• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد چگونه المپیاد بخوانیم؟

سلام دوستان.من عاشق زیست شناسی ام و میخوام تو المپیادش شرکت کنم.... ولی.......=P~
منابعش خیلی زیاده و وحشتناک:-ss
نمیدونم از کجاش باید شروع کنمX_X
به صفحات کتاباش که نگاه میکنم تمام بدنم می لرزه:((
کمکم کنیییییییییییییییید:((:((:((
چطوری باید بخونمشون که بره تو حافظه بلند مدتم؟؟؟؟!!!!

هر المپیادی در نگاه اول زیاده منابعش. زیست حالا یکم بیشتر.
چیزی که مهمه اینه که برنامه ریزی مناسب با توجه به زمانی که داری انجام بدی و اهم و مهم بکنی یعنی تشخیض بدی برای هر مبحث اول کدوم کتابو بخونی. خلاصه نویسی هم خیلی خوبه ولی به شرط اینکه خیلی وارد جزییات نشی و وقتت رو با اسامی مولکولها و امثالهم پر نکنی بلکه از هر موضوعی چیزی که مهمه و ارجحه برداشت کنی. تکرار مفاهیم و حل نمونه سوالای المپیادهای ازمایشی بسیج یا طلایی ها و غیره میتونه این مفاهیمو مدام برات تکرار کنه .

سلام به همگی. من عاشق ریاضی ام و الان که میرم هشتم دارم دروس پیش دانشگاهی ریاضی رو میخونم از یه نفر پرسیدم چیکار کنم که تو ریاضی موفق بشم گفت المپیاد ریاضی خیلی خوبه و من تصمیم گرفتم در
المپیاد ریاضی شرکت کنم و اینکه میخوام بدونم که چقدر دانش برای شرکت توش و
گرفتن مدال جهانی لازمه .
اگه جواب بدید ممنون میشم

سلام
الان دهمم و از هفته پیش شروع به خوندن المپیاد کردم
نمی دونم دارم کار درستی می کنم یا نه چون هم واسه المپیاد می خونم هم برای کنکور و هم مدرسه (امادگی دفاعی و ...) روزایی که از مدرسه ساعت ۱۲:۳۰ میام سه تا چهر ساعت واسه المپیاد موخونم پنج تا شیش ساعتم واسه کنکور کلا فشار زیادی رومه
نه معلم درست و حسابی دارم(معلم زیستمون در حد جلبک ای کیو نداره) نه کتاب های انچنانی از هفته پیش شروع به خوندن کتاب کمپل کردم زمان بندیم طوری که انشاءالله تا مرحله اول کمپبل رو بترکونم بعد مرحله اولم میرم واسه تخصصیا
قبلا که کمپبل نمی خوندم ترازم تو قلمچی ۷۰۰۰ بود ولی الان فکر نکنم بتونم دوباره بای ۷۰۰۰ بیارم
تو خوندن زیست مشکلی ندارم و خسته نمیشم حتی تا ساعت ۱ نصف شب با این حال فشار زیادی رومه
یه سوالی که داشتم اینکه که به نظرتون می تونم مرحله دوم رو قبول بشم؟
و همچنین واسه بانک تست برای المپیاد کدوم کتاب خوبه؟(کتاب المپیاد جامع رو گشتم نبود)

سلام
یه سوال چه جوری برنامه ریزی کنیم که اگه مدال نیاوردیم لطمه ای به کنکور نزنه و بتونیم سریع بریم سراغ کنکور:-?

سلام
واسه مرحله اول و دوم هر کدوم متوسط چند ساعت باید خوند؟
امسال که کمیته عوض شده به نظرتون سوالای مرحله اول و دوم سال پیش به درد می خوره؟
ادم چه جوری انگیزش رو حفظ کنه و استرس نداشته باشه ؟
چه جوری میشه هفنه ای 40 ساعت خوند؟؟؟؟؟
چه مباحثی مهم تره خوندن و یادگیریش ( توی درحله 1و2 و دوره )
چه جوری میشه مرحله 2 قبول شد؟:((
لطفا یکی پاسخگو باشه :)

سلام
من کلاس هشتمم و نمی دونم باید از کجا شروع کنم.
تو انتخاب رشته المپیاد هم بین ریاضی،کامپیوتر و فیزیک گیر کردم
لطفا یکم راهنمایی کنید

سلام
من کلاس هشتمم و نمی دونم باید از کجا شروع کنم.
تو انتخاب رشته المپیاد هم بین ریاضی،کامپیوتر و فیزیک گیر کردم
لطفا یکم راهنمایی کنید
سلام
ببینید علاقتون به کدومش بیشتره، و همچنین استعدادتون هم در نظر بگیرید، یه گوشه چشمی هم داشته باشید به اینکه المپیاد ریاضی شرکت کننده های بیشتری داره و قبولی درش سخت تر هست

آخرین ویرایش:
فکر می کنم کامپیوتر
حالا باید چ منابعی رو بخونم

سلام
من می خوام شروع کنم از امسال تابستون واسه المپیاد ادبی بخونم
میخوام ببینم چطور باید برنامه ریزی کنم
احتیاج داره برم سر کلاس یا خودمم میتونم بخونم؟

Back
بالا