Hamid.s
Bug
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
پاسخ : گامِ اول - گزینه ۲
فردا آزمونه یا پس فردا؟
فردا آزمونه یا پس فردا؟
نه دیگه؛ولی اگه دوس داری بخونش دوباره؛تقویت میشه درساتبه نقل از فاط :دوم نیس یعنی؟ :-ذوقمرگ
بله آخریش همه ی درساست؛بینشم 10 روز فرصته واسه جم بندی کلِ پایه!ینی آزمونِ آخر کلِ دومو سومه!به نقل از فاط :محمد:اون آخرین آزمونش همه ی درسا هست دیگه؟
بعد بین ِ دوتا آزمون برنامشون چیه دقیقا. میدونی؟
پنجشنه آزمونه!به نقل از BUG :فردا آزمونه یا پس فردا؟
آره من رسیدم؛چون 2 هفته واسه این 25% وخت بود!به نقل از فاط :ینی اختصاصیا رو رسیدی به برنامه؟
کسی هست اینجا کامل رسیده باشه به برنامه؟
واقعا؟؟ امیدوار شدم!! دیگه داشتم به بی عرضگیم مطمئن میشدم!!آره خیلی سریع پیش میبره من که دیگه ادبیات و دین و زندگی سوم رو کنار گذاشتم!!نمیرسیدم!!به نقل از ##سینا :اینکه ازمونای گزینه2از کانون بهتره شک نکنید.اما گزینه2تابستونا یه برنامه درسی هم به بچه ها میده که اصلا خوب نیس و فقط سریع درسارو پیش میبره.سعی کنید طبق برنامه خودتون درس بخونید.
اتفاقا برنامه گزینه واسه تابستون خیلی بهتراز سایر موسساتهبه نقل از samira16 :واقعا؟؟ امیدوار شدم!! دیگه داشتم به بی عرضگیم مطمئن میشدم!!آره خیلی سریع پیش میبره من که دیگه ادبیات و دین و زندگی سوم رو کنار گذاشتم!!نمیرسیدم!!
منم پارسال همین موقع همین احساسو داشتم اما الان بازم میگم تابستون برین گزینه 2. چون به نظرم برنامه و منطق کانون هم تابستون زیاد جالب نیست.+ سوالاش زیادی از کتاباشه. گزینه دو هم برنامه روزانه ش یه اشتباه داغون بود اما حداقل سوالا و جزوه هاش به درد بخور بود.به نقل از absolute :من مثه چی پشیمون شدم چرا کانون نرفتمممممممممممممممممممممم
منم همینطوربه نقل از absolute :تو این یک ماه چیو جبران کنم؟پیش یا پایه؟؟پیش که تقریبا هیچی یاد ندارم پایه هم تقریبا....
ببین خب به هر حال یه کارایی کردی تو طول تابستون. سعی کن اونارو جمو جور کنی و نظم بدی. مثلا یه مبحثیو خوندی تستاشو کار کن.به نقل از absolute :تو این یک ماه چیو جبران کنم؟پیش یا پایه؟؟پیش که تقریبا هیچی یاد ندارم پایه هم تقریبا....