• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد چگونه المپیاد بخوانیم؟

پاسخ : چگونه المپیاد بخوانیم؟

ببینید دوستان من خورم کلا یه آدمی هستم که اصلا درس نمیخونم
اما یه بزرگوار حرف قشنگی میزد:میگفت تو بشین بخون اصلا برات مهم نباشه کی چی خونده
چون این فقط باعث اعصاب خوردیت میشه
+++توهیچ کاری هم نمیتونی بکنی
پس به نظر من فقط راهخودتون رو انتخاب کنید و برید جلو اصلا براتون مهم نباشی کی کجاس
++ به نظر من(طبق تجربیاتم) کتاب زیاد خوندن خوب که نیست بد هم هست (اینو در مورد ریاضی و کامپیوتر میگم)چون وقتی کتاب زیاد بخونی ذهنت از خلاقیت میوفته و این خیلی بده
اگه میشد از دوستانی که مدال دارن میومدن درموردشخصیت یک المپیادی صحبت میکرد خیلی خوب بود
ولی در مورد خوندن (بازم ریاضی و کامپوتری میگم شاید به درد بقیه هم بخوره)ببینید هرچند که خوندید اما اگه براتون کلاس گذاشتن یا با اونایی که خوندن نشستید مسئله حل کنیدهمیشه سعی کنید یاد بگیرید ،سعی کنید نحوه فکر کردن رویاد بگیرید،شاید فایدهای که یه آدم خر خونبرای شما داشته باشه هزاران بار با ارزش تر از فایده ایه که برا خودش داره،پس از همه و هر چیز یاد بگیرید

از نظر من اگه مرحله ی یکو سال دوم قبول شی، و حداقل بتونی نصف سوالای مرحله ی دو رو بزنی ،سال سوم درصد طلا اورودنت زیاده چون هم سال سومایی که تو موقعی سال دوم بودی نیستن ، هم سال دومایی که تو سال سومی اطلاعات چندانی ندارند(به جز تعدادی چون که فک نکنم به 100 تا برسه.درست میگم؟

دوستان لطفن نگین مخالفم موافقم خالی.خُب لایک و دیس لایک واسه همینه دیگه ;;)
نظر خاصی دارین اگه در قالب پست بیان کنید. اسپم ندین ;;)

به نقل از البرت :
از نظر من اگه مرحله ی یکو سال دوم قبول شی، و حداقل بتونی نصف سوالای مرحله ی دو رو بزنی ،سال سوم درصد طلا اورودنت زیاده چون هم سال سومایی که تو موقعی سال دوم بودی نیستن ، هم سال دومایی که تو سال سومی اطلاعات چندانی ندارند(به جز تعدادی چون که فک نکنم به 100 تا برسه.درست میگم؟
من نمیتونم امار بدم چون معلوم نی کی راس میگه کی دروغ
ولی خواگه نصف سوالا روبزنی فک میکنم شاید همون سال مرحله دوم قبول شی
توالمپیاد نمیشه چیزی گف چون ممکنه خیلیااااااااااا دروغ بگن صرفا جهت تضعیف روحیه [-(

یک از ایراد های المپیاد اینه که همه به هم دروغ میگن تا رقیبشون رُ کنار بزنن.حتّی با تضعیف روحیه :|
میشه مثن بیایین بگین وختی خونه میرسین از مدرسه چی کار میکنین؟؟مثن بکوب میخونین تا شب و اینا؟؟ :-?
اصن چه جوری باید خوند؟؟ :-?

دوستان توجه کنید...
المپیاد جایی هست برای بروز استعدادهای یک شخص.افراد زیادی بودند که خیلی دیر المپیاد رو شروع کردند و فقط برای هر مرحله جداگانه خوندند و موفق شدند.مثال میزنم.آقای ناصری،طلای جهانی شیمی.ایشون تا زمانی که نتایج مرحله2 معلوم شد،هیچی از دروس دوره شیمی نخونده بودند.ایشون اونقدر استعداد داشتن که به این مقام رسیدند.
توی المپیاد شانس وجود نداره.یلکه باید به جای شانس از واژه استعداد استفاده کرد.یکی از دبیران با تجربه،2 سال قبل از المپیاد پیش بینی کرد که فلان کس موفق خواهد شد و این اتفاق هم افتاد.چون دبیر مذکور،فهمیده بود که اون شخص استعدادش رو داره.البته یکی دیگه قبول نشد.
این استعداد زمان خوندن المپیاد معلوم نمیشه بلکه سر آزمون مشخص میشه و خیلی از کسایی که خیلی خوندن ولی قبول نمیشن به خاطر همین عامله.
------------------------------------------------
یه توصیه ی دیگه...
بچه های سال دومی حواستون باشه که برای المپیاد سال دیگه تون حتما مفهومی بخونید.ممکنه که شما سوالای کمتری هم حل کنید اما با این روش،ذهن تحلیل کننده تون قدرتمند میشه.

به نقل از DIFFERENT :
یک از ایراد های المپیاد اینه که همه به هم دروغ میگن تا رقیبشون رُ کنار بزنن.حتّی با تضعیف روحیه :|
میشه مثن بیایین بگین وختی خونه میرسین از مدرسه چی کار میکنین؟؟مثن بکوب میخونین تا شب و اینا؟؟ :-?
اصن چه جوری باید خوند؟؟ :-?
یکوب بخونم از صبح تا شب :)) =))
نه بابا من کل مقداری که امسال خوندم تنها یک کتاب بود (ترکیبیات علی پور)اونم سالاول و تابستون خوندم همین
ولی خوب حالا گه گاهی یه یهساعت مینشستم میخونم
ولی خوب یه هفته قبل مرحله یکوم از عید به بعد برای مرحله 2 یه کوب خوندم
به نظر من
هنر اینه بتونی خوب فکر کنی و فکرت آزاد باشه وتمرکز داشته باشی

بنده تنها چند پرسش از تمام کسانی که این جا پست دادن دارم و هیچ منظور عتاب آمیزی هم ندارم. پاسخش رو هم لطفاً به من ندین و به خودتون جواب بدین.

دلیل شما برای این که به خودتون حق بدین که تجربیات گران بهاتون رو برای دیگران بیان بفرمایین چیه؟ آیا مطمئنین این بیانات مفیده؟ آیا خودتون با این بیانات که از خودتونه، موفق شدین؟

البتّه نوع المپیاد هم مهم هست ها...شیمی یه چیزی هس که تمرین و تکرار فراروان میخواد و از اون استثنا ها که استعداد خفنی هم دارن کم پیش میاد.
دلیل نمیشه کسی استعداد نداره نشه.میتونه با تمرین و تلاش زیاد به هدفش هم برسه حتّی. 8-^

برام جالبه..منو یاد بچگی هام میندازید! ;D

Back
بالا