اریا سابق
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1111
تو بگیر هشتم سال داره می تمومه
خیلی ممنون. اتفاقا منم دهم هستم و می خوام المپیاد فیزیک شرکت کنم.منم همین ذهنیت دوستمون رو داشتم حرفات خیلی بهم امید داد.عالیپاسخ : چگونه المپیاد بخوانیم؟
الآن اول هستی !
المپیاد فیزیکی ها اغلب سال اول کلا" الاف هستن...
مشکل خیلی راحت حل میشه ... کافیه المپیادی مطالعه کنی ... یعنی با ناله و زاری کار پیش نمیره ... خوندن کتابای مختلف هم فایده ای نداره ...
یه نفر تعریف میکرد تو دوره چهل یه نفر دوجین کتاب روی میز ردیف کرد گفت من اینارو خوندم ! و یه نفر دیگه گفت من فقط چند تا کتاب مرجع اصلی رو خوندم. آخرش اولیه شد برنز و دومی شد طلا ... واقعیت هم همینه ... هر سال هم مثل این تکرار میشه ...
اگه برای المپیاد میخونی و نگرانی عقبی بدون انشاءالله وقت کافی داری و اصلا" مشکلی نیست.
اگه برای دل خودت فیزیک میخونی (فقط!) خب نیازی نیست نگران باشی ... تو میخوای از مسیر مطالعه لذت ببری ! مثل این که توی یه جنگل زیبا یه نفر با سرعت حرکت کنه و خوشحال از جلو افتادن ... ولی انسان عاقل با آرامش حرکت میکنه و از زیبایی های اطرافش لذت میبره ... به این میگن مطالعه ی حالی علم !
پ.ن : شاید من به زودی یه مقداری در مورد مطالعه ی پر بازده در المپیاد (فیزیک!) صحبت کردم ...
مثلا برای خودمسلام!
این موضوع رو ندیدم ولی اگر هست لطفا مدیر ها پاک کنند.
خب همونطور که میدونید بچه های المپیاد اکثر روز ها تا ساعت ۶ مدرسه هستند و خب قطعا در طول روز خیلی خسته میشن مخصوصا بچه هایی که راه خونشون از مدرسه دوره!
و باز همونطور که میدونید خوندن المپیاد احتیاج به مغز سرحال داره ...
لطفا اینجا بیاید بگید بعد از مدرسه چجوری خودتون رو سرحال نگه میدارد تا بتونید درس بخونید؟
لطفا رشته المپیاد و پایه هم ذکر کنید
یه چیزی که هست اینه که واقعا بچه ها المپیادو دوست دارن اینکه دو ساعت فکر کنی یک مسئله حل نشه بهتر از اینه(یا حداقل من ترجیح میدم) تا برم درس های متنوع و زیاد بخونم برای کنکور. یعنی در اصل دومی چون علاقه چندانی ندارم سخت ترهاقا نخونید. واقعا نخونید. جدا نخونید. استراحت کنید درس مدرسه بخونید وقت اضافه داشتید بخوابید. اگرم خیلی دلتون میخواد المپیاد بخونید برای درمان مازوخیسم به روانشناس/روانپزشک مراجعه کنید
درکل وقتی درسخون نبودی و امکانات نداری المپیاد خوب نیستاقا نخونید. واقعا نخونید. جدا نخونید. استراحت کنید درس مدرسه بخونید وقت اضافه داشتید بخوابید. اگرم خیلی دلتون میخواد المپیاد بخونید برای درمان مازوخیسم به روانشناس/روانپزشک مراجعه کنید
درسته ولی فکر نمیکنم کنکور ریاضی جمع کردنش خیلی سال آخر مشکل باشه ...مسئله ترجیح شما نیست . اون درس های متنوع و زیاد کنکور رو انی وی باید بخونید و المپیاد یچیز اضافه بر سازمانه.
اگر هم برای طلا دندون تیز کردین که وااااقعا احتمالش خیلی خیلی کمه.
البته نمیتونم بهتون خرده بگیرم چون شاید اگر خودم هم میرفتم عقب دوباره این کله شقی رو میکردم ولی خب..
یه راه حلی هم به من که با قهوه سریع فشارم میفته و خسته تر از چیزی که بودم ،میشم بگین ...نمیتونم دو تا قهوه در طول روز بخورم چون درست نیست
من هم همینم از صبح میرم مدرسه و ۷،۸ برمیگردم. یه دوش میگیرم و ۳ یا ۴ ساعت درس میخونم. کار خاصی نمیکنم فقط با خودم فکر نمیکنم که"الان باید درس بخونم که نیاز به انرژی داره و چون خسته م نمیتونم و..." خیلی راحت و بدون افکار اضافه شروع میکنم درس خوندن. وقتی میگم افکار اضافه یعنی اینکه با خودم نمیگم که امشب باید فلان سوالو حتما حل کنم یا تکالیف هارو سریع بنویسم... ، همینطوری شروع میکنم درس خوندن یا سوال حل کردن. اگه هم نشد مثلا سوال حل بشه یا ناقص موند اشکالی نداره، همین که درگیر بشی با سوال خوبه.سلام!
خب همونطور که میدونید بچه های المپیاد اکثر روز ها تا ساعت ۶ مدرسه هستند و خب قطعا در طول روز خیلی خسته میشن مخصوصا بچه هایی که راه خونشون از مدرسه دوره!
لطفا اینجا بیاید بگید بعد از مدرسه چجوری خودتون رو سرحال نگه میدارد تا بتونید درس بخونید؟
زنگ تفریح ها رو یکیشو بخوابیه راه حلی هم به من که با قهوه سریع فشارم میفته و خسته تر از چیزی که بودم ،میشم بگین ...
من تجربه موفقی نداشتم ولی حالا نظرم رو میگم.سلام!
ممنونم ازتونمن تجربه موفقی نداشتم ولی حالا نظرم رو میگم.
شما هرکاری بخوای توش موفق بشی زمان باید براش صرف بکنی المپیاد با هفته ای۴۰ ساعت مطالعه باید شروع و احتمالا تا ۶۰ ساعت اینها پیشروی کنه.
اگه مدرسه دو نیم تموم بشه تا برسی و استراحت کنی ۴بشه تقریبا خیلی خیلی خوب باید تا ۱ شب بخونی که خب به درس مدرسه نمیرسی.
پیشنهاد من اینه صحبت کن معافیت بگیر و اگر جدی میخوای ادامه بدی کلاس برو مشاور بگیر انتقالی تونستی بگیری تهران یا شهر های بزرگ که از رشته ات مدال میگیره چه بهتر
نمیدونم کدوم مدرسه ای اگر تهرانی کادر المپياد دارین احتمالا؟
پیشنهاد میکنم از انجمن المپياد صندلی داغ هارو بخونی حتما
درسای مدرسه که به کنار ولی بعد ۶ آدم واقعا خسته میشه...انتظار نداشته باش هرروز ب درسای مدرسه هم برسی..
اگه خیلی مصممی المپیاد رتبه بیاری بخون.. و گرنه اگه میخوای وسطش ول کنی شروع نکن اصلا...
من زیست میخونم.. دهمم... شب فوقش یازده میخوابم.. صبح هفت پا میشم تا دوازده مدرسه ام ک تو طول سال میشه 2.. تا دو ناهار و استراحت.. بعدم درس میخونم تا شب...
البته تایم باشگاه و اینام این وسط میره..
ولی ی روزایی واقعا خسته میشی.. اجباری نیس... نمیخواد رو خودت زیاد فشار بیاری... استراحت کن بعضی روزا رو... تفریحتو بکن..
خب مدرسه ات خیلی خوبه کادر المپیاد خوبی هم داره فکر کنم توی سیر مدرسه پیش بری و تو جو رقابتی بین دوستات بمونی به جاهای خوبی میرسی احتمالاممنونم ازتون
بله فرزانگان ۱ تهران هستم ولی واقعا تا ۱ شب خوندن مشکله.. چون به نظرم خواب هم توی عملکرد خیلی موثره..
انشاللهخب مدرسه ات خیلی خوبه کادر المپیاد خوبی هم داره فکر کنم توی سیر مدرسه پیش بری و تو جو رقابتی بین دوستات بمونی به جاهای خوبی میرسی احتمالا
من اصلا چنین چیزی نگفتم...درسای مدرسه که به کنار ولی بعد ۶ آدم واقعا خسته میشه...
ولی کلا با حرفت موافق نیستم اینکه آدم اولاش براش سخت باشه بگه اجباری نیست ول میکنم یکم غیر منطقیه چون بالاخره هر کاری اولش سخته آدم عادت نداره ...
بیا به نظرم به جای اینکه فکر ول کردن باشیم فکر راه حل باشیم..
ولی باهات موافقم آدم بخواد وسطاش ول کنه اولش ول کنه بهتره...