- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : بیایید برای کلمات تاریخچه بسازیم !
[شب، خیابان آکوارد، حوالی آپارتمان تام جونز]
ستوان دانهیل: نمیتونه خیلی دور شده باشه... بگید تمام خروجیهای شهر رو ببندند... سریع...
مأمور 1: اطاعت.
[آپارتمان تام جونز. تام در حال نوشیدن قهوه]
تام: برای این معامله باید بهای زیادی بپردازی ...
اسکنزو: من فقط به فکر پیشروی سریع هستم... مسئلهای نیست.
تام: اوکی. فردا ظهر میری خیابان سن پیترز، اونجا یه آلونکی وجود داره که معمولاً اطرافش چن تا آدم در حال سیگارکشیدن هستن. میری اونجا میگی ساعت. فهمیدی؟ بعد یکی از اونا میاد راهنماییت میکنه که باید چطور بستهت رو تحویل بگیری.
اسکنزو: ساعت؟!
تام: سامسونت اسکناس عمهی تام.[nb]در واقع برای این متن از خلاقیت بسط سرواژهها هم استفاده شد به نوعی :-"[/nb] رمزه.
اسکنزو: :دی حله فقط من چطور از اینجا خارج بشم؟ خیابون پُر پلیسه.
در همین حین یهو پلیس میریزه[nb]شاید براتون سوال پیش بیاد که چطور پلیس «میریزه» ولی شکل ظرفو به خودش نمیگیره. در جلد بعدی رمانم توضیح میدم که حالت چهارم مادّه یا پلاسما در مورد پلیس به چه شکل هست.[/nb] و عمه و خاندان و کلّهم هر آن چه که وجود داشت از تام و اسکنزو رو به فنا میبره. بعله.
کلمهی بعدی: سادیسم
[شب، خیابان آکوارد، حوالی آپارتمان تام جونز]
ستوان دانهیل: نمیتونه خیلی دور شده باشه... بگید تمام خروجیهای شهر رو ببندند... سریع...
مأمور 1: اطاعت.
[آپارتمان تام جونز. تام در حال نوشیدن قهوه]
تام: برای این معامله باید بهای زیادی بپردازی ...
اسکنزو: من فقط به فکر پیشروی سریع هستم... مسئلهای نیست.
تام: اوکی. فردا ظهر میری خیابان سن پیترز، اونجا یه آلونکی وجود داره که معمولاً اطرافش چن تا آدم در حال سیگارکشیدن هستن. میری اونجا میگی ساعت. فهمیدی؟ بعد یکی از اونا میاد راهنماییت میکنه که باید چطور بستهت رو تحویل بگیری.
اسکنزو: ساعت؟!
تام: سامسونت اسکناس عمهی تام.[nb]در واقع برای این متن از خلاقیت بسط سرواژهها هم استفاده شد به نوعی :-"[/nb] رمزه.
اسکنزو: :دی حله فقط من چطور از اینجا خارج بشم؟ خیابون پُر پلیسه.
در همین حین یهو پلیس میریزه[nb]شاید براتون سوال پیش بیاد که چطور پلیس «میریزه» ولی شکل ظرفو به خودش نمیگیره. در جلد بعدی رمانم توضیح میدم که حالت چهارم مادّه یا پلاسما در مورد پلیس به چه شکل هست.[/nb] و عمه و خاندان و کلّهم هر آن چه که وجود داشت از تام و اسکنزو رو به فنا میبره. بعله.
کلمهی بعدی: سادیسم