• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم ترم دوم دانشگاه معدلم شد 6.25 و یه تنه معدل دانشکدمون رو کشیدم پایین ( با افتخار B-) )
:D :D :D

اون اوایل که میگفتن میخای چه رشته ای بری و من واسه اینکه یه چیز الکی گفته باشم میگفتم مامایی فک میکردم یه چیزی مثه پرستاریه بعد کم کم که از واکنش ها یه چیزی دستگیرم میشد وانمود میکردم آره من میدونستم چیه و واسه مسخره بازی گفتم اینو... :D

:)) اعتراف می‌کنم امروز یه کیفِ پول تو ساختمونِ آی‌تی پیدا کردم توشو باز کردم دیدم X_X
10 تا تراولِ پنجاهی :)) :|

× دادم به مسئولِ اونجا :-" شما فک کنید من از رو جوانمردی برش گردوندم :-" اصلاً هم فکر نکنید که جرأت‌شو نداشتم، اصلاً :-"

اعتراف میکنم که این من بودم که وقتی امتحان غیرمنتظره‌ی زیست روی روح و روانم تاثیر گذاشته بود؛از طبقه‌ی دوّم مدرسه،کتاب شیمیم رو به حالت بشقاب پرنده از پنجره‌ به بیرون پرتاب کردم و ساعت حدوداً یازده صبح،راست و مستقیم،خورد تو سر ناظممون و تنها کاری که کردم این بود که ناپدید شدم.
×آفرین بابا،آفرین.عجب نشونه گیری‌ای :د حالا چرا زیستو پرت نکردی و شیمی رو پرت کردی؟ :‌))
+واقعاً برای خودم جای سوال بود :‌دی

اعتراف می کنم بچه که بودم می رفتم جلو آینه چشامو می بستم ببینم تو خواب چ شکلی میشم :-" [nb]اعتراف کنم دیروزم ی همچی حرکتی زدم ؟؟؟ :دی :-"[/nb]

به نقل از میم اُ نون ت ظا اَ ر ؟! :
اعتراف میکنم اعتراف بالایی کاملا تکراری بود و قبلا هم دقیقا همین اعتراف رو کرده بود
جدی؟؟؟؟ کو پس؟؟؟؟؟
خب چ میدونم من خیلی از این مارا میکنم :-"
ولی تکراری نیس!

اعتراف میکنم اعتراف بالایی کاملا تکراری بود و قبلا هم دقیقا همین اعتراف رو کرده بود ;))

اعتراف میکنم یوزر پس اکانت قبلیم رو فراموش کردم و مجبورم با این اکانت بیام
و همچنین اعتراف میکنم سال 97 فارغ اتحصیل دکتری میشم نه دیپلم :))

اعتراف میکنم یه سری چیزارو به شدت میخوام فراموش کنم ولی نمیشه که نمیشه ~X( ~X( ~X(

اعتراف میکنم دیشب یکی بهم پیام داده :سلام شتری؟؟

فک کردم بهم میگه شتر میخواستم فحشش بدم =))

غلط املایی داره شتری= شطوری

=)) خوب بود شارز نداشتم :))

Back
بالا