چگونه المپیاد بخوانیم؟

خب ما مدرسمون اجازه داد کلاس تابستونی های بی ربط رو بپیچانیم:)
ما هم دو سه تاش رو پیچاندیم اگر تو سال تحصیلی هم اجازه بدن که ما کلا تو مدرسه میخونیم
قهوه شیوه منم بود منتها میری تو هایپر فوکوس کلا خلاقیتت رو فنا میره فقط میتونی کنکوری بخونی
المپیاد رو گذاشتن برا لذت بردن نباید خیلی سخت گرفت و فشار آورد فقط در حد یادگیری
مثلا یه مطلب رو نمیشه یاد گرفت من رد میکنم چون بازم میتونم تو کتابای بعدی بخونم
حالا ببینم اگه مرحله یک رو قبول شدم میگم از این کارا بکنید :)

البته انرژی ژا هم خیلی خوبه..

سلام علیکم! امیدوارم اوقات خوبی داشته باشید!
یه حرف و حدیثایی در مورد المپیاد کامپیوتر و ریاضی شنیده بودم که شاید کمی عجیب بود. بعضیا می گن که شهرستانیا نمی تونن مثل اهل التهران تو المپیاد ریاضی و کامپیوتر موفق باشن. حالا درست یا نه نمی دونم، بعضی می گن تو مرحله سه تهرانیا کلاسو یه جوری می پی چونن به بازی، به معلم می گن اینو بلدیم تا تدریس نکنه و .. . حالا سوالم اینه که این حرف و حدیث تا چه حد معتبره و دوم اینکه جدای از اینا احتمال موفقیت شهرستانیا نسبت به بقیه چقدره؟ 🧐
با شتکر

چرته محضه والا. خدمت شما عرض کنم مدرسه ما امسال سومین سال متوالی ای که تک رقمی میده . اصن نگران نباش ، منابع رو از سایت های معتبر ببین.روی خودت کار کن دیگه ولی اگر دهمی فقط امسال بخون تا سال بعد بری واسه کنکور دیگه ولی درس های دهم رو هم پیش ببر

المپیادیای مدرسه ما هم می گفتن تهرانیا خیلی تحقیرشون می کردن که شما نمی تونید و از این حرفا ولی دوتاشونم طلا شدن.

بنظرم فرقی بین تهرانیا و شهرستانیا نیست
فقط تهرانیا امکانات بیشتری دارن(متاسفانه)
به خاطر همین واقع بین باشیم احتمال موفقیت برای شهرستانیا کمتره. ولی ممکنه.

چرته محضه والا. خدمت شما عرض کنم مدرسه ما امسال سومین سال متوالی ای که تک رقمی میده . اصن نگران نباش ، منابع رو از سایت های معتبر ببین.روی خودت کار کن دیگه ولی اگر دهمی فقط امسال بخون تا سال بعد بری واسه کنکور دیگه ولی درس های دهم رو هم پیش ببر
رتبه تک رقمی به المپیاد چه ربطی داره

شهرستان داریم تا شهرستان! مثلا مدرسه‌ی ما اصلا بچه ها نمی‌دونستن المپیاد چیه و اون یکی دوتاییم که می‌دونستن دبیر نه تنها کمک نمی‌کرد بلکه می‌زد تو سرمون می‌گفت نمیشه(مثلا یکی از بچه ها سال دهم می‌خواست برا زیست بخونه، دبیرمون تو دستش کتاب دید و گفت این کار هرکسی نیست بهتره بذاریش کنار! و اونم گذاشتش کنار و دبیر بعدا اینجوری بود که: دیدی بهت گفتم!!!)
نظرمن؟
اگه خودت پیگیر باشی(که انگار هستی)می‌تونی از پسش بربیای و جایگاه خودتو پیدا کنی (البته این به این معنا نیست که تهران برتری نداره! این فقط یعنی کار تو نسبت به بقیه که اساتید خفن و... دارن سخت‌تره! چون تو خودت باید معلم و همراه و مشاور خودت باشی) و شانسش(احتمالش) رو داری!

منطقی نیست..

رتبه تک رقمی به المپیاد چه ربطی داره
خب بچه های ما علاقه ای به المپیاد نداشتن و مسیر کنکور رو باحال تر دیدن ، این دوستمون به المپیاد علاقه داره ، شرایط المپیاد و کنکور تقریبا یکیه. مثلا برای کنکور تو تهران اساتید بهتری هست ولی اینجا(سبزوار) نیست. امیدوارم منظورمو متوجه بشید

خب بچه های ما علاقه ای به المپیاد نداشتن و مسیر کنکور رو باحال تر دیدن ، این دوستمون به المپیاد علاقه داره ، شرایط المپیاد و کنکور تقریبا یکیه. مثلا برای کنکور تو تهران اساتید بهتری هست ولی اینجا(سبزوار) نیست. امیدوارم منظورمو متوجه بشید
شما که هنوز تفاوت مسیر المپیاد و کنکور و تفاوت تاثییر محل زندگی روشونو نمیدونی

یه حرف و حدیثایی در مورد المپیاد کامپیوتر و ریاضی شنیده بودم که شاید کمی عجیب بود. بعضیا می گن که شهرستانیا نمی تونن مثل اهل التهران تو المپیاد ریاضی و کامپیوتر موفق باشن. حالا درست یا نه نمی دونم، بعضی می گن تو مرحله سه تهرانیا کلاسو یه جوری می پی چونن به بازی، به معلم می گن اینو بلدیم تا تدریس نکنه و .. . حالا سوالم اینه که این حرف و حدیث تا چه حد معتبره و دوم اینکه جدای از اینا احتمال موفقیت شهرستانیا نسبت به بقیه چقدره؟ 🧐
با شتکر
امکان وجود داره
ولی فقط به قصد موفقیت نخون
پیشنهاد من اینه که تو المپ مد نظرت یه مدال دار پیدا کن که خودخوان بوده و ازش کمک بگیر

درسته ک شهر ها بزرگ امکانات بیشتری دارن متاسفانه.. الخصوص تهران... اما موفقیت برای شهرستانی ها هم غیر ممکن نیست...
از اساتید ما میگفتن گاهی میرفتم شهرستان ها برای تدریس.. ی روز میرفتن 12 ساعت مثلا کلاس داشتن با ی گروهی...
تا حدی بستگی داره مدرسه چقدر تلاش کنه.. و قسمت عظیمی هم قطعا دست خود دانش اموزه

الان دیگه بستر کلاس های مجازی کاملا فراهمه حتی تو زمینه المپیاد
حالا ریاضی و کامپیوتر و دقیق نمیدونم ولی اونارم دنبالش بگردی قطعا کلاسایی پیدا میشه و میتونی ازشون استفاده کنی

امکان وجود داره
ولی فقط به قصد موفقیت نخون
پیشنهاد من اینه که تو المپ مد نظرت یه مدال دار پیدا کن که خودخوان بوده و ازش کمک بگیر
منظورتون از اینکه فقط به قصد موفقیت نخونم چیه؟

با شتکر
من از جو کلاسای دوره تابستان خبر ندارم ولی فکر کنم بدونید که سال پیش از شهرتون و گمونم هم مدرسه ای هاتون چند نفر مدالیست شدن میتونید کمک بگیرید ازشون
و اینکه الانه با وجود موسسات مختلف که در سطح کشور فعالیت های المپیادشون رو انجام میدن( نه تهران ) میتونید سطحتون رو بالا ببرید و موفق بشید

کسی نظری داره راجب اینکه چجوری معلمای دروس عمومی رو راضی کنیم که سر کلاسشون نریم و بجاش المپیاد بخونیم؟!

کسی نظری داره راجب اینکه چجوری معلمای دروس عمومی رو راضی کنیم که سر کلاسشون نریم و بجاش المپیاد بخونیم؟!
اگر آزمون شبیه‌ساز المپیاد میدین می‌تونید نتیجه‌اش رو با کادر مدرسه در میون بذارید تا به شما اعتماد کنند. اگر جایی کلاس میرید از معلمش درخواست کنید نامه بنویسه که شما پتانسیل المپیاد خوندن دارید و مدرسه معافیت بده. اگر مشاور دارید که مدال داره از اون بخواید که معرفی‌نامه بنویسه براتون.
چیزی شبیه به این نامه
کلاً باید اعتماد مدرسه رو جلب کنید که شما واقعاً المپیادی هستید مثلاً پدر و مادرتون رو ببرید با کادر مدرسه صحبت کنند.

Back
بالا