پذیرفتن تفاوت عقاید افراد‏!‏

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"
پاسخ : پذیرفتن تفاوت عقاید افراد‏!‏

به نقل از dissib :
سلام
شما چقدر به عقاید دیگران احترام میذارید‏?مایل بودن خیلی سعیمو میکنم اما خوب فک کنم خیلی جاهاهم بوده ک زیاده روی کردم
تا حالا شده بگید به کسی تو راجب این موضوع اشتباه فکر میکنید‏?‏اره خیلی جاها اگه ببینم نوع طرز فکرش ب زندگیش ضرر میرسونه سعی میکنم باهاش صحبت کنم
تا حالا شده کسی هر چی دلش بخواد راجب باوراتون بهتون بگه و خودشو برتر بدونه‏?‏اکثر ادما خودشونو برتر میدونن متاسفانه :-"واسه همین حاضر ب گوش کردن ب حرف دیگران نیسن :|
تا حالا کسی مجبورتون کرده و بهتون تحمیل کرده که عقیدتون غلطه‏?‏تحمیل ک نه اما با بحث منطقی شده
چه کار میکنید وقتی خودتون طرز فکرتونو باور دارید و بعضیا مدام باهاتون دعوا دارن سر اینکه میگن ما درست میگیم و شما غلطط‏?‏اول سعی میکنم منطقی توضیح بدم اما اگه دیدم حاضر نیسن ب حرف ادم گوش کنن کلا دیگه حرفشون برام مهم نخواهد بود
دیگه اینکه اگه به نظرتون نظر ی نفر خلاف نظر شماست حال راجب هر موضوعی به طرف میگید‏?اصا تا چه حد پافشاری میکنید‏?‏ اصا پافشاری میکنید‏?‏ از ی غریبه تا ی آشنا.حد و مرز پافشاریتون-اگه میکنید-چه قدره‏?‏
اگه تفاوت سنی این آدم مخالف با شما بزرگتر از شما باشه و خیلی اسرار داشته باشه کشما کلا اشتباهید عکس العملتون چیه‏?‏بستگی داره ببینم موضوع چقد اهمیت داره ارزش بحثو داره یانه ، تاحدی ک ببینم بهش برنمیخوره و ب عقایدم توهین نمیکنه، بلی، خیلی فرق نداره غریبه شاید بیشتر حتی ، سعی میکنم براش ب توضیحم یا اخر سر میگم طرز فکرامون خیلی متفاوته
چه قد محکمید رو باوراتون‏?بسیار بسیار ... زیاد

اینا همه سوالای ذهن منه..من نمیخوام عوض شم...طرز فکرمو دوست دارم خیلی روش کار کردم.....ولی همیشه اطرافم آدمایی بودن ک ب راحتی همه اعتقاداتمو زیر سوال بردن و هر چی دلشون خواسته گفتن...بهتر نیست آدم فقط طرز فکرشو معرفی کنه و انتخاب رو به عهده طرف مقابلش واگذار کنه‏?و دگ تحمیل عقیده نکنه...بعضیا از خوبیشونه و اینکه ب نظرشون میخوان طرف رو از باتلاق‏!نجات بدن و مدام گوشزد میکنن ک تو فلانی و بهمانی.
حد شما چیه‏?آیا تا حالا زیر بار تحمیل عقیده رفتید‏?عکس العملتون چی بوده‏?‏
ممنونم :)

بالا