پذیرفتن تفاوت عقاید افراد‏!‏

• شروع کننده موضوع

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
پاسخ : پذیرفتن تفاوت عقاید افراد‏!‏

به نقل از Limooo torsh :
حتما جوون ما باید بره سرشو بزنو به سنگ تا تجربه کنه ؟ احتمال نمیدین که این ضربه ممکنه بعضی وقتا باعث بشه دیگه فرد نتونه از

سرجاش بلند شه ؟ میگن اکس نزن نزن نزن ! من جوونم میخام تجربو کنم ؟ درست مطابق حرف شما . میزنم حتفظم از دست میدم !

بازم به نظرتون خیلی چیزا باید تجربه شه ؟ شاید دیگه نتونیم از سرجامون بلند شیم ....
آره باید اون جوونکه شما گفتی بره سرشو بزنه به سنگ :D جدی میگم.....اگه دیگران با اون جوونو صحبت کنن (صرفا فقط صحبتا نه جلوگیری)خود اون جوون میره پیش خودش سبک سنگین میکنه و اگه فهیم!باشه و به نظرش عقیدش غلط باشه اصلاحش میکنه اگرم که چش و گوشش بسته باشه که هیچی.
مطمئن باش کسی که میخواد به قول شما اکس بزنه! درصورتیکه کاملا از عواقب کارش آگاه باشه ولی بازم بخواد این کارو کنه و اطرافیانش برای جلو گیری از کارش به زور متوسل شن این که اصلاح نمیشه بالاخره یه جایی به یه نحو دیگه یه کاری میکنه چه بسا بدتر...
مگه نتایجشو نمیدونسته؟ این دیگه مشکل از خودشه ایشون از پایه و اساس مشکل داره.کسی که با وجود این همه هشدار و حرف منطقی اطرافیانش تصمیم به یه همچین کاری بگیره رو واقعا نمیشه کاریش کرد زورم نه تنها اونو از کارش برمیگردونه بدترم میکنه.
شما کسیو دیدی که وقتی با زور باهاش برخورد شه باطناطرز فکرشو عوض کنه؟فقط یه منطق درست که اونم از نظر افراد متفاوته میتونه مانع یه کار بشه.

به نقل از Limooo torsh :
وقتی ما اطلاعات خودمون بالا ببریم خیلی منطقی میتونیم طرف مقابل رو مجاب کنیم وقتی ما توی صحبت هامون با افراد به در بسته میخوریم

نشون از کمبود اطلاعات ما داره . چون وقتی منطقی بیایم عقایدمون بگیم نه تنها باعث نارحتی نیس بلکه سبب نزدیک شدن قلب ها میشود .

و هر فرد منطقی به راحتی میتونه کنار بیاد
آخه منطق که از نظر همه افراد یه تعریف واحد نداره.
شما میگید"وقتی منطقی بیایم عقایدمونو بگیم" مسلما هر انسانی طبق منطق خودش حرف میزنه و دیدیم که همه هم ماشالله خودشونو یه آدم منطقی تمام عیار میدونن مخصوصا وقتی که سنشونم بد نباشه.منطق من با شما مسلما فرق داره.
ما لازم نیست طرف مقابلمونو مجاب کنیم که...اصا قرار نیست کسی حرفشو تحمیل کنه که....به در بسته خوردن هم نداریم شاید این در بسته خوردن نشون از تفاوت و تنوع عقاید داره نه کمبود اطلاعات ما.......این اصلا چیز بدی نیست باید یاد بگیریم مهر غلط یا درست بودن به حرفاو عقاید بقیه نزنیم و سعی نکنیم مجابشون کنیم که الا و لله اشتباه فکر میکنی.
درست و غلط بودن یه تعریف بیشتر نیست.کسی نباید به خودش اجازه بده به دیگری بگه تو غلط فکر میکنی.شاید درست من غلط یکی دیگست.

-------------------------------------------------------------------
خیلی بدن آدمایی که کل عقاید آدمو زیر سوال میبرن و نمیفهمن بابا همون قدر که خود اونا عقایدشونو قبول دارن ما هم عقایدمونو قبول داریم با این تفاوت که فقط سعی در تحمیل عقایدمون بهشون نداریم :-<

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

سلام.من تو جریان بحث نیستم.فقط پسته اول رو خوندم.
آره.من هرروز دارم به اجبار عقایدمو عوض میکنم.
به اجبار بقیه کسایی که فک میکنن از من خیلی بیشتر بارشونو...
من حتی مجبورم به خاطر اینکه تو کلاس دوستانی داشته باشم مجبورم حرفای همه رو تایید کنم...
هیچ وخ نتونستم شخصیت واقعی خودم رو نشون بدم...
هیچ وخ جرات اینو پیدا نکردم که بگم من این اعتقاد رو دارم...
نظر با اعتقاد فرق داره...
نظراتمو خیلی قشنگ بیان میکنم...
اما به نظرم اعتقاد اون چیزیه که باید ی ربطی به خدا و پیغمبر داشته باشه...
من حتی خیلی اوقات شده زمانی که میخوام برا نماز نیت کنم میگم:
"4 رکعت نماز ظهر میخوانم به اجبار پدر یا مادر یا معلم،قربت..."
اره...
اگه کسی بخواد به زور به من چیزی رو اجبار کنه باهش لج میکنم...
حالم از اینایی که بزور میخوان بگن ما یزرگتریم پس باید به حرف ما کنی بهم میخوره...
من خدا رو قبول دارم...خیلی خیلی هم قبول دارم...
اما از زور متنفرم... ~X(
و اما مجبورم... :|

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از ◕فــاطــــمه²◕ :
سلام.من تو جریان بحث نیستم.فقط پسته اول رو خوندم.
آره.من هرروز دارم به اجبار عقایدمو عوض میکنم.
به اجبار بقیه کسایی که فک میکنن از من خیلی بیشتر بارشونو...
من حتی مجبورم به خاطر اینکه تو کلاس دوستانی داشته باشم مجبورم حرفای همه رو تایید کنم...
هیچ وخ نتونستم شخصیت واقعی خودم رو نشون بدم...
هیچ وخ جرات اینو پیدا نکردم که بگم من این اعتقاد رو دارم...
نظر با اعتقاد فرق داره...
نظراتمو خیلی قشنگ بیان میکنم...
اما به نظرم اعتقاد اون چیزیه که باید ی ربطی به خدا و پیغمبر داشته باشه...
من حتی خیلی اوقات شده زمانی که میخوام برا نماز نیت کنم میگم:
"4 رکعت نماز ظهر میخوانم به اجبار پدر یا مادر یا معلم،قربت..."
اره...
اگه کسی بخواد به زور به من چیزی رو اجبار کنه باهش لج میکنم...
حالم از اینایی که بزور میخوان بگن ما یزرگتریم پس باید به حرف ما کنی بهم میخوره...
من خدا رو قبول دارم...خیلی خیلی هم قبول دارم...
اما از زور متنفرم... ~X(
و اما مجبورم... :|
جبر نیاز یک انسانه تا حدودی ......

البته مشکلات اجتماعی و خود واقعی نبودن وا3 همه هست و چیز زیاد مضری هم نیست زیادش میتونه خطر ساز باشه اما تا حدودیش یکی کردن و نزدیک کردن عقاید و تاثیر غیر مستقیمه که در ناخود آگاه انسان هم البته تاثیر در منطق پذیرش و.....

• شروع کننده موضوع

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

به نقل از Mohammadreza128 :
جبر نیاز یک انسانه تا حدودی ......

البته مشکلات اجتماعی و خود واقعی نبودن وا3 همه هست و چیز زیاد مضری هم نیست زیادش میتونه خطر ساز باشه اما تا حدودیش یکی کردن و نزدیک کردن عقاید و تاثیر غیر مستقیمه که در ناخود آگاه انسان هم البته تاثیر در منطق پذیرش و.....

ترجیح میدم یک حقیقت آزارم بده تا اینکه یک دروغ آرومم کنه …

راستش به نظرم نزدیک کردن عقاید وقتی تظاهری بیش نیست یه جور خود گول زدنه....ارزشی نداره....یه جور دروغه خب!

و آدما ام باید بفهمند که میتونن مثه هم فک نکنن و بهم توهین نکنن.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از dissib :
ترجیح میدم یک حقیقت آزارم بده تا اینکه یک دروغ آرومم کنه …

راستش به نظرم نزدیک کردن عقاید وقتی تظاهری بیش نیست یه جور خود گول زدنه....ارزشی نداره....یه جور دروغه خب!

و آدما ام باید بفهمند که میتونن مثه هم فک نکنن و بهم توهین نکنن.
ا
قسمتیش دروغه این تظاهر
اما روی نا خودآگاه شما تاثیر میذاره و به سمت همسو شدن سوق میده اما باید دونست از حد که بگذره خیلی بده تا حدیش خوبه

• شروع کننده موضوع

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

قسمتیش دروغه این تظاهر
اما روی نا خودآگاه شما تاثیر میذاره و به سمت همسو شدن سوق میده اما باید دونست از حد که بگذره خیلی بده تا حدیش خوبه
همسو شدنم که همیشه خوب نیست.

یعنی با جبر ,سعی کنیم عقایدمونو با عقایدی که باور نداریم همسو کنیم؟ :O

به نظرم اون عقیده ای ارزشمنده که انسان با تلاش و کلی سبک سنگین کردن به دستش بیاره نه بذاره با جبر و تحمیل تو ذهنش جا بگیره

نباید گذاشت جبر جلوی عقایدمونو بگیره.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از dissib :
همسو شدنم که همیشه خوب نیست.

یعنی با جبر ,سعی کنیم عقایدمونو با عقایدی که باور نداریم همسو کنیم؟ :O

به نظرم اون عقیده ای ارزشمنده که انسان با تلاش و کلی سبک سنگین کردن به دستش بیاره نه بذاره با جبر و تحمیل تو ذهنش جا بگیره

نباید گذاشت جبر جلوی عقایدمونو بگیره.

ا
همیشه اینطور نیست بعضی چیزا باید بمون تحمیل شن تا بفهمیم اصلش چیه اصلا...
خیلیا اگه از اول راحت بودن و... خیلی بیشتر دوس داشتن اما بعدها متوجه شدن اجبار کجاها به نفعشون بود مسلما انسان نیاز به جبر داره در مواردی ...

• شروع کننده موضوع

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

همیشه اینطور نیست بعضی چیزا باید بمون تحمیل شن تا بفهمیم اصلش چیه اصلا...
خیلیا اگه از اول راحت بودن و... خیلی بیشتر دوس داشتن اما بعدها متوجه شدن اجبار کجاها به نفعشون بود مسلما انسان نیاز به جبر داره در مواردی ...
جبری که از طرف آدمای اطراف روی اعتقادات آدم وجود داره به نظر من اصلا کار درستی نیست.ما باید آدما رو در انتخاب عقایدشون آزاد بذاریم و فقط عقیدمونو بهش معرفی کنیم نه بگیم من راست میگی نه تو...
صرفا صحبت کنیم اجبار نکنیم.اون جبر هیچ دلیلی نداره درست باشه.

من از جبر در عقاید حرف میزنم فقط.....کسی که عقیدشو خودش انتخاب میکنه پای همه چیش وای میسته. هیچ آدمی دوست نداره دیگران عقایشو زیر سوال ببرن و خودشونو خدا بدونن......آدم باید احترام بذاره به دیگران آدما نباید خودشونو دارای عقیده برتر بدونن نسبت به دیگران و به خودشون اجازه بدن عقاید یکی دیگه رو زیر سوال ببرن.فقط عقیدشونو معرفی کنن همین.

fateme.n

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نجفآباد
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
کامپیوتر

من فکر نمیکنم همه ی باورهام درسته واگه با کسی صحبت کنم که با عقاید من مخالفه اول با فکر کردن میبینم عقاید اون چطور بعد باهاش یا موافقت میکنم یا مخالفت
اما اگه با کسی مثل پدر و مادرم عقایدم متفاوت باشه باید کوتاه بیایم ولی اگه یه بزرگ تره باشه خیلی باهاش بحث نمیکنم اما مخالفتم رو هم اعلام میکنم

• لایک
امتیازات: MV

MINU1

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
مشهـــــد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

من خیلی دیر تغییرعقیده میدم اگه یکی بخواد عقیدشو بهم تحمیل کنهبهش میگم باهات موافقم ولی تو دلم شاید اصا قبولش نداشته باشم

Sisyphus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

موافقم به نظرم کار زشتیه که رک پاشی بگی باهات مخالفم

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از fatemeh15 :
اصلا هم زشت نیس آدم باید سعی به نزدیک کردن عقاید داشته باشه ولی نه اینکه حرف همه رو تایید کنه

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از fatemeh15 :
اتفاقا آدمایی ک خودشونو انطور ک بقیه میخان نشون میدن هیچ جایِ پیشرفتی ندارن.
باید مخالفتو اظهار کرد.نه با بی ادبی.
با رعایت ادب و کاملا منطقی

sima15

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان
شهر
کاشان

این که ادما با هم فرق می کنن طبیعی است خوب عقایدشون هم فرق داره

من خودم تو خونمون عقایدم زمین تا اسمون با همه فرق داره اما هیچ وقت ازشون دست نکشیدم حالا هم دیگه همه بهش عادت کردن در مورد بحث با بزرگترا باید بهت بگم که به نتیجه ای جز اعصاب خوردی نمی رسی چون اونا عقاید چندین چند سالشونو عوض نمی کنن بی تفاوت باش به نظر بقیه فقط خودت باش (البته اگه مطمئنی درست فکر می کنی )

dream

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
تهران (انشاا...)
رشته دانشگاه
انیمیشن یا برنامه نویسی کام

احترام گذاشتن به عقاید یک اصلیه که باید ازبچگی آموزش داده بشه
به همین علته که سریع عصبانی میشیم ومتاسفانه بهش میگیم غیرت (در بعضی موارد)در حالی که غیرت یعنی محافظت از چیزوکس هایی که برامون ارزش دارن نه جبهه گرفتن دربرابر یک عقیده درست
(سخنرانیم تمومید) :-"

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

واقعا پذیرفتنش بضی وقتا خیلی سخته کلن!تازه اون موقست ک آدم حس میکنه داره از توو میسوزهُ
فقط مجبوره ی لبخند بـــــــــــــــــس ملیح بزنه!!

ولی بنظرم تنها زمانی ممکنه ی گروه،ی جامعه، و.... پیشرفت کنه ک این تفاوتارو بپذیره اگرَم نپذیرفتن

با روش منطقیو مودبانه مخالفتشو اعلام کنه.(چقد جدی نوشتم! :O)

sajed

کاربر فوق‌فعال

قبل دانشگاه می گفتن یکی از چیزایی که اونجا یاد میگیریم برخورد با افکار و عقاید مختلفو... ولی من باور نمی کردم.
الان که اومدم می بینم واقعا مسئله ی بسیار مهمیه و خیلی هم سخته.
خدایا کمکم کن.

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

نه خوب اگه اختلاف عقيده نبود كه اصن مسخره بود
من خودم خب غلط يا درست خدا رو نمي تونم وجودشو باور كنم
و بيشتر دوست هام برعكسه منن و خوبيشون همينه كه مس تونسم ساعت ها سره موضوع هايه مختلق بحث كنيم
اصن فكرشو بكن همه موافق ادم باشن خب خيلي مسخرس
ولي خوب من مثلن با مادرم كه ١٨٠ درجه عقايدش با من فرق داره حالو حوصله جرو بحث ندارم فقط مي گم باشه تا بي خيال بشه چون اون بالاخره چندين سال با همون عقايد زندگي كرده و من نمي تونم عقايدشو عوض كنم
و اگه تلاش كنم برعكسش حرف بزنم احتمالن فكر مي كنه كه دارم به عقايدش بي احترامي مي كنم
ولي در كل اختلاف عقيده و باور رو مخالف دوستي نمي دونم

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

این تاپیک به نظرم جالب بود.
ببیند شما با یه طرز تفکر خاص زندگی میکنی و یکی دیگه هم با یه طرز تفکر دیگه، و هر دو هم به نظر خودشون کارشون درسته.
خب اگه عمیق به این موضوع توجه کنین، دیوانه کنندس ~X(
ببینید از لحاظ قانونی، قانونی که بر طبق منطق آدمی گذاشته شده، یک سری کارها خلاف هستش. مثل قتل.
اما خیلی از مسایل هست که شخصیه. تفاوت دیدگاه ها در مورد بسیاری از مسایل روزمره. مثل تربیت فرزندان، نوع پوشش، شغل و حرفه و بسیار بسیار موارد دیگه.
در مورد اینگونه مسایل که تفاوت در دیدگاه هاست، آیا باید چه کرد؟
ما نمیتونیم به زور کسی رو وادار کنیم که همون جوری که ما فکر میکنیم، اونم همونجور فکر کنه.
چیزی که خیلی وقت ها پدران و مادران ما اصلا بهش توجه نمیکنن. و حتی توی شخصی ترین مسایل مربوط به فرزنداشون، مثل لباس پوشیدن و ... ، هم دخالت میکنن.

من شخصا خیلی وقتا خیلی چیزا برام قابل درک نیست، که چرا فلانی این کارو کرد.
و این تضاد باعث رنجش من میشه.
و این که میدونم اونم به اندازه ی من عقاید خودش رو قبول داره، بدتر اذیتم میکنه.
به هیچ عنوان با عقاید کسی مخالفت نمیکنم.
و همونجور که گفتم، خودمو میذارم جای اون، و میبینم که خب عقایدش واسه خودش خیلی محترمه.
و اصلا همینه که منو اذیت میکنه..

همه ی آدم ها باعث رنجش تو میشن، فقط باید ببینی بودن کنارشون به اون اذیتش میارزه یا نه !

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از dissib :
شما چقدر به عقاید دیگران احترام میذارید‏?
من برای خودم لازم میدونم به عقاید همه هرچی باشه حتی اگر متضاد من باشه احترام بذارم . به نظرم احترام در اصل باید برای شخصیت انسانی باشه که بخشی از این شخصیت یه سری عقاید هست که وقتی آدم معتقد باشه به شخصیت انسانی باید احترام گذاشت شامل احترام به عقاید موجود در اون شخصیت انسانی هم میشه .
به نقل از dissib :
تا حالا شده بگید به کسی تو راجب این موضوع اشتباه فکر میکنید‏?‏
به کسی تاحالا شده بگم اشتباه فکر می کنی ولی همیشه با دلیل و هیچ وقت سعی نکردم تحمیل کنم فقط به عنوان پیشنهاد نه بیش از اون .
به نقل از dissib :
تا حالا شده کسی هر چی دلش بخواد راجب باوراتون بهتون بگه و خودشو برتر بدونه‏?‏
در این حالت که فرد از حد خودش فراتر بره منم بهش می گم هرطور دوست داری فکر کن . می تونی خودتو برتر تصور کنی . ولی مسلما دیدم به این آدم عوض میشه .
به نقل از dissib :
تا حالا کسی مجبورتون کرده و بهتون تحمیل کرده که عقیدتون غلطه‏?‏
شده مجبورم کنه با زور که به عقیدش عمل کنم ولی عمل کردن به یه چیزی هیچ وقت با باور داشتن به اون چیز یکی نیست و تحمیل کردن و زور هیچ وقت اون قسمت باور داشتن رو نمی تونه عوض کنه .
به نقل از dissib :
چه کار میکنید وقتی خودتون طرز فکرتونو باور دارید و بعضیا مدام باهاتون دعوا دارن سر اینکه میگن ما درست میگیم و شما غلطط‏?‏
اگر دعوا باشه که اصلا ادامه نمیدم ولی اگر بحث باشه با توجه به اینکه داره منطقی حرف میزنه یا تعصبی اگر منطقی حرف بزنه رو حرفاش فکر می کنم اگر نتونم دلیل منطقی برای رد کردنش پیدا کنم می پذیرم . اگر هم تعصبی حرف بزنه کلا میذارمش کنار و می گم هرطور دوست داری فکر کن و باهاش اصلا بحث نمی کنم .
به نقل از dissib :
دیگه اینکه اگه به نظرتون نظر ی نفر خلاف نظر شماست حال راجب هر موضوعی به طرف میگید‏?اصا تا چه حد پافشاری میکنید‏?‏ اصا پافشاری میکنید‏?‏ از ی غریبه تا ی آشنا.حد و مرز پافشاریتون-اگه میکنید-چه قدره‏?‏
پافشاری تا جایی که بتونه با منطق عقیده ی منو رد کنه . اگر ببینم داره منطقی حرف می زنه و دلیلی برای رد حرفش نیست قبول می کنم . پافشاری اگر بدون دلیل باشه به نظرم تعصبه و اصلا خوب نیست .
به نقل از dissib :
اگه تفاوت سنی این آدم مخالف با شما بزرگتر از شما باشه و خیلی اسرار داشته باشه کشما کلا اشتباهید عکس العملتون چیه‏?‏
چه قد محکمید رو باوراتون‏?
اگر خیلی اصرار داشه باشه باید دلیل بیاره برای اصرارش اگر بتونه دلایل قانع کننده بیاره قبول می کنم . ولی اینکه یه نفر صرفا چون بزرگتره درست میگه رو اصلا قبول ندارم . چون خیلی وقتا کوچیکترا به مراتب فکر باز تر،خلاق تر و بهتری دارن نسبت به بزرگترها .
به نقل از dissib :
حد شما چیه‏?آیا تا حالا زیر بار تحمیل عقیده رفتید‏?عکس العملتون چی بوده‏?‏
عکس العملم در مورد عمل کردن به عقیده ی زوری اینه که به محض کنار رفتن زور دیگه بهش عمل نمی کنم . وقتی هم که زور هست نهایت تلاشمو در عمل نکردن بهش انجام میدم . :D

بالا