قار
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۳
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
یه نفر یه ازمون بیست نمره ای شیمی رو که گویا قرار بود تو مستمر خیلی تاثیر بزاره، گرفت ۲ .
بعدش بچه ها که هویت طرف رو نمیدونستن داشتن از تعجب شاخ در میاوردن که چطوری یکی دو شده.
درسته ,من بودم
و به خود دبیر هم گفتم که خانوم نمیدونم چرا سر درس شما همیشه خوابم میگیره و حتی یک جلسه هم بیدار نبودم.
یبارم صدا زد درس بپرسه نمیدونم چطوری صداشو شنیدم و بیدار شدم، صدامو باز کردم و گفتم بلد نیستم، گفت خوابیده بودی جواب دادم بله
اعتراف میکنم تمام سال نهم رو چه در حین کلاس و چه بعد کلاس و چه شب و چه روز، انیمه میدیدم
این حق ترین اعتراف من خواهد بود:
ممکنه شبیه کسی که چیزی حالیشه بنظر برسم یا خودمم اینطوری فکر کنم، اما حقیقت اینه که شدیدا احمق و نادان و عجول و زود نتیجه گیر و غیر پخی خاص هستم.
اخیش، سبک شدم
اعتراف میکنم استرسِ سگیِ قلمچیِ فردا رو دارم.
بعدش بچه ها که هویت طرف رو نمیدونستن داشتن از تعجب شاخ در میاوردن که چطوری یکی دو شده.
درسته ,من بودم
سال دهم تمام جلسات شیمی رو خوابیدم! تک تک شونویه نفر یه ازمون بیست نمره ای شیمی رو گویا قرار بود تو مستمر خیلی تاثیر بزاره، گرفت ۲ .
درسته ,من بودم
و به خود دبیر هم گفتم که خانوم نمیدونم چرا سر درس شما همیشه خوابم میگیره و حتی یک جلسه هم بیدار نبودم.
یبارم صدا زد درس بپرسه نمیدونم چطوری صداشو شنیدم و بیدار شدم، صدامو باز کردم و گفتم بلد نیستم، گفت خوابیده بودی جواب دادم بله
اعتراف میکنم تمام سال نهم رو چه در حین کلاس و چه بعد کلاس و چه شب و چه روز، انیمه میدیدم
این حق ترین اعتراف من خواهد بود:
ممکنه شبیه کسی که چیزی حالیشه بنظر برسم یا خودمم اینطوری فکر کنم، اما حقیقت اینه که شدیدا احمق و نادان و عجول و زود نتیجه گیر و غیر پخی خاص هستم.
اخیش، سبک شدم
اعتراف میکنم استرسِ سگیِ قلمچیِ فردا رو دارم.