• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مختلط شدن مدارس در ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع h.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون در رابطه با مختلط بودن مدارس در ایران چیه ؟

• مختلط باشه

رای‌ها: 214 35.1%
  • جدا باشه

رای‌ها: 152 24.9%
  • هم مختلط و هم جدا

رای‌ها: 244 40.0%

• رای‌دهندگان
    610
پاسخ : مختلط شدن مدارس در ایران

به نقل از yasna.m :
چی میگی بابا همون طور که معلم زن جای مادر ادمه معلم مرد هم جای مادر نه ینی جای پدر ادمه حالا مجرد یا متاهل 18 ساله یا 40 ساله فرق نداره
کجا همه این جورین یه تعداد انگشت شماری انقد بی جنبناااااااا
در کل ما از اول فرهنگشو نداشتیم زیر ساخت فکریشم نداشتیم اجراش این جا جز فاجعه چیزی نداره
درست گفت نفر قبلیتون
نمونش شهر ما
یک معلم مرد فرزانگان تدریس میکرد چند ساعت هم علامه
چنان اوضاع بد و نا امید کننده ای بوجود اومد که نگو و نپرس

به نقل از ناطق :
درست گفت نفر قبلیتون
نمونش شهر ما
یک معلم مرد فرزانگان تدریس میکرد چند ساعت هم علامه
چنان اوضاع بد و نا امید کننده ای بوجود اومد که نگو و نپرس

خوب این دیگه از ندید بدید بازیه و گر نه باید همونجوری باشه که گفتم

به نقل از yasna.m :
خوب این دیگه از ندید بدید بازیه و گر نه باید همونجوری باشه که گفتم
خب ببینید فرهنگ آرمانی که ما انتطار دایم همیشه با فرهنگ واقعمیون یکی نیست
گاهی کارایی که انجام میدیم دقیقا خارج از فرهنگ آرمانی هست
نمونش همین

یه رقابت تو درس پیش میاد برای درسی هم مفیده.
اما خب شاید یکی دوست نداشته باشه تو یه مدرسه مختلط باشه.
باید جفتش باشه

من هم موافقم و هم مخالف. موافق چون شاید با این کار یه ذره از بار عقده ای بودن جوونا نسبت به جنس مخالف کم شه. مخالف چون امروزه که مختلط نیست ملت خودشون رو این جوری خفه کردن وای به حال روزی که مختلط شه. به نظرم خوبه این اتفاق بیفته با فرهنگ سازی و یک سری شرط و قانون.

به نقل از psp :
یه رقابت تو درس پیش میاد برای درسی هم مفیده.
اما خب شاید یکی دوست نداشته باشه تو یه مدرسه مختلط باشه.
باید جفتش باشه
[/quote
باز هم بحث تکراریه افزایش رقابت
تو صفحه های قبل بحث شد
یک نگاه بندازید
رقابت شاید بوجود بیاد ولی تاثیر منفیش انقدری هست که این یکم تاثیر به ظاهر مثبت به چشم نیاد

• لایک
امتیازات: N.Y.M

اگه بچه ها ایران از جنس مخالف وا3 خودشون یه غول نساخته بودن فایده داشت

ولی الان فایدش از ضررش بیشتر نیست

این رقابت ی ام که میگید اثر اون غول است وگر نه دختر با پسر تو درش تفاوت نمیکنه

میکنه؟

• لایک
امتیازات: N.Y.M

به نظر من، در حال حاضر، جامعه هنوز آمادگي مختلط شدن مدارس رو به طور كامل نداره.
الان اين قدر دخترها و پسر ها همديگه رو نديدن و از همديگه غول ساختن كه مختلط بشه معلوم نيست چي بشه...

اما اگه شروع كنن و بچه ها رو از سن دبستان به يه مدرسه بفرستن، اين جوري بچه ها آمادگي ذهني بيشتري پيدا ميكنن. چن از ان سن كه هنوز مسائل جنسي براشون معنايي نداره همديگه رو ميشناسن و ياد ميگيرن.

واقعا الان خجالت آوره دخترها و پسرها جنس مخالف رو آدم فضايي ميبينن! :| هيچ دركي از شخصيت همديگه ندارن.

درضمن درباره كشش طبيعي جنس مخالف و اين كه اين هزارجور بدبختي رو باعث ميشه ( :|) جامعه اي مثل ژاپن رو در نظر بگيرين كه با حفظ فرهنگش (كه فرهنگ ملي ايران و ژاپن خيلي به هم شباهت داره، البته اگه آدمايي رو كه فرهنگ خودشونو يادشون نميادو در نظر نگيريم) ، مدارس مختلط هم داره و رابطه بينشون هم كاملا سالمه. لزومي نداره فكر كنين حتما همه در حالي كه آب از لب و لوچه شون آويزونه زل بزنن به همديگه!
و دوستي بين دختر و پسر هم، اگه هردوشون درك صحيحي از اين كه وارد چي ميشن داشته باشن، هيچ ايرادي نداره!

نه مختلط نشه بهتره چون خیلیا جنبه ندارن من امروز تو خیابون صحنه ای را دیدم که قشنگ دهنم چسبیده بود کف ماشین ...
یه سری دختر دبیرستانی داشتن تو سرویس با رانند سرویس (احتملا 22-23 سالشون ) شوخی می کردن اونم نه شوخی عادی ها افتضاح ...
و متاسفانه من تو مدرسه ای که راهنمایی بودم از این جور آدما زیاد دیدم و ادم صاف و ساده کمه خیلی کمه بهتره مختلط نشه به مشکلاتش نمی ارزه

به نقل از tinaradvand :
نه مختلط نشه بهتره چون خیلیا جنبه ندارن من امروز تو خیابون صحنه ای را دیدم که قشنگ دهنم چسبیده بود کف ماشین ...
یه سری دختر دبیرستانی داشتن تو سرویس با رانند سرویس (احتملا 22-23 سالشون ) شوخی می کردن اونم نه شوخی عادی ها افتضاح ...
و متاسفانه من تو مدرسه ای که راهنمایی بودم از این جور آدما زیاد دیدم و ادم صاف و ساده کمه خیلی کمه بهتره مختلط نشه به مشکلاتش نمی ارزه
خوب فك نميكني به خاطر اينكه صبح تا شب پسر نميبينن اين رفتارو دارن؟ من اسم اينو ميذارم "نديدگي".

در اصل شايد اولاش چون همين مساله رو دارن يه ذره افراط باشه ولي بعدش واقعا همه چي ميره سر جاش

Back
بالا