saba.e
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
پاسخ : مختلط شدن مدارس در ایران
قبول دارم که فرهنگ جامعه تاثیر داره اما هر کسی معمولا بیشتر با افراد گروه سنی خودش رابطه داره و از اونا تاثیر می گیره اما وقتی این گروه همه تحت تاثیر فرهنگ جدید قرار بگیرند تاثیرات فرهنگ قبلی کمتر دیده می شه. اما حتی باید برای همین فرهنگ سازس هم اقداماتی رو در نظر بگیرن که سطح جنبه بچه ها در این موارد رو از سنین پایین زیادکنن.
اما همون طور که گفتم برای ما ها توی این سنین سخت خواهد بود در چنین موقعیتی برای کسی که از بچگی تحت تاثیر یک تفکر بوده سخت می شه که سر کلاس حواسش رو به درس جمع کنه.
به نقل از Milad.R :در مورد فرهنگ سازی در سنین پایین تر:
قطعا نمیشه همه افراد جامعه رو ناگهان تحت تاثیر این فرایند قرار داد. پس مجبوریم یه گروه خاصی رو مد نظر بگیریم.
اون گروه خاص باز هم تحت تاثیر بسیار شدیدی نسبت به فرهنگ عام جامعه خواهد بود.
پس در این صورت باید اونا رو از جامعه ایزوله کرد. که این کار باعث فرهنگ سازی روی خود اون افراد میشه، ولی چون اونا تماس کمتری با جامعه دارند (به جهت اینکه فرایند فرهنگ سازی از طرف فرهنگ عامه آسیبی نبینه) به این دلیل نمیتونیم جامعه رو با این افراد تحت تاثیر قرار بدیم که در این صورت این عمر بی نتیجه است.
قبول دارم که فرهنگ جامعه تاثیر داره اما هر کسی معمولا بیشتر با افراد گروه سنی خودش رابطه داره و از اونا تاثیر می گیره اما وقتی این گروه همه تحت تاثیر فرهنگ جدید قرار بگیرند تاثیرات فرهنگ قبلی کمتر دیده می شه. اما حتی باید برای همین فرهنگ سازس هم اقداماتی رو در نظر بگیرن که سطح جنبه بچه ها در این موارد رو از سنین پایین زیادکنن.
اما همون طور که گفتم برای ما ها توی این سنین سخت خواهد بود در چنین موقعیتی برای کسی که از بچگی تحت تاثیر یک تفکر بوده سخت می شه که سر کلاس حواسش رو به درس جمع کنه.