• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مختلط شدن مدارس در ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع h.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون در رابطه با مختلط بودن مدارس در ایران چیه ؟

• مختلط باشه

رای‌ها: 215 35.2%
  • جدا باشه

رای‌ها: 152 24.9%
  • هم مختلط و هم جدا

رای‌ها: 244 39.9%

• رای‌دهندگان
    611
پاسخ : مختلط شدن مدارس در ایران

بنظر من باید مختلط باشه
چون بین ما دختر پسرا یه مرز کشیده شده
بالاخره باید مختلط شدن از یه جایی شروع شه
شاید اولش بد باشه اما خود به خود عرف میشه
و تکراری میشه همه چیز

به نقل از ! M@RY@M ! :
بنظر من باید مختلط باشه
چون بین ما دختر پسرا یه مرز کشیده شده
بالاخره باید مختلط شدن از یه جایی شروع شه
شاید اولش بد باشه اما خود به خود عرف میشه
و تکراری میشه همه چیز
خب شما میفرمایید باید یک جایی شروع شه
الان تو ایران از دانشگاه شروع میشه
گرچه با دانشگاه بیشتر مخالفم

Be khater ine baziya vaqT niran daneshgah yeho jav zade mishan Dge :-w

من به هم جدا و هم مختلط رای دادم.
دلیل مختلط بودن:
خب به نظر من که خیلی خوبه.دیگه ندید پدید نخواهیم داشت.بچه ها یاد میگیرن که با جنس مخالف چجوری برخورد کنن.عادتای کلی و خصوصیات جنس مخالفشونو میفهمن.دیگه هم از اون دخترای خیابونیو پسرای تیکه اندازو مردم آزار خبری نمیشه.دیگه یه بچه16 ساله دستوپاشو با دیدن یه دختر گم نمیکنه.دیگه سن متوسط رابـط‌‍ه جـنس‍‌‍ی تو ایران نمیشه 15تا18 سال.یا حداقل کنترل شده میشه.دیگه نمیبینیم دختر 16ساله ایدز گرفته. :(( :((
دلیل جدا بودن:
یه سری خانواده های مذهبی هم هستن که دوس ندارن بچهاشون با جنس مخالف باشن.به هر حال اونام آدمنو اعتقادات خودشونو دارنو توی این جامعه کنار ما دارن زندگی میکنن.(من خودم با این دسته کاملا مخالفم ولی خب اونام آدمن).پس مدارس جدا هم باشه واسه اینا. :)
از کی شروع شه؟؟؟:
به نظرم باید از ابتدایی شروع شه.پسرو دختر تو مهد باهم مخلوطن.مشکلی پیش نمیاد که تو ابتدایی هم با هم مخلوط شن.همون نسل تو سال اول باهم مخلوط میشن وبعد دومم باهم مخلوطن تا آخر دانشگاه.باید قبول کرد که الآن اگه از راهنماییو دبیرستان شروع کنن فاجعه میشه.دانشگاهم که کلا افتضاحه.چه سراسری مثه تهران چه آزاد.ولی ابتداییا بچن.هنوز نمیفهمن خیلی چیزارو.از همون موقع جنس مخالفو واسشون عادی کنیم دیگه واسشون عادی شده. ;)

واقن ما تو مهد مختلط بودیم؛ اصلا نمیفهمیدیم چی به چیه؛
حتی موقعی که ابتدایی بودم من تا قبل 12 سالگی نمیفهمیدم فرق بین پسر و دخترو
این از موقعی شرو شد که وارد راهنمایی شدم و هی بهمون میگفتن جنس مخالف فلانه بهمانه
و فک کن یه همچین آدمایی وارد دانشگاه شن
و فساد و اینا...
پس بهتره که مختلط باشه

به نظر من باید جدا باشه.. چرا؟ چون با فرهنگ سازی کاری از پیش نمیره. فرض بگیریم که بچه ها رو (مثلا) بدون محدودیت سمینار اینور اونور ببرن و هزاران کار دیگه.. اما وقتی که یه چیزی عمقی شده شما ۱۰ سال هم که از این کارا بکنی ، باز بعدش همان میشه که ناگهانی این کار رو انجام بدی میشه (همون آش و همون کاسه) . همین الانش اگه تا سال ۴ـم دبیرستان هی بیان (برای هم سن و سال های من) که میشه ۴ سال تقریبا فرهنگ سازی بکنن ، بعدش بیان مختلط کنن ، مطمئن باشید که میشه فـوقع ما وقع...! به نظرم بهتره که کلا این طرح رو بی خیال شیم...

منم راستش به گزینه سوم رای دادم ...
هستن خیلی از پدر و مادر هایی که دوست ندارم بچشون با جنس مخالف باشه (همونطور که خودشون و پدر و مادرشون نبودن ...)
و از طرفی باید این فرهنگ برخورد درست بین 2 جنس ، کم کم ایجاد بشه که یارو میخواد با جنس مخالفش صحبت کنه سکته نزنه تهش و لکنت بگیره ;D

ولی یه چیزی هم که هست اینه که خوب اگه ما هم مثل خارج بکنیم ، مطمئنا مثل خارج خیلی از دخترا قبل از ازدواجشون از دختر بودن در میان (احتمالا منظورو گرفتید دیگه) که باز این فرهنگو جامعه نداره و نمیتونه قبول بکنه ! بعد تو فکر اینم که برای اون باید چه کار کردش ؟؟
اونم خیلی سخت هست درکش برای جامعه ایرانی ما ...
شما فقط خودتون و لذت خودتون رو در نظر نگیرید ...
بحث های جانبی این کارم در نظر بگیرید ...
دانشگاه 2 جنس به هم برخورد بکنن شاید توش ندید بدید بازی زیاد ببینیم اولش ولی هر چی باشه عقلشون خیلی کاملتر از دوران نوجوانی هستش که خیلی از مشکلات ما مسائل جنسیمون هست و شاید نتونیم کنترلشون کنیم ...

هر چند میگم بازم خودم موافق مختلط شدن هستم ولی اینا هم هستش دیگه ...

به نقل از Erfan_Cena :
به نظر من باید جدا باشه.. چرا؟ چون با فرهنگ سازی کاری از پیش نمیره. فرض بگیریم که بچه ها رو (مثلا) بدون محدودیت سمینار اینور اونور ببرن و هزاران کار دیگه.. اما وقتی که یه چیزی عمقی شده شما ۱۰ سال هم که از این کارا بکنی ، باز بعدش همان میشه که ناگهانی این کار رو انجام بدی میشه (همون آش و همون کاسه) . همین الانش اگه تا سال ۴ـم دبیرستان هی بیان (برای هم سن و سال های من) که میشه ۴ سال تقریبا فرهنگ سازی بکنن ، بعدش بیان مختلط کنن ، مطمئن باشید که میشه فـوقع ما وقع...! به نظرم بهتره که کلا این طرح رو بی خیال شیم...
نکردیم این جوری شده دیگه.....فرهنگ سازی... :-w

به نقل از ناطق :
خب شما میفرمایید باید یک جایی شروع شه
الان تو ایران از دانشگاه شروع میشه
گرچه با دانشگاه بیشتر مخالفم
خب یه پیشنهاد دارم واسه شما یه دنیا میسازیم واسه پسرا یدونم واسه دخترا بد رندوم جفت می کنیم به موقش میفرستیم یه دنیای جدید
خیلیم شیک و مجلسی

قصد بی احترامی ندارم ولی شما جوری تو اسلام غرق شدی که اصلا به بحث اجتماعی دیدگاهی نداری
اصلا فکر نمیکنی راجع بش
میگی دانشگاه مختلط باشه چششون به نامحرم میوفته پس جدا
فک کردی اگه جدا شه چی میشه؟
چشمو گوشا بسته میمونه همه پاستوریزه؟
می دونم دوباره می خوای جهت گیرانه جواب بدی ولی قبلش فک کن

والا با چیزایی که تو خودمون میبینم و چیزایی که دبیرستان پسرونه میبینم بهتره که جدا باشه(خودمونو مثال زدم که کسی به دل نگیره)

Back
بالا