- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 5 تهران
- شهر
- فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- مدال المپیاد
- مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم...
دو تا ادبی، ی زیست...
- دانشگاه
- علومپزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- ژنتیک
پاسخ : اعترافگاه !
اعتراف میکنم دارم ب کسی ک تو مدرسه تقریبا یا همه ازش متنفرن یا بدشون میاد یا ازش میترسن علاقه مند میشم!!!!
دست خودمم نیستا...اصلا...اما اون گوهر وجودی ادما ک نشون دهنده ی خوبی هاشونه رو میبینم و حس میکنم...!
شایدم من مشکل دارم ک برام همه ی ادما خوبن و خوبی دارن حتی اونا ک بقیه فک میکنن اصلا خوبی و احساس ندارن...
اعتراف میکنم دارم ب کسی ک تو مدرسه تقریبا یا همه ازش متنفرن یا بدشون میاد یا ازش میترسن علاقه مند میشم!!!!
دست خودمم نیستا...اصلا...اما اون گوهر وجودی ادما ک نشون دهنده ی خوبی هاشونه رو میبینم و حس میکنم...!
شایدم من مشکل دارم ک برام همه ی ادما خوبن و خوبی دارن حتی اونا ک بقیه فک میکنن اصلا خوبی و احساس ندارن...

هی میگفتم باخودم مگه نمک ضرر نداره پس واس چی می ریزن؟! 

) که تو خونه تنها بودم ، رفتم یکی از پیرهن مجلسیای بلند ِ مامانمُ پوشیدم با کفش پاشنه بلند ( حالا کاری نداریم که چقدر سایزم بود ! ) بیشتر چراغا رو هم خاموش کردم و یکی از آهنگ های گوگوش رو به صورت live اجرا کردم

خلاصه روز اول 5 ساعت خووندیم 3 ساعت رفتیم گیم نت و دیدیم اینکار خیلی از درس خووندن عاقلانه تره !! :P ... در نتیجه برنامه شد روزی 2 ساعت درس خووندن و 6 ساعت گیم نت ولی خب اگه میخواستیم تا اخر تابستون با این برنامه پیش بریم و پولشو از باباهامون بگیریم میفهمیدن در نتیجه مجبور شدیم ی مسابقه ای شرکت کنیم و مقام بیاریم