- نام مرکز سمپاد
- نه اینور نه اونور
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
اگه علاقه دارید در هر مقطع و هر زمانی جدی درسی که دوست دارین رو جدی بخونین ضرر نمیکنین
اگه علاقه دارید در هر مقطع و هر زمانی جدی درسی که دوست دارین رو جدی بخونین ضرر نمیکنین[/QUOTE خب یه مشکل دیگه ای هم که هست اینه که من تنها میتونم منابعش رو جور کنم ...... یه نظرتون کافیه؟
شاید خوب باشه فیزیک ۱ و ۲ مکتبخونه رو ببینید .سلام من سال دهمم و تازه میخوام شروع کنم که سال دیگه المپیاد فیزیک بدم .....
فقط مشکلم اینه که سال دیگه تنها فرصتمه و فرصت ازمون و خطا ندارم ......
ولی چون رشتم ریاضیه خیلی ترسی ندارم چون فک کنم بتونم برا کنکور جبران کنم ( اگه قبول نشم )
مشکل دیگم اینه که شهرما معلم المپیاد برا فیزیک سخت پیدا میشه ولی منابعشو مدرسه داره
به نظرتون چکار کنم؟
سلام من سال دهمم و تازه میخوام شروع کنم که سال دیگه المپیاد فیزیک بدم .....
فقط مشکلم اینه که سال دیگه تنها فرصتمه و فرصت ازمون و خطا ندارم ......
ولی چون رشتم ریاضیه خیلی ترسی ندارم چون فک کنم بتونم برا کنکور جبران کنم ( اگه قبول نشم )
مشکل دیگم اینه که شهرما معلم المپیاد برا فیزیک سخت پیدا میشه ولی منابعشو مدرسه داره
به نظرتون چکار کنم؟
من حتی امید طلاهم ندارم ....... بیشتر هدفم اینه که فیزیکم قوی بشه حالا اگرم شد یه مدال بگیریم ...... به نظر خودم قدرتش رو ندارم من خلاقیت ریاضیم خیلی خوبه و یکم درک فیزیکیم پایینه ( میخوام با المپیاد قویش کنم میشه ایا؟؟؟)سلام
باید همه چیو بریزی وسط خوب بهش فک کنی. اگه خیلی علاقه داری به فیزیک و المپیادش ، به نظر من با این توصیفاتت و رشته ات که ریاضیه ، ضرری نمیکنی. بلکه برد میکنی. اینم درنظر بگیر خیلیا در شرایط بدتر از تو تونستن طلا بشن و اینا خلاصه اگه علاقه ت میچربه واقعا ، بخون و نگران امکانات و اینا نباش خیلی. رو هدفت متمرکز شو. اگرم آدم ریسک پذیری نیستی و اگه المپیاد قبول نشی خیلی ضربه روحی میخوری ، از همین الان بزارش کنار.
اگه صرفا هدفت اینه فیزیکت قوی بشه برای کنکور ، مسلما راه درستی نیست چون توی المپیاد صدتا فاکتور و مبحث دیگه هست که توی کنکور نیست. ولی اگه خود المپیاد هم برات مهمه و بهش فکر میکنی ، برو جلو.من حتی امید طلاهم ندارم ....... بیشتر هدفم اینه که فیزیکم قوی بشه حالا اگرم شد یه مدال بگیریم ...... به نظر خودم قدرتش رو ندارم من خلاقیت ریاضیم خیلی خوبه و یکم درک فیزیکیم پایینه ( میخوام با المپیاد قویش کنم میشه ایا؟؟؟)
سلام دوستان.من عاشق زیست شناسی ام و میخوام تو المپیادش شرکت کنم.... ولی.......=P~
منابعش خیلی زیاده و وحشتناک:-ss
نمیدونم از کجاش باید شروع کنم
به صفحات کتاباش که نگاه میکنم تمام بدنم می لرزه
کمکم کنیییییییییییییییید
چطوری باید بخونمشون که بره تو حافظه بلند مدتم؟؟؟؟!!!!
سلامسلام
من کلاس هشتمم و نمی دونم باید از کجا شروع کنم.
تو انتخاب رشته المپیاد هم بین ریاضی،کامپیوتر و فیزیک گیر کردم
لطفا یکم راهنمایی کنید
ی مدتی آنالیز ترکیبی الگو رو شروع کردمفکر می کنم کامپیوتر
حالا باید چ منابعی رو بخونم