- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- مدال المپیاد
- برنز کامپیوتر ۹۵
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
المپیاد خیلی هم به شانس بستگی داره (((: شاید نصفش شانس باشه اصلا.حاضرم ۱۰ تا شاهد بر این مدعام ارائه بدم. این یک.هیچ چیز غیر از سعی و تلاش فراوان و داشتن پشتکار موفقیت رو به همراه نداره. در جواب اونایی که هیچ چیز از المپیاد نمیدونن و همینطوری فقط دوست دارن که نظر بدن باید گفت که المپیاد اصلا به شانس بستگی نداره . برای اینکه در المپیاد موفق بشی باید اولا خودت بخوای و تلاش کنی و ثانیا باید با تمتم اعتماد بنفس پیش بری و نگران این نباشی که کنکور رو چیکار میخوای بکنی.
۱، اگه المپیادی بشی برا کنکورت هم درس خوندی
۲، مرحله دو قبول شی خودش کلی مزایا داره
۳، اگه تو دوره تابستان مدال بیاری میتونی بورسیه شی( البته یکم پشتکار میخواد)
۴، تو دانشگاه موفق تری
در مورد سومی!بورسیه شدن اگر قبل از ورود به دانشگاه باشه المپیاد رزومه س. اما چون اغلب بعد از لیسانس اپلای میکنن فقط رزومه ی دانشجویی مهمه و المپیاد حائز هیچ اهمیتی نیست. حداقل کشوریش.
چهار: شاید در ترم اول دانشگاه جلو باشی. ینی دانشگاه رو خوب شروع کنی اما بعدش کاملا به خودت بستگی داره و اگر المپیادی نباشی هم فرق چندانی نداره.کلا دانشگاه یه مرحله جدا از دبیرستانه و تلاش های خودش رو میطلبه.
المپیاد ابدا ابدا ابدا به کنکور ضربه نمیزنه.من دارم میرم سال دهم میخوام الم\یاد ریاضی شرکت کنم
اما دوستان میگن یه ریسک هست و ممکنه به کنکور ضرر وارد کنه
لطفا کمک کنید
کنکور رو اگر همون سال پیش دانشگاهی بخونی قشنگ میتونی جمعش کنی.
تا جایی که مطلعم همیشه خوبای کنکور المپیادی بودن. علی الخصوص ریاضی. ینی اگر بتونی المپیاد رو خوب بخونی(نه اینکه صرفا از درس مدرسه ت بزنی و به این هم نرسی)صرف نظر از نتیجه ت قطعا بخش خییییلی خوبی از ریاضی کنکورت رو جمع کردی که ریاضی واقعا مهمه.
در کل توصیه م اینه المپیاد رو بخون چون کمترین چیزی که بهت یاد میده فک کردنه.

)