چگونه المپیاد بخوانیم؟

سلام من کلاس نهم هستم واسه شروع دیره
واگرنه چه طوری برنامه بریزم وچی بخونم (المپیاد شیمی)

سلام
من امسال میرم نهم و تازه با المپیاد اشنا شدم.به شیمی هم خیلی علاقه دارم .میخواستم برای یک برنامه ریزی خوب برای تابستون ازتون کمک بگیرم . اگه میشه چندتا کتاب خوب رو بهم معرفی کنید.

البته بیشتر شیمی

ممنون از اطلاعاتی که دادین

ی مدتی آنالیز ترکیبی الگو رو شروع کردم
دیگه چه منابعی برای المپیاد کامپیوتر باید بخونم
اگه وقتت زیاده از خوش خوان یه کتابی هست جلدش آبی اون رو شروع کن بعد زرد فاطمی (اینا در حد قبولی مرحله 1 عالی و برا مرحله دو خوبه ) بعد تو دهم و اینا برنامه نویسی رو هم خواهی خوند.

سلام
من نهمم میخوام المپیاد ادبی بدم
اگه میشه ی کم کمکم کنین
الان شروع کنم دیره؟
سطح المپیاد چطوره؟

یه سوال
تو سایت باشگاه المپیاد طلایی ها نوشته بود
نهمی ها هم میتونن به طور آزمایشی المپیاد ریاضی رو بدن
حالا میشه داد واقعا؟؟
آخه گفته بودن فقط تو اول دبیرستان نظام قدیم میشد داد و الان نمیشه :-?

یه سوال
تو سایت باشگاه المپیاد طلایی ها نوشته بود
نهمی ها هم میتونن به طور آزمایشی المپیاد ریاضی رو بدن
حالا میشه داد واقعا؟؟
آخه گفته بودن فقط تو اول دبیرستان نظام قدیم میشد داد و الان نمیشه :-?
فکر نکنم بشه

من توی سایت المپیاد خونده بودم که میشه ولی آزمایشی
نه، جز زیست و فکر کنم کامپیوتر و نجوم(البته دقیق نمیدونم همین رشته‌هاست یا نه) مرحله دوی دهم تصحیح نمیشه. یعنی برای بیشتر المپیادا دهم آزمایشیه. البته فکر کنم ریاضی یه استثنا داشته باشه واسه دهم ولی به طور کلی آزمایشیه. تو نظام قدیم اول دبیرستانیا(نهمیای الان) هم میتونستن آزمایشی شرکت کنن و در واقع دو سال آزمایشی بود که به لطف تصمیمات خردمندانه و هوشمندانهٔ مدیریتی دیگه نمیشه:|

نه، جز زیست و فکر کنم کامپیوتر و نجوم(البته دقیق نمیدونم همین رشته‌هاست یا نه) مرحله دوی دهم تصحیح نمیشه. یعنی برای بیشتر المپیادا دهم آزمایشیه. البته فکر کنم ریاضی یه استثنا داشته باشه واسه دهم ولی به طور کلی آزمایشیه. تو نظام قدیم اول دبیرستانیا(نهمیای الان) هم میتونستن آزمایشی شرکت کنن و در واقع دو سال آزمایشی بود که به لطف تصمیمات خردمندانه و هوشمندانهٔ مدیریتی دیگه نمیشه:|
ریاضی برای دهم آزمایشی نیست، فیزیک و شیمی و ادبی سال دهم آزمایشین

آهان. یه سال بود که با این تصور زندگی میکردم
ویرایش: این تو بخشنامه بود سریع خونده بودم واسه همین اشتباه فهمیدم موضوع رو:
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم تمامی رشته‌ها می‌توانند در آزمون مرحله‌ی اول المپیاد ریاضی شرکت کنند. از این آزمون مجموعاً حدود 600 نفر، از هر دو پایه، به مرحله‌ی دوم راه پیدا خواهند کرد. به علاوه به حدود 900 نفر از دانش‌آموزان پایه‌ی دهم این فرصت داده خواهد شد تا به شکل آزمایشی در آزمون مرحله‌ی دوم، که تشریحی است، شرکت کنند تا برای المپیاد ریاضی سال آینده آمادگی بیشتری داشته باشند. حدود 60 نفر از نفرات برتر آزمون مرحله‌ی دوم به دوره‌ی آموزشی تابستان المپیاد ریاضی راه خواهند یافت تا از بین آن‌ها تیم ملی 6 نفره المپیاد ریاضی ایران انتخاب شوند.

آخرین ویرایش:
یه زمانی بهترین کتاب های المپیاد انتشارات فاطمی داشت کتاب ها انصافا خوبی بود به خصوص المپیاد ریاضی

پس درواقع پایه نهم تو هیچ المپیادی نمیشه شرکت کرد دیگه؟؟
اینو تو سایت المپیاد طلایی ها بخش المپیاد ریاضی نوشته بود:

کیا می تونن توی المپیاد ریاضی شرکت کنن ؟
المپیاد ریاضی یه رقابته بین دانش آموزای پایه دهم و یازدهم که پایه نهمی ها هم می تونن به صورت آزمایشی توش شرکت کنن.

واسه المپیاد زیست در حد مدال طلا از کی باید خوند؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کی برای طلای زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کی برای طلای زیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم الان بخونی خوبه چون درسته زمان زیادی ولی برای مقام اول باید خیلی بخونی الان من رفیقای المپیادیم از سال هشتم یا هفتم شروع کردن ببین از الان شروع کن ولی خیلی سخت نگیر

خب الان از چی بخونم ؟؟

Back
بالا