• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قوانین و اطلاعیه ها + نظرات و پیشنهادات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HTC
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام
انجمن همچین تاپیکی نداشت گفتم که شاید زدنش باعث شه که یکم شه تو فعال شدن کمک شه
با کمک نظرهای شما :)
به نظرتون چیکارکنیم که این انجمن فعال شه؟ مسابقه ای چیزی به نظرتون خوبه؟ یا چی؟
این انجمن قبلا فعال بوده چیکار کنیم که یکم به اون دورانش برگرده به نظرتون؟

در کنار نظرات و پیشنهاداتتون اگر انتقادی هم هست میتونید در میان بگذارید ;)

پاسخ : قوانین و اطلاعیه ها + نظرات و پیشنهادات

به نظر من مهم ترین عامل اینه که بعد تخصصیش رو ازش نگیریم ، تاپیکا تخصصی بمونه . حتی اگر کم بازدید کننده داشته باشه به نظر من اشکالی نداره . هر چند مطالب تخصصی هم میشه جذاب کرد طوری که جذب شن مردم .

( تاپیک هپاتیتم بزن :-" )

مطلب تخصصی باشه خیلی کم میان شرکت کنن #-o.انجمن الان تقریبا شده پاسخ به سوالات پزشکی بهداشتی و سلامت شما اینجوری که یکی سوال میپرسه و کسایی که اطلاعی از قبل داشتن میان و جواب میدن نمیگم بدها ولی یه جوریه که کسی واسه به دست اوردن اطلاعات تلاش نمیکنه که ی چیزی هم یاد بگیره ... یه اینجور چیزی
تاپیک های قبلی هم قدیمی شدن اینجوری که کسی طرفشون نمیره اصلا :-< تاپیک های جدید هم یه سوالی داشته باشن میپرسن و دیگه هم پیگیری نمیکنن :-<
یکم فعال تر شه خب :-"
چجوری میشه جذاب کرد؟

اینجا انتقادات نداریم؟ ;D

میخواستم بگم نگین جان روی تاپیک "من چه مشکلی دارم " باید کلا زیاد تمرکز شه.چون بعضی اوقات ممکنه راهکاری برای کسی بدن که در حین اینکه برای یکی مفیده برای کسی دیگه ضرر داشته باشه.البته الان مشکلی نداره . ;;)

به نقل از جام طلا :
اینجا انتقادات نداریم؟ ;D

میخواستم بگم نگین جان روی تاپیک "من چه مشکلی دارم " باید کلا زیاد تمرکز شه.چون بعضی اوقات ممکنه راهکاری برای کسی بدن که در حین اینکه برای یکی مفیده برای کسی دیگه ضرر داشته باشه.البته الان مشکلی نداره . ;;)
به نقل از نگین . :
در کنار نظرات و پیشنهاداتتون اگر انتقادی هم هست میتونید در میان بگذارید ;)
;D ;D

تمرکز(!!) و توجه میشه تا حدی که اطلاعات داشته باشم خودم، اما بعضی وقت ها هم هست که خودم اطلاع زیادی ندارم :-?? :-"
کاربرایی که خودشون راهنمایی میکنن و یا راهکار میگن هم باید بیشتر توجه داشته باشن که ممکنه اشتباه باشه حرفی که میزنن!
ولی باشه چشم تمرکزم رو بیشتر میکنم و اگر اطلاعی نداشتم تو کتاب ها یا نت میگردم و پرس و جو میکنم تا مشکلی پیش نیاد.
مرسی :)

این تاپیک درست قفل شد ، اما اینم بدونید که توی پزشکی ، سانسور یک سری قضایا خیلی زیان آور تر از سانسور نکردنشونه ، یعنی خب این تاپیک بحث درست و حسابی ـی نداشت ، اما صحبت در مورد این موارد توی مسائل پزشکی و بیماری هایی مثل ایدز و هپاتیت و ..و لازمه . خلاف قوانین هم اصولا نباید باشه . کلا گفتم حواستون باشه دچار خود سانسوری ِ مفرط نشیم :دی

الان که تابستونه و اینا، تاپیکایی مثل این رو نمیشه داشت دوباره؟ :دی

به نقل از MissMarvelous :
الان که تابستونه و اینا، تاپیکایی مثل این رو نمیشه داشت دوباره؟ :دی
انشالا خواهيم داشت ;;) :d

یه سوال
تاپیک موسیقی درمانی چرا پاک شد؟
نه کپی پیست بود و نه نامربوط

×در پ.خ جواب داده شد

سلام !
خسته نباشید .

1- انجمن از قوانین کلی سایت پیروی می کنه ،

2- پست هایی که فقط حاوی نقل قول باشه ،فقط اسمایل داشته باشه توش ، پستای بی ربط ، بدون اخطار قبلی پاک می شه .

3- تاپیک هایی که جای بحث نداشته باشه یا کپی پیست باشه ، تا 5 روز قفل می شه تا محتوا و جهت خاص
و امکان بحث رو در تاپیک ایجاد کنید و کپی پیست ها رو خلاصه و با دست خودتون بازنویسی کنید و این رو به مدیر انجمن اعلام کنید
( از طریق پ.خ ) ،در غیر این صورت حذف می شه .

4-برای مطالبی که در ضمن پست هاتون خلاصه میکنید و میذارید از جاهای دیگه ، از منبع استفاده کنید .
گذاشتن اونا در نقل قول ، به پستتون شکل بهتری می ده .

5-نظرات و پیشنهادهای خودتون رو در این تاپیک برای بهبود عملکرد انجمن از ما دریغ نکنید .

6- تاپیک های جامعی در انجمن می بینید ، مثل تاپیک پوست و مو و دهان و دندان ،
بحث های جدیدی که شکل می گیره و در این تاپیکا می شه جاش داد.سعی کنید از زدن تاپیک خودداری کنید اگر هم احتیاج به تاپیک جدا هست اول با من (مدیر انجمن) هماهنگ کنید و بعد تاپیک رو بزنید
اگر هم نظر سنجی لازمه هماهنگ کنید براتون گذاشته بشه.

ممنونم از همه ی شما و مدیرای قبلی ، که نوشته من فشرده و بازنویسی نوشته های اوناست .

Back
بالا