حالا اگه نمیگفتی امروز درسای پیش رو میخونی کسی نمیگفت بهت تنبلیبه نقل از داروساز آینده :خب برنامه روزانه رو که نذاشته روی سایت
دقیقا از فردا صبح باید چی بخونیم( نگفتم از الان..چون امروز باید درسای پیش روبخونم)
عقب افتادگی های تا قبل 23 تیر رو کی باید جبران کنیم به نظرتون؟؟؟
سوالای قلمچی رو از کجا میشه آورد؟به نقل از مــُـنـــا :بچه ها این گزینه مشاور رو دیگه نمیدن انگار!توی دی وی دی مشاورش بود یاتوی خود مجله نوشته بود!فک کنم باید از سایتش بگیرین.
واما آزمون!من نخونده بودمواقعا گند زدم!مثلا از هر درس اختصاصی حداکثر 6تاشو زدم!که اوناهم شانسی!ینی ممکنه منفی شه!
عمومیا ولی بد نشد!جالبه آدم نمیخونه باید عمومیاشو بیشتر از اختصاصیاش گند بزنه چون حفظیه ولی من برعکسم :د
سطح سوالاش از قلمچی پایینتر بود واقعا!
اگر از دوستات میرن قلمچی میتونی ازشون بگیریبه نقل از محمد_پ :سوالای قلمچی رو از کجا میشه آورد؟
در حد فش قلمداد کردم اینوسطح سوالاش از قلمچی پایینتر بود واقعا!
سطح سوالات گزینه دو به نظر من خیلی طبیعی تر و نزدیک تر به کنکوره!ولی خداییش قلمچی بضی درسارو مسخره سخت میده!مثلا عربیش!باور کنینبه نقل از BUG :در حد فش قلمداد کردم اینو
تنها برتری گزینه دو سوالاش و سطحشونه :د
فاير فاكس هم گير ميده بهش....به نقل از Stewie Griffin :قبلاَ اینجوری نبود فک می کنم به بدافزار آلوده شده!
البته یه تئوری دیگه هم اینه که گوگل متوجه شده که برنامه ریزیاش به درد نمی خوره خواسته کمک کنه![]()
آخه آزمونی ک تنها عمومیش زبان 3وم باشه خوبه؟به نقل از مــُـنـــا :سطح سوالاش از قلمچی پایینتر بود واقعا!
به نقل از مــُـنـــا :بچه ها این گزینه مشاور رو دیگه نمیدن انگار!توی دی وی دی مشاورش بود یاتوی خود مجله نوشته بود!فک کنم باید از سایتش بگیرین.
شاید چون تجربی ای...به نقل از داروساز آینده :پ چرا کارنامه من رو سایتشون نیست؟
شما از کجا آوردین؟؟
به نقل از BUG :باشد که رسم شود این کار
اگر هم كسي رو نداري كه سوالاي قلمچي رو ازش بگيريبه نقل از محمد_پ :سوالای قلمچی رو از کجا میشه آورد؟