• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

موقع بچگیا اگه یکی تو قایم موشک یه جایی قایم میشد و من پیداش نمیکردم ، دفعه بعد که چشم میذاشتم میرفتم هی اونجا رو میگشتم ...

اعتراف می‌کنم شبِ قبل امتحان ورودی سمپاِد داداشم، کارتشو قایم کرده بودم، صبحش یادم رفته بود که خودم قایمش کردم و به همراهِ بقیه‌ی خونواده داشتم دنبالش می‌گشتم :‌))

همیشه وقتی بخوان سواد یکیو به تمسخر بگیرن میگن "فلانی فرق دست چپ و راستشو بلد نیست اونوقت میاد فلان" ؛ خواستم اعتراف کنم گاهی اوقات قاطی می‌کنم راست و چپ رو!

اعتراف می کنم اول ابتدایی دکمه مانتومو خوردم و نمردم :(
اولین باره که میگم :)
#:)

اعتراف میکنم پارسال تو یکی از اتاق های خونه ی مامان بزرگم داشتم با عصاش ور می رفتم.یهو جو گیر ارتیست بازی شدم . یهو عصا رو تو دستم چند دور چرخوندم (یکی از حرکات ووشو بود :))و از اونجایی که جو گیر شده بودم یهو عصا از دستم در رفت و خورد به لامپ!
می دونی چی شد؟؟؟؟
چی شد؟؟؟؟؟
لامپ شیکست!
منم به دور و برم نگاه کردم و گفتم:
کسی چیزی دید؟! :-$
یه ربع بعد مامان جونم اومد گفت:چی شده؟؟؟؟؟
منم گفتم:چی؟چی؟کی مرده؟ ^#^
باور کنید علامت سوال رو روی سر مامان بزرگم کاملا قابل حس کردن بود :|

اعتراف میکنم وقتی 6 سالم بود بابام بهم میگفت که پرسپولیس استقلال قبل دربی اول میرن با هم گل کوچیک میزنن و منم باورم شده بود :))
و هم چنین برای اطمینان زنگ زدم پسرخالم بپرسم :-"

اعتراف میکنم بچه که بودم به بچه های مدرسه میگفتم من فلان مدرک زبان رو دارم و دوساعت به حالت تفلتن سیغافعت عمعغ براشون حرف میزدم و اوناهم با کف کردن همراهیم میکردن :|

اعتراف میکنم اون برگه رو در کلاس که روش نوشته بود تشکیل نمیشه و 5 6 نفر اسکل شدن باش کار من و یکی دیگه بود

من دو سالگی فک کنم پستونک رو ترک کردم :-"
دوسته بابام داشتیم میرفتیم مسافرت منو ترسوند
ی توهمی هنوز ازون موقع تو ذهنمه؛خیلی ام واضح و شفافه.ی کاغذ دسته دوست بابام بود. ی لونه ی موش روی یه دیوار کشید،شبیه اونی که تو تام و جریه. پستونک منم افتاده بود بغل اون لونه موشه.بعد ی گربه!هه از اون لونه هه اومد بیرون پستونکم رو ورداشت برد! واقعا حرکت میکردن رو کاغذ :-\[nb]من جداً احتمال میدم دوسته بابام هیپنوتیزمی چیزی بلد بوده،منو هیپنوتیزم کرده!آخه جدی جدی حرکت میکرد و هنوز کامل تو ذهنم مونده...[/nb]این گونه شد ک منو ترک دادن :D

Back
بالا