پاسخ : گامِ اول - گزینه ۲
به نقل از داروساز آینده :
امروز مشاور گزینه دو واسه ما از تهران اومده بود گفت که اصلا و ابدا دین و زندگی و ادبیات نخونین توی تابستون فایده نداره حفظیه با آزمونای طی سال می خونید( باید بگم قلم چی قربونش برم طی سال همه رو مرور میکنه)
من که ادبیات مبحثی می خونم و دینی هم هیچی پر پر ......
بسته به نوع خوندن داره حتما نمیشه گفت یادتون میره من همونطور که گفتم دینی 3 که واسه نهایی ها خونده بودم واسه کنکور کل کتاب رو تو کمتر از یه روز دوباره خوندم چون خیلی جاهاشو یادم مونده بود
دینی رو حالا تو تابستون هم نخوندین طوری نمیشه ولی ادبیات رو مبحثی بخونین تو تابستون به شرطی که پشت سرش تو سال مداوم تست بزنید خوبه، حالا نه هر مبحثی مثلا آرایه یا قرابت یا زبان فارسی اما املا و لغت و تاریخ ادبیات رو تو تابستون بخونین فایده چندانی نداره اما بازم میگم اگه میخونین باید بعدش مداوم تست هم بزنین...
این که مشاور گزینه 2 اینو میگه از اونور تو برنامه های گام اولشون همه عمومیا اعم از ادب و دینی رو میچپونن هم خیلی جالبه ... و کلا بچه های ما چه اونایی که بعد از گام اول که با ما بودن، گزینه 2 رو ادامه دادن و چه ماهایی که رفتیم کانون اکثرا عومیا وضعش قاراشمیش بود که واسه عدم برنامه ریزی بود
به نقل از F@temeh :
این هفتش فقط تسته! شماها تستای خودشو مییزنید فقط؟
تستا خودش رو فقط نزنین ... حتی شیمی اگه مبتکران رو بزنین و تستا گام اول رو نزنین طوری نمیشه اما برعکسش یه طورایی میشه ... قیافه تستا رو آدم میبینه میفهمه به درد کنکور میخوره یا نه
به نقل از absolute :
من نمیکشم دیگه...روزی 5 ساعت میخوابم فقط
میخوابی یا می خونی ؟ اگه میخوابی که، کمه ولی اگه میخونی تفریح درست و حسابی بذار اون وسطا مثلا ممکنه تا 2-3 بعد از ظهر رو 4 ساعتی بخونی و اگه یه تفریح درست و حسابی کنی بتونی 3 ساعت دیگه هم بخونی 7 ساعت واسه تابستون خیلی خوبه
اگه کم میخونین نگین نمیکشین چون بگین تا آخرش نمیکشین من تا آخرای فروردین همینطور بودم و تو اردیبهشت یکم بهتر شدم که اقتضای زمان بود
به نقل از Mr.Mamareza :
یعنی تراز یه جامعه آماری کوچیکتر نشون نمیده که عقبی؟
شبیه سوالای کنکور... .(نه الکی سخت تر)
من خودم و خیلیا که میشناختم رتبه ها گام اولمون خیلی بهتر از اونچیزی که واقعا بودیم میشد یکیش مال اینه که با سبک سوالاتش بیشتر از بقیه جور بودیم دومیش هم مال اینه که تو همه آزمونای تابستون همه موسسه ها جامعه آماری کمه
الان تو رتبه آنچنان نباشین و به سیر صعودی پیشرفتتون فقط فکر کنین تابستون اصن نیاز به فکر در مورد رتبه نیست اون تخمین رتبش رو هم اصن بهش توجه نکنین که میاد پایین کارنامه چون چرته ! کاملا اگه خواستین علت چرت بودنشم میگم