• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم دارم ب کسی ک تو مدرسه تقریبا یا همه ازش متنفرن یا بدشون میاد یا ازش میترسن علاقه مند میشم!!!!
دست خودمم نیستا...اصلا...اما اون گوهر وجودی ادما ک نشون دهنده ی خوبی هاشونه رو میبینم و حس میکنم...!
شایدم من مشکل دارم ک برام همه ی ادما خوبن و خوبی دارن حتی اونا ک بقیه فک میکنن اصلا خوبی و احساس ندارن...

من فکر می کردم که منظور از نمک سرم نمکی همین نمک معمولیه خودمونه :| :D
بعد درگیر بودم کلا :)) هی میگفتم باخودم مگه نمک ضرر نداره پس واس چی می ریزن؟! 8-|

چه جهل آشکاری دارم #-o :))

اعتراف می کنم یه بار چندین سال پیش ( :-" ) که تو خونه تنها بودم ، رفتم یکی از پیرهن مجلسیای بلند ِ مامانمُ پوشیدم با کفش پاشنه بلند ( حالا کاری نداریم که چقدر سایزم بود ! ) بیشتر چراغا رو هم خاموش کردم و یکی از آهنگ های گوگوش رو به صورت live اجرا کردم :-" انصافاً خوب خوندم :-" استعدادم کفش (!) نشده فقط :-"

اعتراف می کنم بعد از جریانات دیشب احساس می کنم حقم پایمال شده :))
یوزرِ ساهل فرض کردید منو(!!!)(؟؟؟)(!!!)(؟؟؟)... :))

d7hl_فان_کنکوری_سال_دومی.png

×برای دومین بار حذف کردن پستمو. :))
فقط خواستم از این تریبون صدای اعتراضمو به گوش مسئولین برسونم :)) یا همه یا هیچ کس :))
یه اعتراف دیگم دارم؛
مراعات حالشونو کردم وگرنه می رفتم اینو میذاشتم دوباره تو همون حرف بزن :))
# رستینگ والا :-"

اعتراف می کنم تا کلاس پنجمم good bye رو گود بایل :-$ :D تلفظ میکردم ;))

ﭘﺎﺳﺦ : ﺍﻋﺘﺮﺍﻓﮕﺎﻩ !

اعتراف ميکنم اعتراف کردن بعضي کارايي ک کردم جرئت ميخواد ک اگه صادقانه بگم در حال حاضر ندارم...!!!!

چند روز پیش با 2تا ازدوستان قرار گذاشتیم روزی 8 ساعت درس بخوونیم :o خلاصه روز اول 5 ساعت خووندیم 3 ساعت رفتیم گیم نت و دیدیم اینکار خیلی از درس خووندن عاقلانه تره !! :P ... در نتیجه برنامه شد روزی 2 ساعت درس خووندن و 6 ساعت گیم نت ولی خب اگه میخواستیم تا اخر تابستون با این برنامه پیش بریم و پولشو از باباهامون بگیریم میفهمیدن در نتیجه مجبور شدیم ی مسابقه ای شرکت کنیم و مقام بیاریم :D....

خب ... :-"

دوم شدیم! :)) =)) =))

پ.ن نمیدونم چرا این انگیزه های خوشی و اینا اینقد قوین لعنتیا ولی برا درس خووندن انگیزه ای وجود نداره معمولا 8-| :-<

ﭘﺎﺳﺦ : ﺍﻋﺘﺮﺍﻓﮕﺎﻩ !

اعتراف ميکنم کسي ک مسهل! ريخت تو شربت اون دختره ي ايکبيري من بودم!!!!و اين ک کسي ک بچه ها رو هماهنگ کرد ک چيزيو لو ندن،بازم من بودم!!!!!!

اعتراف ميکنم تو کل دوره راهنمايي و اين دوسال دبيرستاني ک گذشت،از هيچ درسي ب اندازه رياضي نترسيدم!!!
اعتراف ميکنم هنوزم قد جلبک رياضي بارم نيست...!!!

Back
بالا