• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مختلط شدن مدارس در ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع h.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون در رابطه با مختلط بودن مدارس در ایران چیه ؟

• مختلط باشه

رای‌ها: 215 35.2%
  • جدا باشه

رای‌ها: 152 24.9%
  • هم مختلط و هم جدا

رای‌ها: 244 39.9%

• رای‌دهندگان
    611
پاسخ : مختلط شدن مدارس در ایران

به نقل از Milad.R :
در مورد فرهنگ سازی در سنین پایین تر:

قطعا نمیشه همه افراد جامعه رو ناگهان تحت تاثیر این فرایند قرار داد. پس مجبوریم یه گروه خاصی رو مد نظر بگیریم.

اون گروه خاص باز هم تحت تاثیر بسیار شدیدی نسبت به فرهنگ عام جامعه خواهد بود.

پس در این صورت باید اونا رو از جامعه ایزوله کرد. که این کار باعث فرهنگ سازی روی خود اون افراد میشه، ولی چون اونا تماس کمتری با جامعه دارند (به جهت اینکه فرایند فرهنگ سازی از طرف فرهنگ عامه آسیبی نبینه) به این دلیل نمیتونیم جامعه رو با این افراد تحت تاثیر قرار بدیم که در این صورت این عمر بی نتیجه است.

قبول دارم که فرهنگ جامعه تاثیر داره اما هر کسی معمولا بیشتر با افراد گروه سنی خودش رابطه داره و از اونا تاثیر می گیره اما وقتی این گروه همه تحت تاثیر فرهنگ جدید قرار بگیرند تاثیرات فرهنگ قبلی کمتر دیده می شه. اما حتی باید برای همین فرهنگ سازس هم اقداماتی رو در نظر بگیرن که سطح جنبه بچه ها در این موارد رو از سنین پایین زیادکنن.

اما همون طور که گفتم برای ما ها توی این سنین سخت خواهد بود در چنین موقعیتی برای کسی که از بچگی تحت تاثیر یک تفکر بوده سخت می شه که سر کلاس حواسش رو به درس جمع کنه.

مختلط شدن مدارس رو حتی توی جوامع غربی که چندین ساله اجرا میشه نمیشه کنترلش کرد و همیشه چند نفر از بچه های بیچاره از روی ندانم کاری آیندشونو خراب میکنن ...

من با مختلط شدن مدارس مخالفم چون این نوع فرهنگ سازی مخالف با غریزه ی بشره و خیلی سخت میشه انجامش !!

در مورد مدارس که کاملن مخالفم
بیاین کلامونو قاضی کنیم ادم به خودش نمیتونه دروغ بگه ببینید ما فرهنگ و جنبه این کارو نداریم تو مملکتمون هر چند خیلی از کشور هام که فکر میکنیم دارن این فرهنگ رو و این کارو هم کردن هر روز داریم از تبعاتش ازشون میشنویم......

ما تو کشورمون همش یا از این ور بوم میفتیم یا از اون ور بوم .مردم ما خیلی کم پیش اومده که طعم اعتدال رو چشیده باشن.
مثلن ببیند ما اینجا داریم در مورد مختلط شدن مدارس حرف میزنیم در حالی که به خاطر یه سیاست به دید من مسخره،دارن همون دانشگاه ها رو هم تفکیک میکنن...کسایی که این کار رو میکنن خوشون فقط دارن تصیمیم میگیرن و به فکراثراتش نیسن.
من مهندسی نفت میخونمو. از سال 91مهندسی نفت تک جنسیتی شده و دانشگاه نفت هم همینطور.این در حالیه که دانشگاه نفت رشته های شیمی مکانیک و برق هم داره...و این ینی به اسمه تک جنسیتی شدنه دشته مهندسی نفت دارن رشته های مثله برق رو هم تک جنسیتی میکنن.....اینا در حالیه که من ادمایی رو میشنام از دخترا که اصلن به خاطر نفت اومده بودن ریاضی و با این کار هم برخلاف میلشون رشتشون رو عوض کردن به تجربی هم دچار ی سردرگمی شدن

به نقل از Alone_but_happy :
مختلط شدن مدارس رو حتی توی جوامع غربی که چندین ساله اجرا میشه نمیشه کنترلش کرد و همیشه چند نفر از بچه های بیچاره از روی ندانم کاری آیندشونو خراب میکنن ...

من با مختلط شدن مدارس مخالفم چون این نوع فرهنگ سازی مخالف با غریزه ی بشره و خیلی سخت میشه انجامش !!

بنظرم چه مدارس مختلط باشه چه نباشه آدم تا خودش نخاد براش اتفاقی نمیوفته....

الان مثلا داریم میبینیم دیگه تو کشورمون 90 درصد حداقل یه دونه دوسدختر یا دوست پسرو دارن یا داشتن....

اگه تلفنی و قراری ام نباشه دیگه اون مجازیشو دارن....

کسی که خودشو تو محیط بیرون نگر میداره صد در صد تو مدرسه مختلطم مشکلی پیش نمیاد براش

من موافق اینم که هم باشه. هم نباشه...

شما ها که فک میکنید دچار گناه میشید بریئ=د مدرسه ی جدا

بقیه ام مختلط...

نمیشه شرایط رو در نظر نگرفت

به نقل از PlusME :
ایران جنبشو نداره !!
بس ... [-(
شما به خودت نگاه نکن
اگر شما جنبشو نداری،دلیل نمیشه بخوای جمع ببندی
و در جواب به شما که من رو نقل قول کردی و گفتی هزینه های جبران نشدنی
آقای محترم
برای هر موفقیتی یه هزینه ای پرداخت میشه
حرفی که شما زدی مثل این میمونه که وقتی تو جنگ بهمون حمله کردن بگیم چون ممکنه بعضی ها بمیرن پس نمیجنگیم و وطنمون رو تسلیم میکنیم!!!
فکر کنم بهتر باشه قبل از اینکه حرف بزنید کمی،فقط کمی فکر کنید!!!!!

ارووم باش کسی نمیخاد دعوا کنه....

برای هر موفقیتی؟
الان مختلط شدنه مدارس چ موفقیتی محسوب میشه؟

[-o<
به نقل از میعاد :
ارووم باش کسی نمیخاد دعوا کنه....

برای هر موفقیتی؟
الان مختلط شدنه مدارس چ موفقیتی محسوب میشه؟
منظورم از موفقیت اینه که دیگه خیلی مشکلات توی جامعه مون از بین میره
بذار رک باشم
بچه ها الان اینقدر از جنس مخالف دورشون کردن که فکر میکنن خیلی چیز شاخیه که بایه. جنس مخالف رابطه داشته باشن
و ممکنه توی این رابطه به خودشون از هر نظر
حالا. چه جسمی،چی روحی صدمه بزنن
اما اگر از دوران دبستان با جنس مخالف در ارتباط باشن،با فکر بازتری روی روابطشون تجدیدنظر میکنن
و اینکه پدر مادرشون هم پشتشونن،چون فرزندشون توی مدرسه با این جنس مخالف در ارتباطه و پدر مادر خبر دارن و میتونم ازش حمایت. و محافظت کنن
ااما در حال حاضر،دختر ها و پسر ها دور از چشم و نظارت والدینشون با جنس مخالف ارتباط دارن و اگر مشکلی براشون پیش بیاد،کسی رو ندارن و. از پدر و مادرشون هم میترسن،چون ازش مخفی کردن

اون کشورایی که مختلطن مدارسشون هیچ وقت در تاریخشون مدارس جدا نشدن
ولی تو ایران این جدا شدن بوده و هیچ وقت اگه مختلطش کنن اون نتیجه رو نمیده بعدشم تو همون کشورا هم کم مشکلاتی نبوده
و در ضمن به خودتون نگا نکنید که ارزشاتون خیلی بالاتر از یه سری مسایل دیگس اگه با دانش اموزای بعضی از مدارس یه مدت میگشتین(البته همه مدارس بد نیستن) منظورمو میفهمیدین با اجرا شدن این طرح تو همون هفته اول
اشتباه مشخص میشه! :| :|
در ضمن از نظر سطح علمی مدارس ما از خیلی از همون کشورا بالاتره با اینکه از نظر امکانات قابل مقایسه نیستن
بعدشم این صحبتا تا وقتی که تو خیابونم به طرف گیر میدن تو ایران عملی نیست! بعضی چیزا باید از اول اجرا بشه...اینکه رو سنین کمتر هم اجرا کنن غلطه چون الان ابتداییها شدن موش ازمایشگاهی همینجوریشم بخاطر کلی از همین شیوه های مسلا جدیدشون سطحشون پایین اومده

توی ایران مدرسۀ مختلط داریم، و از توش انسانهای بسیار با فرهنگ، فرهیخته و به معنی واقعی کلمه "انسان" بیرون میاد. این رو گفتم که در جریان باشید که فکر نکنید شکستن این دیوار بین نر و ماده و تولید کردن یک جامعۀ واحد "انسان" کار سختی هست.

Back
بالا