- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی۱
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
با این اوضاع بعضی افراد که قطعا خیر.
نمی دونم واقعا نظری ندارم.
نمی دونم واقعا نظری ندارم.
حداقل قضیه ی جزوه ریختن رو زمین تو دانشگاه کمتر پیش میاد:)به چه دردی میخوره؟
کاملا باید تفکرات اصلاح بشه،شاید فقط تو روابط اجتماعی افراد تاثیر داشته باشه.در رابطه با برقراری ارتباط افراد با دیگران میتونم کاملا با اطمینان بگم که برای خودم سخته چه تو مدرسه چه تو فضای اجتماعی تر جامعه.تو اکثر کشور ها هر نوع مدرسه ای هست که خانواده ها هرطور که بخوان بچه هاشون رو تربیت کنند.دور و بر مدرسه ی ما 3 تا مدرسه ی پسرونه هست که یکیش دیوار به دیوارمون بود اصلا ، البته امسال(این سال تحصیلی که گذشت ) با مدرسه ی ابتدایی دخترونه جاشونو عوض کردن ، بچه ها از پنجره نگاشون میکردن تیکه مینداختن و ازین جور کارای مبتذل بعد اونام برمیگشتن یچی به اینا میگفتن و معاون پرورشی میومد و فلان و فلان.
حالا فکر کن کلاس بغلی پسرا باشن ، دم به دیقه بچه ها اجازه میگیرن برن دستشویی تو راهم برا دوست پسرشون قلب بفرستن
کلا که فکر نکنم مزیت خاصی داشته باشه.
صرفا شاید باید از داخل خونواده این تفکرات اصلاح بشه.
و اگه یه همچین قضیه ای رو بیارن در سطح دبستان و دبیرستان کی تضمین میکنه که توی دبیرستان که سن بلوغ و به قولی فوران هورمون هاس همچین فساد هایی پیش نیاد ?خب بنظرم اینکه بعد از 12 سال درس و اشتغال(!) توی محیطی کاملا جدا از جنس مخالف ، بری توی محیطی که پره از جنس مخالف و تو باید باهاشون هم گروه بشی حرف بزنی (آدابِ معاشرت و حفظ حدود خیلی مهمه توی ارتباط با جنس مخالف) باعث میشه یسری بی جنبگی هایی باشه و منجر به فساد توی دانشگاه میشه . پس یا باید دانشگاه هم جدا شه (که این خیلی مسخرست پس دختر و پسر کجا همو ببینن یا کجا بالاخره یاد بگیرن چجوری برخورد کنن بهرحال یه حقیقت غیرقابل انکاره که جامعه متشکل از مرد و زنه و حتی اگه دانشگاه هم جدا باشه ، جامعه نمیتونه زن و مرد رو کاملا جدا کنه) و یا اینکه مدارس هم مختلط بشن و پسر و دختر از سنین نوجوانی یاد بگیرن و آموزش ببینن که چجوری باید با جنس مخالف برخورد کنن (قبول دارم که این هم یسری فسادهایی داره ها ولی خب بهتر از اینه که یهویی بعد 12 سال با جنس مخالف روبرو شن و بفهمن اصن دنیا چجوریه(!!!))
نقطه آغاز این بی جنبه بودن به نظرت از کجاست؟!!پاسخ : مختلط شدن مدارس در ایران
نمیشه...
مهدکودکارو اونجوری کردن بعد انتظار داری مدرسه ها مختلط شه....
ولی نشه بهتره
دختر پسرای ایرانی جنبه ندارن
اگه از دید شما بخوایم نگاه کنیم که دخترا باید خودشون با زنجیر ببندن تو خونه بیرون نرن چون ممکنه آزار اذیت ببینن ، فرقی نداره ، تغییر دادن سخته ، اوکی قانون که میشه گذاشت ، امنیت رو میشه بالا برد ،در ضمن این حرف تبلیغ نیست ژاپن سالهاست پیشرفتش نشون داده ، اگرم حرف من از رو مستند قبول نیست ، حرف شما هم که از رو فیلمای امریکایی بی محتوا دیدید قبول نیستتغییر یه فرهنگ غلط چندین سال طول می کشه و اگه با همون فرهنگ غلط مدارس مختلط بشه حداقل دو تا سه نسل جامعه آلوده شدن
بهتر نیست بعد از اصلاح فرهنگ معاشرت دختر و پسر به فکر این چیزا باشیم؟
و یه نکته دیگه این که فرد طی دوران بلوغ به دلیل تغییرات هورمونی و شکل گیری شخصیت فرد ناخودآگاه گرایش به جنس مخالف داره و از اون جایی که این دوران مهم ترین دورانه فکر کنم مدارس ابتدایی مختلط باشه ضرر کمتری داره
در ضمن این گرایشات تو همه فرهنگا و کشورا دیده میشه و هیچ کشوری نمیاد همه حقایق رو توی مستنداتی که توی کشور های دیگه دیده میشه رو بیان کنه
این چیزارو از کسی که اون جا بوده بپرس
مگه مشت زدن و لگد زدن از معیارهای خوب مدرسسداشتم فکر می کردم مدرسهی مختلط چه جوری میشه، دیدم به من یکی که اصلا خوش نمی گذره! فک کن زنگ ورزش نشه کل کلاس برین گل کوچیک یا تناسب جنسیت باید جور باشه که مثلا جدا برگزار بشه اون زنگ، یا مثلا تو صف بوفه نمیشه هل داد همه رو له کرد (((: اینم نمی چسبه. به جز این، عده ای از دخترا که از تیکه انداختن بعضی پسرا [به درستی] شاکی ان، با یکی از همینا که حد و حدود نمی شناسه همکلاس بشن. (شاید بگین اون پسره بافرهنگ میشه اما خیلی سخته. نشون به اون نشون که فیلمایی درست کردن از تیکه انداختنای همون عده تو کشورای اون طوری.) بعد یکی دیگه از نچسبیاش اینه که مثلا خاطراتی که این جا از شیطنتای دخترا تو مدرسه می خونم، بعضا برام بی معنیه و برعکس. حالا بیا تو اون سن مجبورش کن -عملا- مثل دانشجو رفتار کنه. (حتی فکرشم سخته که نشه تو دبیرستان پسرونه راحت حرف زد یا معلما شوخی نکنن راحت یا بچه ها لازم باشه یه کم خودشونو جمع و جور کنن و ولو نباشن! در واقع دو حالت داریم برای این مدارس: یا باید همه رفتارمونو عوض کنیم و تقریبا کامل فرهنگمون تغییر کنه یا یه چیزی شبیه دانشگاه ازش درمیاد که نچسبه از نظر من.
حالت سومیم هست: هر دو جور مدرسه رو داشته باشیم که عقل من نمی کشه اینو بتونم بفهمم و باید صاحب نظرا راجبش بیشتر صحبت کنن.
هشدار: خطرِ "تبدیل اندیشه های رادیکال نما به مطالبه های واهی"اگه از دید شما بخوایم نگاه کنیم که دخترا باید خودشون با زنجیر ببندن تو خونه بیرون نرن چون ممکنه آزار اذیت ببینن ، فرقی نداره ، تغییر دادن سخته ، اوکی قانون که میشه گذاشت ، امنیت رو میشه بالا برد ،در ضمن این حرف تبلیغ نیست ژاپن سالهاست پیشرفتش نشون داده ، اگرم حرف من از رو مستند قبول نیست ، حرف شما هم که از رو فیلمای امریکایی بی محتوا دیدید قبول نیست
نه در واقع. "مشت و لگد زدن" توی متن من نبود و این یعنی توی حالی هستی که بحث منطقی به صلاح نیست. بهتره اگه هنوزم این طوری، نفسی تازه کنی و مثلا فردا بیای ادامه ی کار.مگه مشت زدن و لگد زدن از معیارهای خوب مدرسس
رفیق زیر دیپلم بحرف بفهممهشدار: خطرِ "تبدیل اندیشه های رادیکال نما به مطالبه های واهی"
عاقا بگذریم از فرهنگ این بساط ، تو خود استان ما کلی ترازا اختلاف داره آخرین تراز دخترا بود ۲۹هزار فک کنم برا پسرا ۳۶۰۰۰ این فقط امسال بود گاهی هم اختلاف دخترا بیشتر ترازا ، خب اگه یه کلاس دوازده نفری در نظر بگیریم طبق این ترازا از دوازده نفر اول که تو لیست بودن ده نفر پسر دو تا دختر قبول میشن ، این کار باعث میشه یه عده که حقشون نیست بخاطر امتیاز کم قبول نشن نه جنسیتنه در واقع. "مشت و لگد زدن" توی متن من نبود و این یعنی توی حالی هستی که بحث منطقی به صلاح نیست. بهتره اگه هنوزم این طوری، نفسی تازه کنی و مثلا فردا بیای ادامه ی کار.
خب! استفادهت از "معیارهای مدرسه ی خوب" خیلی جذاب بود. چون ما بهتره چیزی رو بخوایم وقتی اینو نمی خوایم! مدرسه ی خوب، مدرسه ایه که از معیارهای مدرسه ی خوب توی دید مدیرش فاصله داشته باشه(!) البته نه از همه نظر! دانش آموزای مدرسه ی خوب شسته رفته کار نمی کنن و مدرسه رو به گوه می کشن اصطلاحا:" [هشدار: خطر وارد کردن نابهجای بحث احترام و بهداشت] که این کار -با توجه به فرهنگ عمومی فعلی- توی مدارس مختلط از مزه میفته تا حد قابل قبولی. میگی نه؟ پس دو حالت داره: یا فرهنگ دیگه ای داری یا خواهان تغییری. من دارم روی حالت فعلی بحث می کنم الان.
خب در اون صورت اگه فمینیست های بی عقل بوق و کرنا رو از اون جاشون در نیارن که وامصیبتا، از این نظر می تونه عادلانه تر باشه اما مانع این کار، علمی نیست. اجتماعیه.عاقا بگذریم از فرهنگ این بساط ، تو خود استان ما کلی ترازا اختلاف داره آخرین تراز دخترا بود ۲۹هزار فک کنم برا پسرا ۳۶۰۰۰ این فقط امسال بود گاهی هم اختلاف دخترا بیشتر ترازا ، خب اگه یه کلاس دوازده نفری در نظر بگیریم طبق این ترازا از دوازده نفر اول که تو لیست بودن ده نفر پسر دو تا دختر قبول میشن ، این کار باعث میشه یه عده که حقشون نیست بخاطر امتیاز کم قبول نشن نه جنسیت
مث نمک زدن به غذایی که نمک داره و بعدش اعلام شوری اون غذا و بعدش حمایت بقیه و تبدیل این حرفا به اعتراض علیه آشپز و به تدریج، طرد کردنش.رفیق زیر دیپلم بحرف بفهمم
اگه بخوایم اینجوری بگیم باید کلا از جامعه دوربشیم یا مثلا بین خیابون ها پرده بکشیم یا اصلا تاکسی سوار نشیم و خیلی از جاهای دیگه که مشترک هست و احتمال دعوا توش هست...نکته1:من ازین فیلما نمی بینم
نکته2:همه دخترا و پسرا به بلوغ می رسن
نکته3:از آزار و اذیت حرف نزدم که از اون گذشته پسرا و دخترا نحوه تخلیه هیجان متفاوتی دارن و به طبع هیچ کدوم شاید خوششون نیاد و با طرف دیگه راحت نباشن و اگه یه دختر و پسر به مشکل بخورن و بخوان دعوای فیزیکی بکنن طرف مونث تاوان به مراتب سنگین تری نسبت به طرف مذکر متحمل میشه چون دخترا بیشتر روی ظاهرشون حساسن
و از اون گذشته چون دین اسلام و خانواده روی جدایی دختر و پسر تاکید دارن از یه طرف مدرسه بیاد بگه باهم درس بخونن هم تردید ایجاد میشه هم تحریک میشن
دعوا و کتک کاری حتما باید تو این مدرسه رخ بده؟/این فقط یه بحثه و هیچ وقتم عملی نمیشهنکته1:من ازین فیلما نمی بینم
نکته2:همه دخترا و پسرا به بلوغ می رسن
نکته3:از آزار و اذیت حرف نزدم که از اون گذشته پسرا و دخترا نحوه تخلیه هیجان متفاوتی دارن و به طبع هیچ کدوم شاید خوششون نیاد و با طرف دیگه راحت نباشن و اگه یه دختر و پسر به مشکل بخورن و بخوان دعوای فیزیکی بکنن طرف مونث تاوان به مراتب سنگین تری نسبت به طرف مذکر متحمل میشه چون دخترا بیشتر روی ظاهرشون حساسن
و از اون گذشته چون دین اسلام و خانواده روی جدایی دختر و پسر تاکید دارن از یه طرف مدرسه بیاد بگه باهم درس بخونن هم تردید ایجاد میشه هم تحریک میشن