اتفاقا به خاطر همین به قول شما بی جنبگی هست که باید این اتفاق بیفته اون هم نه از دبیرستان بلکه از دبستان تا این آشنا شدن اتفاق بیفته. به ویژه وقتی که این کار از دبستان شروع بشه مشکلی از نظر اینکه از قبل پس زمینه جنسیتی توی ذهنشون دارند مطرح نیست (الان یک بچه هفت ساله خیلی متفاوت به جنس مخالفش نگاه نمی کنه)
من نمیدونم پس اگه غرب اینقدر بده وضعیت این پیشرفت های علمی رو ایران و پاکستان و افغانستان انجام میدن دیگه؟!
تذكر*برادر بزرگتر حق تصمیم گیری برای خواهرش رو نداره (مراجعه به قانون اساسی ایران و بقیه کشور ها)*
براي دفعه دوم توضيح ميدم استدلال اينكه تك جنسيتي باعث بهره مندي از تسهيلات بهتر ميشه ٢ ايراد داره:
١. ممكن است كه بهترين محقق علمي كشور شدن براي أفراد مهم نباشد(١) و يا به حدي مهم نباشد كه بخواهند از اين روابط بزنند(٢) و يا اعتقاد داشته باشند كه هر دو كار در يك زمان ممكن است(٣). لذا بايد اين امكان برأي اون ها فراهم باشه (نبايد سيستم توفيق اجباري باشه كه نتيجه بشه همين وضعيت ايران كه دانشگاه رفته ها سواد يا تخصص كافي ندارند و يا سواد دارند و كار ندارند و همين حال كمبود شاغلين أمور فني هست(مثالي از كارآمد نبودن سيستم توفيق اجباري))
٢. مثال هاي نقض بسيار است، كساني كه در مدرسه مختلط تحصيل كرده اند و با دختر ها (يا پسر ها) رابطه داشته اند و موفق شده اند(در خارج منظورمه)
*اين ديد كه آدمايي كه ميخواهند موفق باشند بايد از روابط انساني بزنند و گوشه نشين بشوند خيلي ساده انگارانس)
**نميدونم منظورتون از روابط كافي چيه ولي ظاهرا ما در دو كشور مختلف بوديم!#
**
شما شواهدتون رو از روي فيلم كمدي و چند تا كتاب كه چندتا آخوند كه به عمرشون در چنين شرايطي حضور داشتند مياريد كه مثل اينه كه من أصول فيزيك رو از روي كارتون Ice Age و كتاب ها جي.كي. رولينگ بيارم!
*به تعريف كمدي در ادبيات فارسي (كه احتمالا سنتون نميرسه و نخونديد) توجه كنيد: کمدی اثری است که در بیننده شادی و نشاط ایجاد کند و به خوبی و خوشی به پایان برسد.(يعني هدفش نشان دادن جامعه نيست و حتي به سخره گرفتن جامعه هم نيست (اون "طنز" هستش)) و يكي از راه هاي مشترك إيجاد انواع كمدي (و طنز) كه در اين مجموعه فيلم هم به كار رفته "اغراق و بزرگ نمايي" تا حد مسخره گي است*
**آخوندي كه تمام عمر در يك هجره حوضه نشسته صلاحيت نظر دادن تخصصي نداره و كتابش معتبر نيست چون علم جامعه شناسي بر پايه تفكر و توهم شخصي نيست بلكه بر پايه داده هاي دقيق علمي، آزمايش، پيشبيني و نظريه سازي بر پايه أصول قبليه نه بر أساس حجم كتاب هاي ديني كه كسي بلده**