گامِ اول - گزینه ۲

soheilkahkeshan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بروجرد
شهر
بروجرد
دانشگاه
علم و صنعت تهران
رشته دانشگاه
برق الکترونیک
پاسخ : گامِ اول - گزینه ۲

به نقل از REZA73 :
این برنامه دو هفته ایش که خیر سرم میخوام باهاش بخونم :D رو نگاه کردم.وقتی که برا درسای شیمی و فیزیک که مال سال دومن گذاشته کم نیست؟ :-ss یا من خیلی کندم؟ :D
كلا وقتش كمه خودت تابستون رو برنامه ريزي كن...

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر / هندسه محاسب

وقتش خوبه شما تو این مدت یه دور میخونین درسو یاد میگیرین یه تعداد کمی تست میزنین و در طول سال تستاتونو تکمیل میکنین..

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

مثلا مطالعه و تمرین فصل 1 فیزیک 2 تو 1ساعت و ربع میشه؟ یا بخش 1 شیمی 2 تو 1ساعت و ربع میشه؟

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از REZA73 :
مثلا مطالعه و تمرین فصل 1 فیزیک 2 تو 1ساعت و ربع میشه؟ یا بخش 1 شیمی 2 تو 1ساعت و ربع میشه؟
فصل یک فیزیک دو که چیز خاصی نداره :د

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

وقت شیمی کم بود. ولی وقته فیزیکش خوب بود جدن :D

من الان آزمونشو دادم :D 1 ساعت اضافه آوردم چرا؟ :D

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

نظر شخصی من و تمامی دوستام ک با من تابستون اومدن گام اول:مزخرف بود ضرر کردیم!

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه

به نقل از REZA73 :
ممکنه برا یه درس دیگه وقت اضافه بیاری...اونو بذاری برا بقیه درسات...

• لایک
امتیازات: ghezi

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

امتحاناش 2-3 لول از سطح کنکور بالا تره .
ادبیاتش هم مزخرفه اصلاًَ ملاک قرار ندید (من کنکورا رو تو خونه میانگین 65% می زدم گزینه ها رو میانگین 20%)
وقتیم یه درس رو سخت می کنه (مثل کنکور که معمولا یه درس سخت میشه) نه اینکه خودش به طور عادی 2-3 لول بالاتره یهو می بینی سوالایی بهت داده دانشجوی رشتش از پسش بر نمیاد.

به نقل از farzaneh.b :
ممکنه برا یه درس دیگه وقت اضافه بیاری...اونو بذاری برا بقیه درسات...
معمولاَ نمیاری. مگه تجربی که وقت زمین رو بدی به بقیه ی دروس.

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

فصل 1 فیزیک 2 مثال بود. کلا وقتایی که به شیمی و فیزیک داده بنظرم کمه :-?

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه

سعی کنین خودتونو تطبیق بدین ..وگرنه پشیمون میشید ..تو برنامه ش بعضی روزا رو کاما تعطیل کرده بعضی روزا هم کاملا تعطیل کرده ازینا استفاده کنین..
برنامه گام اول نسبت به آزمونهای طول سالشون خیلیم نظم داره..

• لایک
  • شروع کننده موضوع

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

خوبه دیگه...
فقط فشرده...
میرسم بش....
ینی میدویم تا برسیم :D

• لایک

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوستان من شماره کاربریمو از نمایندگی گرفتم اما!
وقتی میرم قسمت ارسال پاسخ برگ مرحله اول و دومش رو انجام میدم مرحله سوم میگه هیچ آزمونی جهت ارسال پاسخ برگ وجود ندارد! (:| :-w
چیکار کنم؟!

• لایک

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

خب الان که دیگه پاسخبرگ رو نمیگیرن :D همون روزه آزمون فقط میگیرن فک کنم!

dark-night

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
fazanegan

به نقل از F@temeh :
خب الان که دیگه پاسخبرگ رو نمیگیرن :D همون روزه آزمون فقط میگیرن فک کنم!

به ما گفتن که میشه ، هر وقت که بخوای...... :-?
+من که آزمونش رو ندادم .

simin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دزفول
دانشگاه
شهید چمران
رشته دانشگاه
genetics

من که پشیمون شدم رفتم گام اول.ا.آخه اصلا برنامش خوب نیس یه روزایی تعطیلی داره یه روزایی فشردس..من که خودم نشستم یه برنامه واسه خودم نوشتم..چون واقعا برنامش آرمانیه..ازین نمونه سوالاتی که داده مثلا زیستش خیلی آسونه نسبت به کتاب تستایی که داریم...
و اینکه بنظر من این اشتباهه ک مثلا نوشته فصل یک فیزیک تو این ساعت..اگه فقط مینوشت فیزیک اما محدودشو تعیین نمیکرد بهتر بود چون اگه وقت کم اوردیم دیگه برناممون همش میریزه بهم..اگرم وقت اضافه آوردیم قاعدتا میریم بازیگوشی

بچه ها این ازمونا غیر حضوریش جریانشون چیه؟کارنامه دارن؟من فک کردم همینجوری مثه تمرین دوره ایین نشستم پنجشنبه یه نگاهی به چنتا درس کردمو بستمش چون بعضی از درس جلوتر از حد خودشم الان مثه عمومیا زبانو دینیو اینا اما اختصاصیا بهش نرسیدم مثلا الان شش فصل زیست دوم که کلا فراموشمون شدرو چجوری تا 23ام خوبه خوب بخونیم درصورتیکه اینجور که از یکی سوال کردم میگف قلمچی اومده یکم زیست دوم و یه مقدار بیشتری هم از زیست سوم رو تو برنامش جا داده چون بلاخره داوطلب زیست سوم بیشتر تو ذهنشه الان به این نتیجه رسیدم که کاش حرف گوش میکردم میرفتم قلمچی :-"..اما ازونجایی که آدمیم که باید همچیو تجربه کنمو حرف گوش نمیدم باید با همین گام اول برم جلو که ضایع نشم جلو بقیه :-"

Farzaneh.B

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه 2
شهر
کرمان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه

آزمونهای غیر حضوریشون تو یه روزای مشخصی باید بری تو سایتشون جواباتو وارد کنی بهت کارنامه میده..

• لایک

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از satUrN :
من که پشیمون شدم رفتم گام اول.ا.آخه اصلا برنامش خوب نیس یه روزایی تعطیلی داره یه روزایی فشردس..من که خودم نشستم یه برنامه واسه خودم نوشتم..چون واقعا برنامش آرمانیه..ازین نمونه سوالاتی که داده مثلا زیستش خیلی آسونه نسبت به کتاب تستایی که داریم...
و اینکه بنظر من این اشتباهه ک مثلا نوشته فصل یک فیزیک تو این ساعت..اگه فقط مینوشت فیزیک اما محدودشو تعیین نمیکرد بهتر بود چون اگه وقت کم اوردیم دیگه برناممون همش میریزه بهم..اگرم وقت اضافه آوردیم قاعدتا میریم بازیگوشی

بچه ها این ازمونا غیر حضوریش جریانشون چیه؟کارنامه دارن؟من فک کردم همینجوری مثه تمرین دوره ایین نشستم پنجشنبه یه نگاهی به چنتا درس کردمو بستمش چون بعضی از درس جلوتر از حد خودشم الان مثه عمومیا زبانو دینیو اینا اما اختصاصیا بهش نرسیدم مثلا الان شش فصل زیست دوم که کلا فراموشمون شدرو چجوری تا 23ام خوبه خوب بخونیم درصورتیکه اینجور که از یکی سوال کردم میگف قلمچی اومده یکم زیست دوم و یه مقدار بیشتری هم از زیست سوم رو تو برنامش جا داده چون بلاخره داوطلب زیست سوم بیشتر تو ذهنشه الان به این نتیجه رسیدم که کاش حرف گوش میکردم میرفتم قلمچی :-"..اما ازونجایی که آدمیم که باید همچیو تجربه کنمو حرف گوش نمیدم باید با همین گام اول برم جلو که ضایع نشم جلو بقیه :-"

خب من توصیه میکنم شما یه بار DVD مشاوره ای 407 رو نگاه کنید.
اون ساعتی که مشخص کرده افراد خیلی کند خوان رو هم در نظر گرفته، بعدشم، شما وقتی تموم کردی یه ذره استراحت کن و برو سر درس بعدی! قرار نیست صبر کنی تا اون زمان مشخص شده تموم بشه! آخر روز هم وقتی برنامه روزانه رو تموم کردی یه قسمت داره به اسم جبرانی، میتونی رو درسایی که بیشتر مشکل داری تمرکز کنی و اون رو هم بخونی.
در کُل من برنامه شو دوس دارم به درس خوندنم نظم داده! اگه خودتون برنامه بریزید هرچقدر هم که دقت داشته باشید باز مشکل پیش میاد چون بعضی درسا رو نمیدونید چقدر بخونید، کدوم درس رو بخونید و...!

amir 777

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان

من واقعا پشیمونم خیلی برنامش مسخرس برنامه فشرده تو زمان کم اخه چطوری فصل 4 فیزیک 1 را که من 2سال پیش خوندم را تو 3 ساعت هم کتاب را بخونم هم جزوه را هم تست بزنم
فوق العاده مسخرس هم اعصابت را به هم میریزه چون از برنامه عقب میفتی هم تو این زمان با این فشردگی خوندن عمرا تا یک ماه دیگه یادت باشه چه برسه به یک سال دیگه

a_mat_1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
اردبیل
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

اگه دقت کرده باشین اکثر اونایی که پارسال گام اول رفته بودن پشیمون هستن،ما ها که ربات نیستیم کنکوری های افراد متفاوت با خلقیات متفاوت هستم یکی ریاضیش خوبه یکی عربیش ، یعنی این دو نفر لازم نیست زمان یکسانی برای ریاضی و عربی بذارن.اصولا شما ها تو این 11 سال به "خودشناخت" رسیدن و میدونین کیا میتونین چه درسی و بخونین و برای هر درس با توجه به توانایی ها تون چقدر انرژی و زمان لازم دارین.
به نظرتون اونی که 2-3 سال برای المپیاد شیمی خونده همون قدر باید به شیمی وقت بذاره که من زمان گذاشتم؟!
پور دستمالچی فن بیان خوبی داره و با حرف زدنش آدم و جذب خودش میکنه ولی وقتی که میخوایی برنامه هاش و اجرا کنی میبینی نمیشه یعنی اگه تو مثلا 3 روز حس درس خوندن نداشته باشی کل برنامه ها میریزه به هم و یه جور استرس پیدا میکنی که کلا نمیتونی به برنامه هاش برسی. پارسال همه دوستای من که رفته بودن گام اول(+خودم) کلی پشیمون شده بودیم که چرا این کار و کردیم حتی خیلیامون هم وسط تابستون قلمچی ثبت نام کردیم.(حالا اگه یکی از ماها رتبه مون خوب بشه گزینه 2 میاد میگه اینا دانش اموزای ما بودن)
نگران سوال ها هم نباشین چون تقریبا میشه سوالات همه موسسات و تهیه کرد ، مهم این نیست که سوالات آزمون ها بخصوص تا اردبیهشت استانداردن یا نه مهم اینه که شما تا اون موقع درس بخونین چون اگه حساب کنین بیشتر از 4000 تا سوال فقط توی آزمون ها مطرح میشه به جز تست هایی که خودتون میزنین یعنی احتمالش کمه که عین سوال یادتون باشه حالا فرض کنیم عین سوالات هم یادتون باشه اگه امسال بخوان سبک سوال ها رو کلا عوض کنن سر جلسه میخوایین چی کار کنین؟!
پس بهتره به جای این که به حواشی فکر کنین درس ها رو مفهومی بخونین!

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

دوستان عزیز. آقایون گرامی. شما اصن به برنامه گزینه دو نگا نکنین :D اصن بره گم شه :D

شما فقط سعی کنین خودتونو برای آزمونای حضوریش به مباحث برسونین. هممون میدونیم که برنامش واقعا مزخرف و چرته! عملی نیست برنامش. شما با برنامه خودتون بخونین.

من هم کمی پشیمونم که گام اول ثبت نام کردم. هم به خاطر برنامش هم اینکه بیشتر دوستام قلم چین و نمیتونم مقایسه کنم و این مباحث. ولی به نظرم آزمونای گزینه دو بهتر از قلمچین.

بالا