- شروع کننده موضوع
خب دوستان عزیز و گرامی کسی هست هم رشته ی ما باشه؟!
در کل فکر کنم هرکس اومده تو این زشته قبول داره که بهترین رشتست!
درسته تو ایران بهترین وضعیت شغلی رو هم داره.به نقل از Ali pasha :خب دوستان عزیز و گرامی کسی هست هم رشته ی ما باشه؟!
فکر کنم این که شما گفتی بیشتر شیمی هست تا مهندسی شیمی!!به نقل از close :اقا...یکم می شه بیشتر راجع به رشتتون توضیح بدید؟
مثلا اینکه بعدا توی کارخونه چی کار می کنین؟
مثلا شماها بعد از فارق التحصیلی تو ازمایشگاه می تونین برین کار کنین و ماده بسازین؟
همينطورهبه نقل از مهســـــــــــــا :فکر کنم این که شما گفتی بیشتر شیمی هست تا مهندسی شیمی!!
مهندسی شیمی (طبق گفته دوستان) به شدت شبیه گرایش سیالات مهندسی مکانیکه!
همینطور هست آیا؟
مگه تو تا حالا داروسازی خوندی ببینی سخته یا نه؟ یه چی میگیا..به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :من با اینکه رشتم مهندسی شیمی نیست ، ولی اعتراف میکنم که خیلی خیلی خیلی رشته ی خوبیه ... سخت هم هست ... از داروسازی سخت تره بابا
فکر کنم بدیش شرایط کاریش باشه. بالاخره جنوب و شرایط بد کاری....به نقل از fdd :بچه ها میتونم راجع به رشتتون کلی بدونم؟ فکر کنم مهندسی شیمی رشته ی مورد علاقم باشه! حالا شما از خوبی ها و بدی هاش بگین ببینم فکرم درست بوده یا نه؟ البته اگه وقت دارین و لطفشم دارین!
اره برا دخترا هم خوبه فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.به نقل از Dawn :من عاشق مهندسی شیمی ام این رشته بره دخترام خوبه؟
ببينم مهندسى شيمى چه ربطى به جنوب داره؟مهندسى نفت كه نيس،مهندسى شيمى كلّى محدوده كارداره فكركنم!:-)به نقل از m.Sefidian :فکر کنم بدیش شرایط کاریش باشه. بالاخره جنوب و شرایط بد کاری....