نه اما فدرت گول زدن مارو که نشون بده داره داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Dawn :اون وقت جنس مخالف داره؟؟؟؟
اصن شعور و درک هر کس فرق میکنه ربطی به به جنسیت ندارهبه نقل از alonetakstar :نه اما فدرت گول زدن مارو که نشون بده داره داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما در کل ما خود
مون اخمقیم که با جنس مخالف دوست میشیم
اینجا که اروپا یا کشور خارجی نیست که اینجا کسی(لازم به ذکره پسرا) بدون طمع باهات دوست نمیشه
شاید درست بگی ولی همه پسرا به قصد آزار و اذیت ما باهامون دوست نمیشن !!به نقل از alonetakstar :نه اما فدرت گول زدن مارو که نشون بده داره داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما در کل ما خودمون اخمقیم که با جنس مخالف دوست میشیم
اینجا که اروپا یا کشور خارجی نیست که اینجا کسی(لازم به ذکره پسرا) بدون طمع باهات دوست نمیشه
موافقم که همه به قصد ازار نیست،اما اینکه یه نفر با توجه به تجربه شخصیت از پسرا بهت گوش کرده یا مثلا یه نفر از دخترا بهت گوش نداده و لوس بازی دراورده قطعا نمیشه نتیجه گرفت که دخترا درک و شعور گوش کردن به حرفای بقیه رو ندارن.به نقل از (: vampire girl :) :شاید درست بگی ولی همه پسرا به قصد آزار و اذیت ما باهامون دوست نمیشن !!
این نظر شخصیه منه و تجربه کردم
من به پسرا بیشتر اعتماد دارم تا دخترا ! دخترا لوس بازی در میارن و لج آدم و در میارن X-(
ولی پسرا ( البته بعد از شناخت کامل ازشون ) هم دلداریت میدن و هم لوس بازی در نمیارن
مرده شور هرچی دوست نفهم و کم شعوره رو ببرن ! اه X-(
ممنونبه نقل از simin irvani :چون درك نميكنيم كه تمام پسرا مثل ما نيستن كه فقط دنبال يه رابطه خوب باشن(پسرا ناراحت نشين ها قبول كنن سلامتون بي دليل نيس)
خب توی هر جامعه استسنا هم هستبه نقل از 11phantom :این که دوستای تو اینتورین دلیل نمیشه بگی همه دخترا اینتوری هستن!
من که خودم دوستای دخترم خیلی بهتر درک میکنن.اصلن هم چیزی به اسم لوس بودن درشون دیده نمیشه!
ولی پسرای زیادی دیدم که انقد لوسن که... :-&
ولی اونم کلیت نداره! :)
کلن از تجربیات شخصی خودت نباید قانون کلی بگی!بعله! :)
هر که با من در افتاد به بر افتادبه نقل از 11phantom :الان میخاستی بگی اینکه دوستای من لوس نیستن استسناس؟؟
تکرار کن تا یه استسنایه دیگه هم نشونت بدم!