- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : چرا با جنس مخالف دوست میشیم؟
اصلا نفهمیدم چی گفتی! یه مقدار واضح تر بگو! (الان من دخترم یا پسر
؟)
اون روان شناس دومی رو پیدا کردید شمارشو بدید من بدم یه روان شناس دیگه!
الان من بنابه دلایلی نمی تونم مداوم باشم اینجا! جواب علمی شما رو موکول میکنم به یه موقع دیگه! چون خیلی طولانیه!(من نگفتم دوستی با یه جنس مخالف عین دوستی با جنس موافقه! من در مورد نیاز دوستی صحبت کردم!)
به نقل از پوریا خلوت! :به عنوان یک روانشناسیقین دارم کارت در زمینه ی گزاره ی یک میلنگه...
از نظر فلسفی اینجوری میشه"وجود یک دلیل لزومی بر نبود آن یکی نیست..."
چه ربطی داره؟؟؟؟؟...چون این حس با دوست پسرت با تو نیست دلیل میشه با دوستیت با دخترا هم نباشه؟؟؟
![]()
اصلا نفهمیدم چی گفتی! یه مقدار واضح تر بگو! (الان من دخترم یا پسر
؟)به نقل از hester prynne :شناخته ها و جمع بندیهای روانشناسی من به من این رو میگه:
هیچ وقت یک دختر/پسر نمیتونه بگه دوستی با جنس موافقش با دوستی با جنس مخالفش براش یکی هست... .
من خودم خیلی حول این موضوع میخوندم که آیا میشه چنین چیزی (دوستی با جنس موافق=دوستی با جنس مخالف)رو رد کرد؟و به این جواب رسیدم نه تنها میشه رد کرد بلکه به عینه از روانشناسی شنیدم:
"واگر شخصی اینجوری فکر میکنه و دوستی با جنس موافقش با دوستی با جنس مخالفش برابری میکنه؛ باید به روانشناس مراجعه کنه چون مشکل محسوب میشه."
اون روان شناس دومی رو پیدا کردید شمارشو بدید من بدم یه روان شناس دیگه!
الان من بنابه دلایلی نمی تونم مداوم باشم اینجا! جواب علمی شما رو موکول میکنم به یه موقع دیگه! چون خیلی طولانیه!(من نگفتم دوستی با یه جنس مخالف عین دوستی با جنس موافقه! من در مورد نیاز دوستی صحبت کردم!)

یقین دارم کارت در زمینه ی گزاره ی یک میلنگه...
...چون این حس با دوست پسرت با تو نیست دلیل میشه با دوستیت با دخترا هم نباشه؟؟؟