به نظر من همیشه هم اینجوری نیس که یه دوست جنس موافق فقط درکت کنه...چون خود منو هیچ جنس موافقی درک نمیکنه...شاید خیلیا مث من باشن...شاید با جنس مخالف دوست میشن تا یکی درکشون کنه! :)به نقل از SPARK :خب بخاطر اینکه اگه قرار باشه فقط با هم جنسمون دوست بشیم که باید دور نصف جامعه رو خط بکشیم و خود به خود رابطه مون کم میشه. و یکی هم بخاطر اینکه انسان ذاتا فضوله، میخواد ببینه جنس مخالف چیکار میکنه. اما برای من که پسرم، 100 تا دوست از جنس مخالف جای یه دوست از جنس موافق رو نمیدن، چون فقط جنس موافقه که تجربه هاش مثل توئه، قشنگ میفهمه چی میگی. دوستی با دخترا آخرش دعوائه !
دقیقا بحث درستیه ، درک متقابل ...به نقل از Forooz :به نظر من همیشه هم اینجوری نیس که یه دوست جنس موافق فقط درکت کنه...چون خود منو هیچ جنس موافقی درک نمیکنه...شاید خیلیا مث من باشن...شاید با جنس مخالف دوست میشن تا یکی درکشون کنه! :)
دقیقا...ما مکمل همیم...به نقل از thunder :دقیقا بحث درستیه ، درک متقابل ...
یه درک متقابل که هر دو طرف آروم میشن ...
خیلی وقتا هست که هیچکدوم از دوستای جنس خودت نمی فهمن ، درکت نمیکنن ، اینکه کلی زحمت میکشی ولی اعتنایی نمی کنن ...
و بحث پیچیده ای نیست ، فقط کافیه مرز ها و اون ذهنیت های بد عوض بشن ، مثل همین کلمه جنس مخالف ؛ یجوریه آدم فک میکنه هیولایی چیزیه :-D
ولی اینجوری نیست ، جنس مکمل ... ، یا هر چیز دیگه ، اون نیاز به با هم بودن همیشه هست ، اخلاق و رفتار های پسرا و دخترا بیشتر از اینکه مخالف باشه ، مکمل همدیگست ...
بازم نظر منه و نظر همتون محترمه;-)
من منظورم این بود که خیلی از چیزایی رو که یه پسر تجربه کرده یه دختر تجربه نکرده و بالعکس. چون تجارب و علایق هر جنسیت با اون یکی فرق میکنه .به نقل از Forooz :به نظر من همیشه هم اینجوری نیس که یه دوست جنس موافق فقط درکت کنه...چون خود منو هیچ جنس موافقی درک نمیکنه...شاید خیلیا مث من باشن...شاید با جنس مخالف دوست میشن تا یکی درکشون کنه! :)
چرا باید جنس مخالفت بهتر درکت کنه؟ از نظر احساسی جنس مونث بهتر میتونه درکت کنه. :) و همونطور که گفتن ((به نقل از hastikhanoom :من احساس مي کنم جنس مخالفم بهتر درکم کنه.
يه مقداري هم جذابه
نه مگه هورمونا کشکن!به نقل از Hespride :واقعا امکان داره یه دختر و پسر باهم دوست باشن و وابسته نشن به هم؟
کسی سراغ داره آیا؟
اون وقت جنس مخالف داره؟؟؟؟به نقل از (: vampire girl :) :چون جنس موافقمون درک و شعور نداره !! X-(