fitmal
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 2
- شهر
- کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
- مدال المپیاد
- یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : پذیرفتن تفاوت عقاید افراد!
به نقل از dissib :سلام
شما چقدر به عقاید دیگران احترام میذارید?مایل بودن خیلی سعیمو میکنم اما خوب فک کنم خیلی جاهاهم بوده ک زیاده روی کردم
تا حالا شده بگید به کسی تو راجب این موضوع اشتباه فکر میکنید?اره خیلی جاها اگه ببینم نوع طرز فکرش ب زندگیش ضرر میرسونه سعی میکنم باهاش صحبت کنم
تا حالا شده کسی هر چی دلش بخواد راجب باوراتون بهتون بگه و خودشو برتر بدونه?اکثر ادما خودشونو برتر میدونن متاسفانه واسه همین حاضر ب گوش کردن ب حرف دیگران نیسن
تا حالا کسی مجبورتون کرده و بهتون تحمیل کرده که عقیدتون غلطه?تحمیل ک نه اما با بحث منطقی شده
چه کار میکنید وقتی خودتون طرز فکرتونو باور دارید و بعضیا مدام باهاتون دعوا دارن سر اینکه میگن ما درست میگیم و شما غلطط?اول سعی میکنم منطقی توضیح بدم اما اگه دیدم حاضر نیسن ب حرف ادم گوش کنن کلا دیگه حرفشون برام مهم نخواهد بود
دیگه اینکه اگه به نظرتون نظر ی نفر خلاف نظر شماست حال راجب هر موضوعی به طرف میگید?اصا تا چه حد پافشاری میکنید? اصا پافشاری میکنید? از ی غریبه تا ی آشنا.حد و مرز پافشاریتون-اگه میکنید-چه قدره?
اگه تفاوت سنی این آدم مخالف با شما بزرگتر از شما باشه و خیلی اسرار داشته باشه کشما کلا اشتباهید عکس العملتون چیه?بستگی داره ببینم موضوع چقد اهمیت داره ارزش بحثو داره یانه ، تاحدی ک ببینم بهش برنمیخوره و ب عقایدم توهین نمیکنه، بلی، خیلی فرق نداره غریبه شاید بیشتر حتی ، سعی میکنم براش ب توضیحم یا اخر سر میگم طرز فکرامون خیلی متفاوته
چه قد محکمید رو باوراتون?بسیار بسیار ... زیاد
اینا همه سوالای ذهن منه..من نمیخوام عوض شم...طرز فکرمو دوست دارم خیلی روش کار کردم.....ولی همیشه اطرافم آدمایی بودن ک ب راحتی همه اعتقاداتمو زیر سوال بردن و هر چی دلشون خواسته گفتن...بهتر نیست آدم فقط طرز فکرشو معرفی کنه و انتخاب رو به عهده طرف مقابلش واگذار کنه?و دگ تحمیل عقیده نکنه...بعضیا از خوبیشونه و اینکه ب نظرشون میخوان طرف رو از باتلاق!نجات بدن و مدام گوشزد میکنن ک تو فلانی و بهمانی.
حد شما چیه?آیا تا حالا زیر بار تحمیل عقیده رفتید?عکس العملتون چی بوده?
ممنونم :)