• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

بچه که بودم اول دوم ابتدایی؛از یه جا شنیده بودم که تخم مرغ اگه جاش گرم باشه جوجه میشه.بعد رفتم یه تخم مررغ از بخچالمون کش رفتم :)) چند لایه پارچه و پتو روش کشیدم گذاشتمش تو کمدم که جوجه بشه.خیلی احساس شاخ بودن میکردم بعد هرچند روز میرفتم سر میزدم :)) ولی هرچی انتظار کشیدم اون تخم مرغ برا من جوجه نشد که نشد :-<

اعتراف می کنم از پریروز -که برای اولین بار از این مایع دستشویی فومی ها گرفتم- به بهانه های مختلف هر 10 دقیقه یه بار میرم دستم رو میشورم :D نصف بطری( بهش چی میگن؟ بطری؟قوطی؟جعبه؟) تموم شده :D

اعتراف می کنم از ساعت 4 تا همین الان عینکم به شدت کثیف بود و از تنبلی و گ... زیاد تمیزش نکردم تا آخر سردرد گرفتم

اعتراف میکنم هر وقت خواستم جدی با یکی برخورد کنم تا حساب کار دستش بیاد خودم زودتر خندم گرفته :D :D :D
و همچنین اعتراف میکنم همیشه یادم میره با یکی قهر کردم :-" :-" :-"
یه همچین بشر گلی استم B-) B-) B-) B-)

اعتراف می کنم
رفتم برای خواهر یکی از دوستام از این لُپ لُپ بزرگ ها بگیرم شد ۲۰۰۰۰ تومن بعد با خودم گفتم کوفتش بشه من بچه بودم واسم کادو از این اسمارتیز ها یه لوله(لوله؟بسته؟ چی بهش میگن؟) میگرفتن تازه اونم باید با کلی دختر دایی و پسر فلانی و ... شریک می شدم؛ هیچی دیگه خودم رو راضی کردم که لُپ لُپ برای خودم باشه و یه دونه از اون عروسک کوچولو هایی قبلا داشتم رو براش ببرم!
پ.ن:این چیه توش گذاشتید آخه CD کارتون مولان برای عهد بوقه که!! اون عروسکه هم چشش گویا مشکل داره، شکلاته هم فندقاش تلخ بود! :D

اعتراف میکنم ی بار ی سوتی خیلی بددددددد سر کلاس فیزیک دادم
داشتم سوال میپرسیدم بجای "نیرو" یه چیز دیگه گفتم :|
حرف اولشو عوض کنین
بله :|
چنان سکوتی فضا رو فراگرفت که خودم فمیدم باید گم شم بیرون!

پاسخ : «Harry potter»

اعتراف میکنم تو عنفوان کودکی که هری پاتر میخوندم همه ورد هاشو مینوشتم و حفظ میکردم!
بعد ی چوب بر میداشتم تمرینشون میکردم! X_X
خیلیم مشتاق بودم که وقتی میگم اکسپکتو پاترونووم! ببینم سپر مدافعم چه شکلیه! :-" X_X

اعتراف میکنم خودمم ب بعضی از حرفهایی ک میزنم اعتقاد ندارم...
و خب...فک کنم اعتراف بزرگ یه!!! مگه نه؟؟؟ :D

اعتراف میکنم،بچه که بودم،فکر میکردم اینایی که ته ریش دارن،واقعا پوست صورتشون سیاه شده :-" :D
فرق ریش و سیبیل هم که بماند:-"

اعتراف میکنم هر وقت شبا موقع خواب به خودم میگم من صبح زود بیدار میشم فلان درسو میخونم...آنچنان تو خواب و رویا فرو میرم ک صبحش باید با چک و لقد(لگد-لغد!!) بیدارم کنن...!!!

اعتراف میکنم هیچی به اندازه چایی دبیرا رو دزدین تو مدرسه تقلب کردنایی که چشم تو چشم مراقب مربوطه انجام میشد بهم نچسپیده ان تاحالا...

Back
بالا