- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
امسال حاضر میشه؟دانشکده معماری جدید دارن میسازن
خوشگله؟ ^^
امسال حاضر میشه؟دانشکده معماری جدید دارن میسازن
والا نمیدانم. بعیده.امسال حاضر میشه؟
خوشگله؟ ^^
اگه رفتی ثبت نام شناست شده شماره دانشجوییمن نمی تونم وارد سیستم گلستان شم میگه شناسه کاربری یا گذرواژه غلطه مشکل چیه ؟
هنوز ثبت نام نکردم الان تو مرحله ثبت نام غیر حضوری ام !اگه رفتی ثبت نام شناست شده شماره دانشجویی
یه بارم بری توش عوض میشه.هنوز ثبت نام نکردم الان تو مرحله ثبت نام غیر حضوری ام !
من اصلاً نمی تونم برم توش .یه بارم بری توش عوض میشه.
اولین بار (طبق اطلاعیه) قبل شماره داوطلبی اگه نیم سال اولی u971 میذاری، اگه دومی u972من اصلاً نمی تونم برم توش .
همین کار رو کردم نشد نمیدونم شاید باید صبر کنم تا تاییدیه تحصیلی به دانشگاه پست شهاولین بار (طبق اطلاعیه) قبل شماره داوطلبی اگه نیم سال اولی u971 میذاری، اگه دومی u972
رمزم کد ملی
دومین بارم که شماره دانشجویی و رمزی که خودت می دونی.یا کد ملی یا هر چی گذاشتی..
نه.باید بشه رفت توی گلستان الان.همین کار رو کردم نشد نمیدونم شاید باید صبر کنم تا تاییدیه تحصیلی به دانشگاه پست شه
@shnava جواب گو باشبراي پزشكي شايد نبايد برم golestan.sbu.ac.ir
میدنترم اول انتخاب واحد داریم؟
این موردی رو که پرسیدی نمیدونم ولی میدونم بچه های علوم پزشکی سیستمشون سما عه،نه گلستانبراي پزشكي شايد نبايد برم golestan.sbu.ac.ir
خیلی ممنون :)این موردی رو که پرسیدی نمیدونم ولی میدونم بچه های علوم پزشکی سیستمشون سما عه،نه گلستان
خودشون ی چیزایی میدن اما خودت میتونی تو حذف و اضافه عمومی برداریترم اول انتخاب واحد داریم؟
Medical.sbmu.ac.irبراي پزشكي شايد نبايد برم golestan.sbu.ac.ir
برای پزشکی سما هستبراي پزشكي شايد نبايد برم golestan.sbu.ac.ir