اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف می کنم تا قبل از کلاس چهارم فکر می کردم «تانکر» به یه تانک بزرگ و خفن میگن، چندبارم به این معنی استفاده کردم جلو بچّه ها، آبروم رفت xD

اعتراف میکنم کلاس اول یه جلسه رو غایب بودم که میگفتن دیکته چیه و فرداش دیکته گرفتن منم فک میکردم دیکته یعنی اینکه هر کلمه رو تو یه صفحه بنویسی بری صفحه بعدی. و اینطور شد که نیاز به تلاش گرفتم. اعتراف میکنم فک میکردم خارج یه جاده خاکیه که توش ذرت میکارن و فقط یه دانشمند عینکی رو شیشه ها ازمایش انجام میده. اعتراف میکنم فک میکردم ما باید از دماغمون نفس بکشیم نه دهن چون که داخل دماغ لباسشویی هس که هوارو میشوره‌. اعتراف میکنم فک میکردم اون ادراری که داخل بدنمونه توسط یه ماهی عصبانی کنترل میشه که به خودمون نشاشیم. اعتراف میکنم موقع حموم کردن چشامو میترسم ببندم. اعتراف میکنم وقتی بچه بودم فک میکردم کنکور کیکه.. دیگه فک کنید چقدر عجیب بودم😑😂

اعتراف می‌کنم اصلا جنبه‌ی پوکرفیس گرفتن ندارم و همیشه هم می‌ترسم دستم بخوره اشتباهی پوکرفیس بدم به کسی.

اعتراف میکنم تمرینات ریاضی رو از روی کتابای بچه ها مینوشتم 😐

اعتراف میکنم گاهی متوجه ام رفتارم داره دیگران رو حرص میده ولی به کارم ادامه میدم:))

اعتراف میکنم به خاطر اینکه بلاکت کردم ظاهرا پوکر فیسم ولی در باطن هر روز و هرشب بهت فکر میکنم😑

اعتراف میکنم که من هم از زندگی خستم

اعتراف میکنم لژ خوانوادگی رو لج خوانودگی میخوندم و فکر میکردم جایی که خونواده ها دعوا میکنن و میرن اشتی میکنن🤣

اعتراف میکنم که پس از مدت ها به سایت سر زدم و الان حدود یک و خورده ای ساعته که دارم اعترافاتتون رو میخونم و غش غش (البته نمیدونم اصطلاحش همینه یا نه😁) میخندم😂

اعتراف میکنم فک میکردم مخفف لژیونر خانوادگی و مونده بودم ینی چی. یعنی مثلا تم روم باستان داره؟ :))
اعتراف میکنم لژ خوانوادگی رو لج خوانودگی میخوندم و فکر میکردم جایی که خونواده ها دعوا میکنن و میرن اشتی میکنن🤣

پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم تا 4-3 ماه پیش نمی دونستم پ.ن ینی چی
بعد پیش خودم غک میکردم یه چیزیه که واسه اینکه پستات باکلاس بشن مثلن ازش استفاده میکنی

پ.ن: ینی در این حد :)) :)) :))
اعتراف میکنم من هنوزم نمیدونم یعنی چی یکی لطف کنه بگه🥲

Back
بالا