اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم بارها وسوسه شدم نام کاربریمو تغییر بدم ولی سر نگرفت، چون خودم با کلی از نام های کاربری خاطره داشتم و وقتی عوض شدن قلبم به درد اومد:)

اعتراف میکنم بچه بودم بعضی وقتا با خودم فک میکردم یکی مرده و سر قبرش دارم عر میزنم ولی در اصل اون بدبخت زنده بوده😂 🗿 🤌
اعتراف میکنم همین الان هم تو همین مایه ها فکر میکنم

اعتراف میکنم به عنوان سمپادی زیادی یه طورییم...
من نه هممون!

اعتراف میکنم من ی دختری هستم ک بعد ۱۹ سال زندگی بازم نمیتونم احساساتمو کنترل کنم و این واقعا خجالت اوره برام

اعتراف میکنم : وقتی والدینم بهم چیزی میگن 5 ثانیه بعد فراموشش میکنم و مغزم ری استارت میشه

اعتراف میکنم که با استراق سمع گفت و گو های مامان و بابام، مامان و دکتر، مامان و بابا و دکتر، مامان و جمعی از خاله هام و مامان و مامان بزرگم، به سه حقیقت بزرگ پی بردم:

۱-علم پزشکی معتقد است که من دیگر قد نخواهم کشید.

۲-علم پزشکی معتقد است که تا پیش از ۴۰ سالگی به بیماری مادرم مبتلا خواهم شد.

۳-علم پزشکی گوه زیادی میخورد.

اعتراف میکنم وقتی معاون پایه دهم مدرسه مون رو دیدم فک کردم رییس بانک ملیه
همیشه خدا هم یه لبخند مثلثی میزنه و نصف بچه ها هم ازش بدشون میاد به خصوص کسایی که هاشمی نژاد 1 دوره اول بودن و بدین شکل جلوی صف ها وایمیسته

photo_2022-10-16_23-40-40_vguk.jpg
photo_2022-10-16_23-40-48_fa90.jpg

اعتراف میکنم حس واقعا خوبیه وقتی با عقیده ات_ک نود و نه درصد اطرافیانت باهات مخالفن و زور میزنن از مغزت بیرون کنن_ سمپادیا موافقن..

اعتراف میکنم حس خوبی نیست که میدونی کارت درسته ولی همه اطرافیا سمپادیا باهات مخالفن:)

خستم...
دیگه نمیتونم تحمل کنم
این یه اعترافه

a514-Screenshot-2022-11-06-191930.png

تا قبل از دیدن انیمیشن Luck (ساخته ی Apple Tv+) نمیدونستم این اصلا همچین کاربردی داشته . فک میکردم برای بند استفاده میشه.

Back
بالا