اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم اون قورمه سبزی رو من اشتباهی چپ کرده بودم رو فرش
کار داداشم نبود 🤫

اعتراف میکنم با اینکه خودم تعارف کرده بودم، ولی ناراحت شدم که بابابزرگم اومد نصف ابدوغ خیارمو خورد:)

حالا درسته اگه نمیخورد من داشتم غذای چهارنفرو میخوردم ولی ناراحت شدم:)
باید میگفت اندازه پنج نفر درست کنم:))

اعتراف میکنم دلیلم تو بچگیام برای انداختن مروارید تو دماغم فیلم بازی کردن بود:))
با قدرت عطسم و پس سری های مادر بیرون اومد وگرنه الان تو مغزم داشت رژه میرفتت

اعتراف میکنم که داغون شدم
ولی دیگه روم نمیشه به کسی بگم یا پیشش درد و دل کنم

اعتراف میکنم تا مدتها فکر میکردم فالو کردن در سایت یه کار از روی دوستی و مرامه و تاثیری نداره:)
به عنوان کسی که یه مدت مدیر بوده
منم این فکر رو میکردم
(تاثییرش همون خوراک خبریه دیگع؟)

اعتراف میکنم سوم ابتدایی که بودم بدون هیچ دلیلی به یکی از هم کلاسیام که خنگ بود و هیکل درشتی داشت ولی بی آزار بود به صورت کاملا آزمایشی و برای اینکه ببینم چی میشه فحش بدی دادم و اونم اومد منو بزنه که معلم دیدش و چون من شاگرد زرنگه بودم و آدم آرومی هم بودم حرفشو باور نکرد و زد تو گوشش و در حالی که داشت زار زار گریه میکرد فرستادش دفتر معاون مدرسه.
لازمه اضافه کنم پسره صرع داشت و هفته ای یکی دو بار تشنج میکرد.

اعتراف میکنم ادما تو دردسر انداختنمو کتابام نجاتم دادن...

اهتراف میکنم اول سال بدون خوندن زیست
آزمون انلاین رو 11 شدم
ولی خوابم مونده بودما😂

اعتراف میکنم معتقدم نادان ترین قشر جامعه کسانی هستند که ویدیو های مدگل رو میبینن

اعتراف میکنم حدودا دو سال پیش وقتی تازه اومده بودم تو سایت به یه نفر که واقعا یادم نیست کیه( از کاربرا و احتمالا مشهورای سایت😂) پیام دادم و یه عالمه چرت و پرت که اونموقع ازارم میدادن گفتم و راجب یه موضوع که الان خیلیییی بی ارزشه برام باش حرف زدم 😩
ای بنده ی خوب خدا ان شاءاللّه که یا سایت نمیای یا حتما منو یادت نیست ولی داداش خدایی حلالم کن😂😂

یه چندتا اعتراف درمورد بچه های سمپادیا
اعتراف میکنم یه مدت حس میکردم @Karenn یه دختر افاده ایه ولی بعد یه مدت نظرم عوض شد و فهمیدم که نه خیلیم خوبه

اعتراف میکنم هر موقعه میخوام قیافه ی استارگرل و تصور کنم تصویر @_saba.h_میاد جلو چشمم

اعتراف میکنم @zeynabgol یه مدت بهم وایب مادربزرگایی رو میداد که برای نوه هاشون قصه تعریف میکنن

اعتراف میکنم @اسدالهی بهم وایب پیرمردایی رو که جنگ رو دیدن و همش جوونا رو نصیحت میکنن رو میداد

اعتراف میکنم بچه بودم فک میکردم اگه کسی بمیره چهار سال بعد زنده میشه از گور درمیاد با همین استدلال مطمئن بودم باباجونم دوباره زنده میشه 😶

اعتراف میکنم بیشتر اوقات به تتلو هیت میدم ولی بعضی اوقات اهنگای قدیمیشو گوش می‌کنم. بعضی هاش خیلی خوب لعنتی

من رشته تجربی هستم و اعتراف میکنم کلاس دهم که بودم اول سال فکر میکردم درس جغرافی هم توی کنکور داریم

اعتراف میکنم بچه بودم بعضی وقتا با خودم فک میکردم یکی مرده و سر قبرش دارم عر میزنم ولی در اصل اون بدبخت زنده بوده😂 🗿 🤌
اعتراف میکنم من همین الانم این فکرو میکنم:)

Back
بالا