نه دیگه؛ولی اگه دوس داری بخونش دوباره؛تقویت میشه درساتبه نقل از فاط :دوم نیس یعنی؟ :-ذوقمرگ
بله آخریش همه ی درساست؛بینشم 10 روز فرصته واسه جم بندی کلِ پایه!ینی آزمونِ آخر کلِ دومو سومه!به نقل از فاط :محمد:اون آخرین آزمونش همه ی درسا هست دیگه؟
بعد بین ِ دوتا آزمون برنامشون چیه دقیقا. میدونی؟![]()
پنجشنه آزمونه!به نقل از BUG :فردا آزمونه یا پس فردا؟
آره من رسیدم؛چون 2 هفته واسه این 25% وخت بود!به نقل از فاط :ینی اختصاصیا رو رسیدی به برنامه؟![]()
کسی هست اینجا کامل رسیده باشه به برنامه؟
واقعا؟؟ امیدوار شدم!! دیگه داشتم به بی عرضگیم مطمئن میشدم!!آره خیلی سریع پیش میبره من که دیگه ادبیات و دین و زندگی سوم رو کنار گذاشتم!!نمیرسیدم!!به نقل از ##سینا :اینکه ازمونای گزینه2از کانون بهتره شک نکنید.اما گزینه2تابستونا یه برنامه درسی هم به بچه ها میده که اصلا خوب نیس و فقط سریع درسارو پیش میبره.سعی کنید طبق برنامه خودتون درس بخونید.
اتفاقا برنامه گزینه واسه تابستون خیلی بهتراز سایر موسساتهبه نقل از samira16 :واقعا؟؟ امیدوار شدم!! دیگه داشتم به بی عرضگیم مطمئن میشدم!!آره خیلی سریع پیش میبره من که دیگه ادبیات و دین و زندگی سوم رو کنار گذاشتم!!نمیرسیدم!!
منم پارسال همین موقع همین احساسو داشتم اما الان بازم میگم تابستون برین گزینه 2. چون به نظرم برنامه و منطق کانون هم تابستون زیاد جالب نیست.+ سوالاش زیادی از کتاباشه. گزینه دو هم برنامه روزانه ش یه اشتباه داغون بود اما حداقل سوالا و جزوه هاش به درد بخور بود.به نقل از absolute :من مثه چی پشیمون شدم چرا کانون نرفتمممممممممممممممممممممم![]()
![]()
![]()
![]()
منم همینطوربه نقل از absolute :تو این یک ماه چیو جبران کنم؟پیش یا پایه؟؟پیش که تقریبا هیچی یاد ندارم پایه هم تقریبا....![]()
![]()
ببین خب به هر حال یه کارایی کردی تو طول تابستون. سعی کن اونارو جمو جور کنی و نظم بدی. مثلا یه مبحثیو خوندی تستاشو کار کن.به نقل از absolute :تو این یک ماه چیو جبران کنم؟پیش یا پایه؟؟پیش که تقریبا هیچی یاد ندارم پایه هم تقریبا....![]()
![]()