• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد چگونه المپیاد بخوانیم؟

پاسخ : چگونه المپیاد بخوانیم؟

خُب طبیعتن همه مدال زرده رُ میخوان دیگه....! :-<
چه کنیم خُب؟؟

به نقل از H O S E I N :
الآن اول هستی !
المپیاد فیزیکی ها اغلب سال اول کلا" الاف هستن...
مشکل خیلی راحت حل میشه ... کافیه المپیادی مطالعه کنی ... یعنی با ناله و زاری کار پیش نمیره ... خوندن کتابای مختلف هم فایده ای نداره ...
یه نفر تعریف میکرد تو دوره چهل یه نفر دوجین کتاب روی میز ردیف کرد گفت من اینارو خوندم ! و یه نفر دیگه گفت من فقط چند تا کتاب مرجع اصلی رو خوندم. آخرش اولیه شد برنز و دومی شد طلا ... واقعیت هم همینه ... هر سال هم مثل این تکرار میشه ...

اگه برای المپیاد میخونی و نگرانی عقبی بدون انشاءالله وقت کافی داری و اصلا" مشکلی نیست.
اگه برای دل خودت فیزیک میخونی (فقط!) خب نیازی نیست نگران باشی ... تو میخوای از مسیر مطالعه لذت ببری ! مثل این که توی یه جنگل زیبا یه نفر با سرعت حرکت کنه و خوشحال از جلو افتادن ... ولی انسان عاقل با آرامش حرکت میکنه و از زیبایی های اطرافش لذت میبره ... به این میگن مطالعه ی حالی علم !

پ.ن : شاید من به زودی یه مقداری در مورد مطالعه ی پر بازده در المپیاد (فیزیک!) صحبت کردم ...
من که نمیخوام خودمو گول بزنم اگه راستشوبخوای غیرازعلاقه شدید دمبال مدالم هستم همون مدال زرده :>

به نقل از DIFFERENT :
خُب طبیعتن همه مدال زرده رُ میخوان دیگه....! :-<
چه کنیم خُب؟؟

خب این جا دو تا چیز بسیار تأثیرگذاره :

توانایی علمی 30 %

شانس 60 %

حواس جمعی 10 %

حالا اینا ینی چی ؟ جمعشون میشه احتمال طلا شدن .

توانایی علمی که معلومه ... شما وقتی کل درصدشو بدست میارید که هر سوالی تا سطح مرحله 3 بهتون بدن بتونید حل کنید.

شانس که عامل بسیار مهمیه ! مثلا" این که روز امتحان سرمانخورید ! یا یکی از اقوام نزدیکتون نمیره (اکِّ هِی 8-|!) ، یا یه بیمار سادیسمی نیاد بشه طراح مرحله دومتون و ...

حواس جمعی : این یعنی در جریان اتفاقات المپیاد (و به خصوص رشته ی خودتون) باشید و در عین حال درگیر حاشیه (مثلا" همین لاف زنی ها ) نشید ...

:o :oینی شانس اینقدمهمه
بااین حرفاخدارو چه دیدی هم روز المپیاد مردی(دورازجون همتون) ;D

به نقل از H O S E I N :
خيلي افراطي ه ديگه.
اين جوري باشه ي آدم ه خوش شانس 60 درصد راهو تا دوره رفته،پ اگه حتي مثلا ا دي هم شورع كنه ب خوندن دير نيس براش.
ن بابا...

به نقل از skYboy :
خيلي افراطي ه ديگه.
اين جوري باشه ي آدم ه خوش شانس 60 درصد راهو تا دوره رفته،پ اگه حتي مثلا ا دي هم شورع كنه ب خوندن دير نيس براش.
ن بابا...

آره ... درسته ...

موضوع این جاست که خیلی از کسایی که هر سال طلا میشن جمع درصد های مربوط به موارد بالا براشون میشه مثلا" 70 60 درصد ... کسی رو داشتیم که بدون مطالعه ی زیاد مرحله دوم قبول شده ...

به عنوان یه آدم معمولی اگه نظر بنده در حدی باشه که شما قابل بدونید، من همیشه اینو گفتم که از نظر من المپیاد فقط این بوده که یه کتاب از کتابخونه ات برداری و بخونیش... و با فکر هم بخونیش

و نه فقط این، یه تصویر دیگه اش هم اینه که توی آزمایشگاه ایستادی و آدم خودتی و داری برای خودت ازمایشا رو تمرین کنی و اینجا بحث مهارته نه فقط دونستن یه آزمایش

پ.ن: صرفا در مورد زیست اظهار نظر کردم.

شانس رُ راس میگن.
به جرعت میتونم بگم 50%المپیاد شانس هس واقعن. 8-^

امّا مسائلِ دیگه هم هس...به شخصه من از رقیبام اگه ازشون عقب باشم شدید فاز منفی میگیرم :-<

معتقدم به آرامش...ولی ندارم...
:-< =((

این لاف زن ها خیلی دردسر برای آدم درست میکنن... ولی دلیلی نداره آدم به خاطر حرفاشون ناراحت بشه ... حتی اگه از شما بیشتر میدونن شما با مطالعه و تلاش میتونید ازشون جلو بزنید ... اما جلو موندن کافی نیست ... شما نباید افت داشته باشید.

"بالا رفتن سخت نیست . بالا موندن سخته!"

Back
بالا