اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه نفر یه ازمون بیست نمره ای شیمی رو که گویا قرار بود تو مستمر خیلی تاثیر بزاره، گرفت ۲ .
بعدش بچه ها که هویت طرف رو نمیدونستن داشتن از تعجب شاخ در میاوردن که چطوری یکی دو شده.
درسته ,من بودم 😂😂😂

یه نفر یه ازمون بیست نمره ای شیمی رو گویا قرار بود تو مستمر خیلی تاثیر بزاره، گرفت ۲ .
بعدش بچه ها که هویت طرف رو نمیدونستن داشتن از تعجب شاخ در میاوردن که چطوری یکی دو شده.
درسته ,من بودم 😂😂😂
سال دهم تمام جلسات شیمی رو خوابیدم! تک تک شونو
و به خود دبیر هم گفتم که خانوم نمیدونم چرا سر درس شما همیشه خوابم میگیره و حتی یک جلسه هم بیدار نبودم.
یبارم صدا زد درس بپرسه نمیدونم چطوری صداشو شنیدم و بیدار شدم، صدامو باز کردم و گفتم بلد نیستم، گفت خوابیده بودی جواب دادم بله 😁

اعتراف میکنم تمام سال نهم رو چه در حین کلاس و چه بعد کلاس و چه شب و چه روز، انیمه میدیدم😁

این حق ترین اعتراف من خواهد بود:
ممکنه شبیه کسی که چیزی حالیشه بنظر برسم یا خودمم اینطوری فکر کنم، اما حقیقت اینه که شدیدا احمق و نادان و عجول و زود نتیجه گیر و غیر پخی خاص هستم.
اخیش، سبک شدم

اعتراف میکنم استرسِ سگیِ قلمچیِ فردا رو دارم‌.

اعتراف میکنم لای کتابای عمومی مو باز نکردم و بقل دستیم ک از روش کپی میکنم داره میسوزهه🤣
اعتراف میکنم سر وارد کردن نمره های زیست همه ارو یکی دو نمره بالتر وارد کردم😂
اعتراف میکنم وقتی بوی صبحونه ی معلما میاد دعا میکنم بپره گلوشون🤣😂. والا.. دلمون میخواد

اعتراف جدیدم:
الان دارم پاسخنامه ازمون مشابه پارسال رو تحلیل میکنم . و به جای اینکه رو درس متمرکز شم، میخوام اسم طراحایی که سوال قشنگ طرح کردن رو سرچ کنم دستاورد هاشونو ببینم🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
نفر اول فرید فرهنگه، طراح زیست
بعدی بیتا خورشید، طراح فیزیک

اعتراف میکنم
من : ته گلوم یه مقدار خلط دارم .
مامانم : ته گلوت قرمزه و خلط نداری .(در تشخیص بیماری و مرض هام عالی مینوازم😂)
من : مگه گلو و اعضا داخلی بدن گرمز نیستن؟
مامانم : 😐😑

پیش دبستانی که بودم مدرسه مامانا رو جمع کرد چرخه آب رو کامل بهشون یاد داد. بعد ما کاردستی درست کردیم و بردیم مدرسه، مدیر با حالت خیلی پر افاده ای اومد از من که میز اول بودم و کاردستیم خیلی قشنگ بود پرسید چرخه اب رو، به به و چه چه کرد و پرسید کی بهت یاد داده؟ منم با افتخار گفتم خودم یاد گرفتم! 😂😂😂😂
نمیفهمم با چه منطقی خودم یاد گرفته بودم، پژوهش کرده بودم؟ 😂

یه بار دیگم تو همین پیش دبستانی به شکم یه دختره مشت زدم، خیلی عذاب وجدان دارم بابتش

اعتراف میکنم از ترس اینکه سال هفتم همکلاسی هام برن تیزهوشان قبول بشن و سر کوفت بشنوم رفتم امتحانشو دادم !

اعتراف میکنم یه روزی از روز ها ، رسیدم خونه دیدم گوشیم رو جا گذاشتم مدرسه بعد رفتم با گوشی همسایمون آژانس بگیرم درو بستم ، زنگ زدم بابام ، برام گوشی رو آورد و درو باز کرد و بعد از چند ساعت فهمیدم یه باکسی رو مدرسه جا گذاشتم
رفتم نودل درست کنم ، درسته اگه یکم دیرتر میرسیدم خونه منفجر میشد
خلاصه که واقعا خدا بهم رحم کرد اون روز گذشت

اعتراف میکنم...
وقتی ۱۲ سال داشتم فک میکردم زرافه و گوزن زن و شوهرن...:D

اعتراف میکنم کل کلاس هشتم سر کلاس انلاین ویدیو میا و کوروش می دیدم و هنوزم علوم هشتم رو بلد نیستم🤣
ولی منطقی ام بخایم فکر کنیم قطعا میا و کوروش از ریاضی و علوم مهم ترن

اعتراف میکنم...
وقتی ۱۲ سال داشتم فک میکردم زرافه و گوزن زن و شوهرن...:D
اهو و گوزن نبود مگه😐😂

اعتراف میکنم سال هشتم؟ نهم؟ دنبال نهی متکلم بودم... خیلی ذهنم درگیرش بودد😂🤦‍♀️🤦
اعتراف میکنم اومدم ی اعتراف دیگه بکنم ولی یادم نیس.. حافظه ارو قربون

اعتراف میکنم یه دفعه خواستم روی یکی یه لگد چرخشی رو تمرین کنم، زدم لبشو پاره کردم.
هنوز عذاب وجدان دارم😂

اعتراف میکنم زمانی ورزش مورد علاقه ام شنای بانوان بود😅

فقط بخاطر بخش شنا ها
مدیونین اگر فکر کنین آدم هیزی بودم ها نه

Back
بالا