• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه شهید بهشتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr_mahdi2010
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه شهید بهشتی

با ماشين؟ دلتون مياد؟
ادم دلش ميخواد هرروز پياده از اون پايين بياد بالا بره دانشكده 8-^
بهترين و خفن ترين دانشگاه 8-^

به نقل از ZedZi :
من حوزه کنکورم هم بهشتی دانشکده برق بود جونم دراومد تا رسیدم بهش :)) سربالاییه بعد فکر کن هر روز بخوای تو خود دانشگاه این همه راه بری...
در مورد سلف هم بگید باتشکر.
کلاً یه کم صحبت کنید در مورد دانشگاه خوش‌حال می‌شیم. :D
زهرا چي زدي؟ روانشناسي يا حقوق؟
روانشناسي كه مهشيد فنودي از مدرسه ي خودتون (فرز١) اونجا ميخونه، ورودي ٩٢، ٨٠خورده اي شد فك كنم! ميشناسيش؟
حقوق هم دوستم ميخونه! ورودي ٩٣ هس، ولي مرخصيه! ميخواد انصراف بده ! كنكور تجربي ٩٥شركت كنه! :| ٢٠خورده اي شد! :|

به نقل از ZedZi :
روان زدم.
بله می‌شناسمش.
حالا سوال‌های اختصاصی که ندارم :دی همین کلیات دانشگاه فعلاً دستم بیاد. البته توی آشنایان هم زیاد هستند بهشتی ها حال ندارم برم ازشون بپرسم این جا دم دست تره :-"
والا من خبر از رشته هاي انساني ندارم! شرمنده :-"
خواهر من شيرازيم تو چته؟ :))

به نقل از ZedZi :
شیرازی نیستم ولی خیلی باهاشون همدردی می‌کنم :دی
برای جلوگیری از اسپم :-" امکانات ورزشیش هم بگید :)) (البته همین پیاده رویش کافیه فک کنم)
خب سالن و اينا داره! تردميل و اينا! تو خوابگاه! ولي تو كه خوابگاه نيستي!
استخر هم كه هس، واسه خوابگاهيا سرويس دارن و اينا!
ديگه جزييات رو نميدونم! :-"
همدردم :))

به نقل از ZedZi :
من حوزه کنکورم هم بهشتی دانشکده برق بود جونم دراومد تا رسیدم بهش :)) سربالاییه بعد فکر کن هر روز بخوای تو خود دانشگاه این همه راه بری...
در مورد سلف هم بگید باتشکر.
کلاً یه کم صحبت کنید در مورد دانشگاه خوش‌حال می‌شیم. :D
روزایی که غذای سلف جوجه کبابه ما خوشحالیم همه :D در غیر این صورت به زور میری سلف یه چیزی میخوری که ضعف نکنی و خسته بر میگردی :D
امکانات ورزشی هم ... چی بگم آخه؟ چه انتظاراتی داری :)) یه استخر داره که هزار تومنه برا ما ولی خب هر سانسی نمیشه رفت. دو تا سالن و زمین چمن که هر از گاهی از این تیم های پرسپولیس و فلان بهمان میان تمرین یا مسابقه دوستانه بچه هائم میرن تماشا :D
من محیط و فضای دانشگاه رو دوست دارم ولی بدبختی حراست گیر میده نمیشه مثلا تعداد زیاد رفت یه جا نشست :| اون بالا هم یه رستوران زدن تازگیا باحاله میشه رفت یکم ریلکس کرد. کافی شاپ هم هست قیمتای خوبی داره. درکه و توچال هم نزدیکن :-"
همینا دیگه. دلم برا دانشگاه تنگ شد :))

اطلاعیه‌ی ثبت‌نام؛ ظاهرا دانشگاه عجله‌ای نداره برای ثبت‌نام ما. :‌-"

برای ثبت نام اگه فامیلیتون اون آخرا هست میتونید زودتر بیاید و ثبت نام کنید. من اشتباه کردم روز آخر رفتم و آزمایشگاه فیزیک بهم نرسید. هنوزم پاس نکردم این درسو :))

سربالایی دانشگاه با روش های مختلف قابل حله
اولا توی خود دانشگاه آژانس هست میشه زنگ زد

ما همیشه بعد مثلا آز فیزیک ها که پائین بود آژانس میگرفتیم تا بالا 3 تومن اینا هم میشد تقسیم بر تعداد میشد کاملا میصرفید :D

واسه آموزش کل رفتن و دانشکده ها بالا هم میشه با بی آر تی یا تاکسی در استخر پیاده شد که بشه سر پائینی

من ارشد علوم کامپیوتر شهید بهشتی قبول شدم و فردا اولین روز کلاس هاست ...

کانون فرهنگی و اینا کسی رفته تا حالا؟ چجوریاس؟ من تو جشن ورودی ها جوگیر شدم برای فیلم و عکس و اینا فرم پر کردم :|

• لایک
امتیازات: fteh
Back
بالا