sampadii_farzanegan2
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 1.teh
- دانشگاه
- دانشکده علوم پزشکی شهید بهش
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : چگونه گذشته بد خود را فراموش کنیم؟
اصلآ گذشته ی بد نباید فراموش بشه...کاری که میشه کرد اینه که کنار اومد باش...و اینو هم قبول دارم که دورکردن عوامل اتفاق یا عامل خاطره از زمان حال به کنار اومدن صرفآ کمک میکنه یعنی به تنهایی باعث کنار اومدن نمیشه....
اینکه به یه چیز دیگه سرگرم شی یعنی گذشتت رو بذاری یه جا و ازش دور شی...ازش فرار کنی...و نهایتآ میبینی که بیش تر بهش نزدیک میشی و یه جور ترس هم به وجود میاد..
و نظر شخصیم در مورد کنار اومدن با گذشته : آدما و صحبت کردن باهاشون کمکی نمیکنه
دومی رو امتحان کردم...نو هلپ !
اصلآ گذشته ی بد نباید فراموش بشه...کاری که میشه کرد اینه که کنار اومد باش...و اینو هم قبول دارم که دورکردن عوامل اتفاق یا عامل خاطره از زمان حال به کنار اومدن صرفآ کمک میکنه یعنی به تنهایی باعث کنار اومدن نمیشه....
اینکه به یه چیز دیگه سرگرم شی یعنی گذشتت رو بذاری یه جا و ازش دور شی...ازش فرار کنی...و نهایتآ میبینی که بیش تر بهش نزدیک میشی و یه جور ترس هم به وجود میاد..
و نظر شخصیم در مورد کنار اومدن با گذشته : آدما و صحبت کردن باهاشون کمکی نمیکنه
این از خودم نیست ولی من از یه روانشناسه شنیدم که گفت:
از هرچی که بدتون میاد و میخاین فراموشش کنین؛ باید یه جا بشینین خیل آروم اون فرد یا اون خاطره رو به یادتون بیارین بعد همونطور در خاطرتون اونقدر کوچیکیش کنین و هی دور و دور تر ببرینشون تا فراموشش کنین!
و یه چیز دیگم هست که بشینین و دست ب نامه شید و تمام احساساتتونو بزای اون فرد که فوت کرده یا میخاین فراموشش کنین بنویسید و بعد نامه رو جرواجر کنین و بریزین دور.
من امتحان کردم خیلی موءٍثره!
دومی رو امتحان کردم...نو هلپ !