شیمی و زیستبا المپیاد چی تازه اشنا شدی فرزندم؟=|
اگه وقتت زیاده از خوش خوان یه کتابی هست جلدش آبی اون رو شروع کن بعد زرد فاطمی (اینا در حد قبولی مرحله 1 عالی و برا مرحله دو خوبه ) بعد تو دهم و اینا برنامه نویسی رو هم خواهی خوند.ی مدتی آنالیز ترکیبی الگو رو شروع کردم
دیگه چه منابعی برای المپیاد کامپیوتر باید بخونم
برای سن شما خیلیم خوبهسه چار ساعت در روز خوندن کمه؟؟
ریاضی
فکر نکنم بشهیه سوال
تو سایت باشگاه المپیاد طلایی ها نوشته بود
نهمی ها هم میتونن به طور آزمایشی المپیاد ریاضی رو بدن
حالا میشه داد واقعا؟؟
آخه گفته بودن فقط تو اول دبیرستان نظام قدیم میشد داد و الان نمیشه
نه، جز زیست و فکر کنم کامپیوتر و نجوم(البته دقیق نمیدونم همین رشتههاست یا نه) مرحله دوی دهم تصحیح نمیشه. یعنی برای بیشتر المپیادا دهم آزمایشیه. البته فکر کنم ریاضی یه استثنا داشته باشه واسه دهم ولی به طور کلی آزمایشیه. تو نظام قدیم اول دبیرستانیا(نهمیای الان) هم میتونستن آزمایشی شرکت کنن و در واقع دو سال آزمایشی بود که به لطف تصمیمات خردمندانه و هوشمندانهٔ مدیریتی دیگه نمیشهمن توی سایت المپیاد خونده بودم که میشه ولی آزمایشی
ریاضی برای دهم آزمایشی نیست، فیزیک و شیمی و ادبی سال دهم آزمایشیننه، جز زیست و فکر کنم کامپیوتر و نجوم(البته دقیق نمیدونم همین رشتههاست یا نه) مرحله دوی دهم تصحیح نمیشه. یعنی برای بیشتر المپیادا دهم آزمایشیه. البته فکر کنم ریاضی یه استثنا داشته باشه واسه دهم ولی به طور کلی آزمایشیه. تو نظام قدیم اول دبیرستانیا(نهمیای الان) هم میتونستن آزمایشی شرکت کنن و در واقع دو سال آزمایشی بود که به لطف تصمیمات خردمندانه و هوشمندانهٔ مدیریتی دیگه نمیشه
آهان. یه سال بود که با این تصور زندگی میکردمریاضی برای دهم آزمایشی نیست، فیزیک و شیمی و ادبی سال دهم آزمایشین
ریاضی برای دهم آزمایشی نیست، فیزیک و شیمی و ادبی سال دهم آزمایشین
فک کنم الان بخونی خوبه چون درسته زمان زیادی ولی برای مقام اول باید خیلی بخونی الان من رفیقای المپیادیم از سال هشتم یا هفتم شروع کردن ببین از الان شروع کن ولی خیلی سخت نگیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کی برای طلای زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟