Ah.Dideban
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- شهیدبهشتی(ره)
- شهر
- کرمانشاه
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
خیلی ممنون. اتفاقا منم دهم هستم و می خوام المپیاد فیزیک شرکت کنم.منم همین ذهنیت دوستمون رو داشتم حرفات خیلی بهم امید داد.عالیپاسخ : چگونه المپیاد بخوانیم؟
الآن اول هستی !
المپیاد فیزیکی ها اغلب سال اول کلا" الاف هستن...
مشکل خیلی راحت حل میشه ... کافیه المپیادی مطالعه کنی ... یعنی با ناله و زاری کار پیش نمیره ... خوندن کتابای مختلف هم فایده ای نداره ...
یه نفر تعریف میکرد تو دوره چهل یه نفر دوجین کتاب روی میز ردیف کرد گفت من اینارو خوندم ! و یه نفر دیگه گفت من فقط چند تا کتاب مرجع اصلی رو خوندم. آخرش اولیه شد برنز و دومی شد طلا ... واقعیت هم همینه ... هر سال هم مثل این تکرار میشه ...
اگه برای المپیاد میخونی و نگرانی عقبی بدون انشاءالله وقت کافی داری و اصلا" مشکلی نیست.
اگه برای دل خودت فیزیک میخونی (فقط!) خب نیازی نیست نگران باشی ... تو میخوای از مسیر مطالعه لذت ببری ! مثل این که توی یه جنگل زیبا یه نفر با سرعت حرکت کنه و خوشحال از جلو افتادن ... ولی انسان عاقل با آرامش حرکت میکنه و از زیبایی های اطرافش لذت میبره ... به این میگن مطالعه ی حالی علم !
پ.ن : شاید من به زودی یه مقداری در مورد مطالعه ی پر بازده در المپیاد (فیزیک!) صحبت کردم ...
اما متأسفانه الان نظام جدیده و من یازدهم المپیاد دارم و هنوز(تقریبا)هیچی!نخوندم:eek::-ss
به نظرتون چی کار کنم؟!!:-s
جوااب بدین
یعنی من اگه بخوام برسم به(حداقل دوره دوم)المپیادی که عشقمه باید برم بمیرم؟!
آخرین ویرایش: