــهــســافــت...! :دو راهی
خود اون حشرههه زشته! يكمم واضح نيست.به نقل از Nikon D3000 :من اصلا حس خوبی نسبت به این ندارم ٬ ولی ایرادشم پیدا نمیکنم ؟
به نقل از ستـاره :من اصلا حس خوبی نسبت به این ندارم ٬ ولی ایرادشم پیدا نمیکنم ؟
+ مُشاء .
ادیت فقط تنظیم رنگ و کنتراست .
به نقل از z@hra :یه ذره زیادی تاره بعد سبزشم خیلی تو چش میزنه. ولی خیلی هم بد نیس که
به خاطرِ اینکه عکس ماکرو ئه, سوژه جای نسبتاً خوبی قرار گرفته و اون پشت فلو شده, پاهایی که گفتی اصن تو چشم نمیزنن و من که اول اصلاً ندیدمشون!به نقل از لولیع¹ :کلا یه جوریه
این کفشدوزکِ هی تن تن را میرفت اصن واینمیستاد یه جا
پاهای بابامم تو عکس افتاده
نمیدونم امکانِ تغییر زاویه نسبت بهشو داشتین یا نه, باید زاویتون رو تغییر میدادید. کله ی بادبان از کادر رفته بیرون و در عین حال, افق (که البته خط نیست و یه چیزایی توش هست -کوهَن اونا؟ ساختمونن؟ من کورم تقریباً - ) از وسطِ کشتی رد شده و یه کم آزار دهنده است :/ وسط قرار گرفتنِ کشتی چیزِ بدی نشده ولی خب بازم توی یک سوم قرار میگرفت خیلی بهتر بودبه نقل از mahya... :
به نقل از z@hra :خیلی دوسشون داشتم. همشون خراب شدن
-برای دیدن اندازه بزرگتر رو عکس کلیک کنین.
هر کار کردم عکسه درست نمی اومد مجبور شدم اونجوری بذارم. خوبه اینجوری؟به نقل از ستـاره :+ تشکر ویژه برای گذاشتن عکس کوچیک
+ میتونی یه مقدار با brightness ـش بازی کنی ٬ خیلی تیرهست عکس!
بعد دیگه این که جا داشتی از زاویههای بهتر بگیری ٬ مثلا از راست شاید٬ که هردوتا گل کج بیفتن
نظر منه البته :د
آره ٬ خیلی بهتر شد : >به نقل از z@hra :
زاویه اش هنوز مشکل دارهبه نقل از z@hra :