سمپادی‌های دانشگاه شهید بهشتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr_mahdi2010
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چ بدونم من اینو از رسانه بهشتی برداشتم
همین بود
ممنون. :-"
منم تو سایت دیدم و اطلاعیه ها که این تاریخو واسه غیر حضوری زده بود.

اطلاعیه ی جدا میده ینی؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
از فردا (بیست و چهارم شهریور) تا یکشنبه آینده (یکم مهرماه) ؛ هر روز صبح میزبانتان هستیم....
ساعت ۹:۳۰ الی ۱۰
خیمه #بهشتی سوگواری امام حسین (ع)
فضای سبز کلبه چوبی بهشت (روبروی بهشت)

@cafe_beheshtt

قرائت زیارت عاشورا و احتمالا صبحانه :-"

سلام .
من مهندسی کامپیوتر بهشتی قبول شدم .
به نظرتون با کارنامه سبز یه رشته ی دیگه تو دانشگاه شریف یا تهران یا امیرکبیر برم که تغییر رشته بدم به کامپیوتر ؟
برای اپلای چه کاری بهتره ؟
میشه راهنماییم کنین:-??

بچه ها بهشتی بشید و به بهشت نروید قطعا تمام عمرتان بر فنا است ...
حالا از‌ ما گفتن بود

بعدشم این که یه نکته ای خوابگاه های بهشتی هم مثل اغلب خوابگاه ها مسئول محوره پس از همون اول که وارد خوابگاه شدید رابطه ی بسیار خوبی با مسئول خوابگاه داشته باشید ...

راستی کانون موسیقی و کانون ادبی هم داریم که خیلییی خوبن حتما در کانون ها یا مثلا بسیج یا انجمن اسلامی یا عدالت طلب و اینا مشارکت داشته باشید(اول تحقیق کنید ببینید خط مشی و موارد مهم و هدف های کدوم یکی بهتون میخوره). بعد اوصیکم الی کمیته پژوهشی و تحقیقات دانشجویی دانشکده خودتون(بهترین قسمت دانشکده اس بعد از کتابخونه البته!) خیلیییی میتونید رشد کنید اگه بیفتید در راه تحقیق و پژوهش

آخرین ویرایش:
اگه کسی بخواد با معدل خوب از معماری بهشتی بره تهران(ایش) امکانش هست؟
ینی انتقالی بگیره؟ نه به ما اینطور گفتن که انتقالی از یه شهر به شهر دیگه ممکن هست ولی نمیشه انتقالی گرفت داخل یه شهر.
واسه مهمان شدن چند درس هم دانشگاه تهران گویا راحت قبول نمیکنه مگه اون درس داخل خود دانشگاهت ارائه نشه و ترم های اخر باشی.
بعد اینا ربطی به معدل نداره. معدل خوب یه سری مزایای دیگه داره ؛)

یه سوال ...:-?
شما میشناسین کسایی رو که از کامپیوتر بهشتی پذیرش گرفته باشن واسه دانشگاه های خوب ؟

بچه‌ها این تاییدیه‌ی تحصیلی دیپلم و پیش‌دانشگاهی که تو مدارک مورد نیاز گفته، چیه دقیقا؟

بچه‌ها این تاییدیه‌ی تحصیلی دیپلم و پیش‌دانشگاهی که تو مدارک مورد نیاز گفته، چیه دقیقا؟
کپی مدرک دیپلم و پیش رو میبری دفتر پیشخوان دولت میگی واسه تاییدیه ...باید به جای هر کدوم رسید بگیری .
من پرسیدم گفتن اینا رو میفرستن واسه ی آموزش پرورش که تایید کنن بعد نتیجش رو برای دانشگاه میفرستن.

کپی مدرک دیپلم و پیش رو میبری دفتر پیشخوان دولت میگی واسه تاییدیه ...باید به جای هر کدوم رسید بگیری .
من پرسیدم گفتن اینا رو میفرستن واسه ی آموزش پرورش که تایید کنن بعد نتیجش رو برای دانشگاه میفرستن.
حتما باید با پست بفرستن؟؟
مال دیپلم هم هست!؟

حتما باید با پست بفرستن؟؟
مال دیپلم هم هست!؟
نمیدونم ...اینطوری گفتن .
میتونین به یه دفتر پیشخوان زنگ بزنین بپرسین ...
دیپلم و مدرک پیش
توی سایت دانشگاه توی pdf ثبت نام غیرحضوری اینطوری نوشته بود

سلام .
من مهندسی کامپیوتر بهشتی قبول شدم .
به نظرتون با کارنامه سبز یه رشته ی دیگه تو دانشگاه شریف یا تهران یا امیرکبیر برم که تغییر رشته بدم به کامپیوتر ؟
برای اپلای چه کاری بهتره ؟
میشه راهنماییم کنین:-??

میشه به من جواب بدین :((:((:((

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
مگه مدارکو توی گلستان نمی ذاریم؟
پستی چی میگه؟

من امروز که رفتم فقط مدرک پیش دانشگاهی خواست و 20 تومن پول،ادرس و کدپستی دانشگاهو هم داشته باشید سریعتر کارتون راه میفته نداشته باشید هم خودشون درمیارن،به من گفتن چیز دیگه ای لازم نیست

Back
بالا