• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

من ی سوسک از رو زمین پیدا کردم
ریختم تو چایی مدیرمون :D
خیلیییی حال داد چون متنفرم من ازشش
قیاافه ش وختی داش میخورد =)) =))

اعتراف میکنم یه بار یکی از فامیلامون اومده بود خونمون بعد بنده خدا به جای کشک،کل لیوان سس و ریخت رو آش رشته ش.. :))
ینی قیافش وقت خوردن لقمه اول غذا هیچ وقت از ذهنم نمیره... =))

پست بالایی رو خوندم یاد یه چیزی افتادم.
اعتراف میکنم یه بار ابتدایی یکی از دوتام گچ تخته رو بهم داد و گفت این کشکه ، برا تو آوردم . منم خوردم :D
#ساده
#بچه
#هویج

آخرین ویرایش:

اعتراف میکنم حاضرم به جای همبرگر و پیتزا و غیره و غیره سیب زمینی سرخ کرده بخورم......... :D

اعتراف میکنم که بلد نیستم پستارو لایک کنم.... :(
حالا ناموسا یکی یادم بده!!!!

اعتراف میکنم اگه شبا چراغی روشن نباشه خوابم نمیبره..... :( :(

اعتراف میکنم وقتی هنوز عده ای (عملا منقرض شده پنداشته میشن :)) ) رو میبینم که از یاهو مسنجر استفاده میکنن
یاد این فیلم های سیاه و سفید تو تلویزیون کوچولو قدیمیا میوفتم :-"
این افراد تعصب و وفاداریشون به درجه اخلاص رسیده :))

اعتراف میکنم از بچگیم دختر ب شدت لوسُّ و نُنُری بودم وتا همین راهنماییم بودم

یهترشدم ولی اثراتش هس هنو :-s :-s :-s

بابام خیلی جوراب داشت ، خیلی :-"، منم دیدم زیادن ، تعداد کثیری شون بردم ، طرفای بازار ، جاش اسپرت زنونه گرفتم :-"

اعتراف میکنم من خیلی دم دمی مزاج ام ، خیلی بی هویت ام ، خیلی الکی ام طوری که دوستای راهنمایی م وقتی تو دبیرستان دیدنم میگفتن چقدر عوض شدی طوری که دیگه اصلاً آدم قبلی نیستی؛ بعله من آدمیم که وقتی وارد محیط /شهر جدید میشم میگردم یک نفرو پیدا میکنم وکاملاً شبیه ش میشم ؛ من حتی وقتی کنار یک نفرهم میشینم ودوستش دارم دستخطم شبیه ش میشه ناخودآگاه ؛ تابستون هم که با خانواده دوستمون مسافرت بودیم ومن ازدخترشون خوشم میومد تموم تابستون اخلاقای اون رو داشتم .

اعتراف میکنم با شال ومانتوی قرمز رفتم دانشگاه ثبت نام کنم :)) .

اعتراف میکنم تست اچ بی اس آنتی ژن رو اچ بی اس ایج خوندم وموقع توضیح دادن درمورد آزمایش ها هم ( B-) ) بودم ولی بعدش که یارو گفتاچ بی اس ایج چیه ؟وبعد براش نوشتمش گفت منظورت اچ بی اس آنتی ژن ـه ؟ آب شدم :D .

Back
بالا