- شروع کننده موضوع
AynaazNh
مهمان
به نظرتون ما تا چه اندازه حق قضاوت در رابطه با زندگی ِ دیگران رو داریم؟ اصلا ما همچین اجازه ای رو داریم؟ قضاوت ِ ما چه پیش آمد هایی رو به دنبال داره؟
اصلا حق نداریم ، چون ما تو بطن زندگی ملت که نیستیم و فقط یه پوسته ازش دیدیم و فقط تا این حد می تونیم قضاوت کنیم که روابطمون رو باهاشون تنظیم کنیمبه نقل از Aynaaz Nh :به نظرتون ما تا چه اندازه حق قضاوت در رابطه با زندگی ِ دیگران رو داریم؟ اصلا ما همچین اجازه ای رو داریم؟ قضاوت ِ ما چه پیش آمد هایی رو به دنبال داره؟
نکتهای که وجود داره اینه که شما الان تعریفتون رو از "قضاوت کردن دربارهي زندگی" نگفتید! یه نوع قضاوت کردن میتونه این باشه که فلانی زندگی خوبی داره یا نه. یه قضاوت میتونه این باشه که زوج مناسبی هستن یا نه. یه نوع قضاوت میتونه این باشه که فلان کاری که کردن درست بود یا نه.به نقل از Aynaaz Nh :به نظرتون ما تا چه اندازه حق قضاوت در رابطه با زندگی ِ دیگران رو داریم؟ اصلا ما همچین اجازه ای رو داریم؟ قضاوت ِ ما چه پیش آمد هایی رو به دنبال داره؟
البته بازم به نظر من اون قضاوت بدون درمیان گذاشتن هم تا حد زیادی به"برچسب زدن"به آدم ها توی ذهنمون منجر میشه...به نقل از گولـی :قضاوت خوب به عنوان یه ناظر از دور به نظرم مشکلی نداره،منظورم این نیست که قضاوتمونو با بقیه ام در میون بذاریم ولی اینکه پیش خودمون در مورد یه اتفاقی قضاوت کنیم یه چیز طبیعیه!
قضاوت کردن وقتی بد می شه که کار به برنامه ریزی برای زندگی یه نفر یا در میون گذاشتن افکارمون و شایعه پراکنی برسه!
البته اینم هست که اگه یه کاری اشتباهه، اشتباهه به هر حال و فرضا طرف هزار و یک دلیلم برای اون رفتار یا هرچی داره!
به هر حال اتفاقیه که افتاده و مردمم حق قضاوت در مورد صرفا اون کار رو دارن!
مثلا یه آدم وقتی اصابش خورده ممکنه مرتکب به خیلی کارا بشه دلیلشم اینه که اصابش خورد بوده!
ولی خوب اون کارش تاثیرشو رو اجتماع گذاشته و مورد قضاوتم قرار می گیره!
به نظر منم ما تا وقتی که توی جایگاه فرد قرار نگیریم به هیچ وجه نمیتونیم قضاوت کنیم! و اصلا این سوال برای من پیش اومده که چرا باید قضاوت کنیم؟ یعنی ما انقدر بیکار شدیم که به جای فکر کردن و بهتر کردن وضع زندگی خودمون بشینیم مردمو قضاوت کنیم؟!؟!!؟به نقل از Stewie Griffin :نه واقعاَ حق نداریم ولی می کنیم. خود من سعی می کنم این کار رو نکنم ولی بعضی وقت ها از دست آدم در میره. هر وقت زندگی اون رو از اول تا اون روز انجام دادی می تونی راجع به طرف قضاوت کنی.
آره تا حدی حرفتو قبول دارم ولی تو یه کار کاملا اشتباه یا حتی جبران ناپذیر رو در نظر بگیر، شاید نه در مورد اون شخص ولی در مورد اون کار و شخصیت شخص تا حدی که عملش اون قسمت از شخصیتش رو تحت اشعاع قرار می ده مورد قضاوت قرار می گیره!به نقل از Aynaaz Nh :ببین کل ِ حرفت یه طرف گلشن، این ـو قبول نداری که وقتی یه نفر یه کاری رو انجام میده و ما بدون اینکه توضیحات طرف رو بشنویم یه قضاوتی میکنیم این اتفاق پیش میاد که یه ذهنیتی از اون طرف توی ذهن ما شکل گرفته و نا خواسته روی رابطمون با اون آدم تاثیر میذاره و ممکنه باعث شه یه جا نا حق فکر کنیم راجب ـِش ؟