مثه اینکه اصن درک نکردین حرفای منو...اولا انجمن نجوم ما سالی یکی دوبار و با حضور ده پونزده تا معلم رصد میزاره...من اصن منظورم این نبود که برا ما آره برا بقیه نه...کلاسای المپیاد رو هم مثال زدم که بگم تعامل و مختلط بودن یه جاهایی نتیجه میده اما به جنبه افراد هم بستگی داره
نمیدونم منو چی فرض کردین من نه از اون آدمای خشکی مقدسم نه از اون دو کله ها(!!!)پسر ندیده هم نیسم حالا شما دوس داری فرض کنی من تو زندانم مختاری...
مختلط بودن آمادگی فرهنگی می خواد ینی قبل از اینکه مدارس مختلط شن-همون جوری که شما گفتین-دخترا باید یاد بگیرن تا یه پسر دیدن عشوه خرکی نیان و پسرا هم تا یه دختر دیدن شماره ندن و از این حرفا...و به نظر من اکثریت جامعه این آمادگی رو نداره و مختلط بودن الان زوده قبلش باید فرهنگ سازی شه واسه همین گفتم مختلط نباشه بهتره
اتفاقا در جریان ازدواج های دانشجویی هم هستم منظورم این بود که خیلی ها به جای درس خوندن دوست پیدا میکنن-ازدواج دانشجویی بد نیست-
خب آره دارن تفکیک میکنن و به نظرم دلیلش اینه که بعضیا-نه همه-جنبه شو ندارن دخترا رو مثال میزنم به شما برنخوره:وقتی هفت قلم آرایش میکنن،موهاشونو درست میکنن بعد چادر می اندازن رو شونه هاشون میرن دانشگاه و سر کلاس به جای اینکه به درس گوش بدن به دوست پسرشون اس میدن دولت دانشگاه ها رو دخترونه پسرونه میکنه چون میبینه که کشور به جای اینکه ارتقای علمی پیدا کنه داره پسرفت میکنه و این ینی بحران فرهنگی و همین بحران باعث میشه از نظر اجتماعی و...هم ضربه بخوریم
البته تفکیک هم تا حدودی کار سازه باید مشکل اصلی رو که همون فرهنگه درمان کنه...عمل ما تعیین کننده عکس العمله اگه اون بعضیا بلانسبت شما تا این حد عقده ای و بی جنبه نباشن کسی دانشگاه ها رو جدا نمیکنه
من نگفتم دختر و پسر اصن به هم نگاه نکنن و با هم یه جا نباشن اگه اینجوری باشه که همه ما کافریم و اینکه گفتم دین به خطر می افته شوخی بود فک کردم متوجه شدین...حرف من اینه که همه آدما یه جور نیستن...بعضیا میتونن به قول شما به همدیگه به چشم جنس مخالف نگاه نکنن ولی بعضیا نمیتونن برای همین فعلا مختلط بودن نتیجه نداره...یه جایی نوشته بود:اگه از بچگی به جای اینکه به ما میگفتن سیگار نکشین خطر داره میگفتن مسواک نزنین بده الان دور هم جمع میشدیم یواشکی مسواک میزدیم...قبول دارم که آدمو از هرچی منع کنن نسبت به اون حریص تر میشه ونظرات بعضیا رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که به خاطر همین میگن مختلط باشه ولی بازم میگه زمانی نتیجه میده که آمادگی فرهنگی داشته باشیم این از جنبه اجتماعیش
از نظر دینی هم باید بگم از صحبت های شما درباره ی ویفر خرد کردن به این نتیجه رسیدم که مختلط شدن ما رو از اصول دینمون دور میکنه حتی اگه فرهنگ سازی شه و بعدش هم مدارس مختلط شن نباید یادمون بره که ما مسلمونیم باید حجاب داشته باشیم و از این حرفا
واینکه ما مسیحی نیستیم که خیلی آزادی عمل داشته باشیم
هر کاری مضرات و فواید خودشو داره ودرحال حاضر اگه مدارس مختلط شن مضراتش بیشتره...اصن درک کردین چی میگم؟