• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم یک دختریه تو دانشگاه اسمش یلداست بعد هم فامیل اون تو کلاس آنلاین و تلگرام و بعضی جاها میدیدم با اسم لیدا، بعد با خودم فکر میکردم اینا دو قلوین تا مدت زیادی، آخر فهمیدم اسم شناسنامه ایش یلداست و لیدا صداش میکنن =))

اعتراف میکنم وقتی ادمین های اینجا بهم پ.خ میدن دلم نمیخواد سین بزنم و ببینم موضوع چیه چون از اخطار گرفتن خوشم نمیاد- یه حالی میشم وقتی پیام میدن درکل

اعتراف میکنم که تو بعضی شرایط یه سری دروغ با بازیگری فوق العاده سرهم میکنم و انجام میدم که بعدا که خودم تو خلوت بهشون فکر میکنم خودم واقعا برگام میریزه که چطور تونستم همچین ادمی باشم ..

اعتراف میکنم که واقعا دلم میخواد یه چیزایی رو از حافظه ام پاک کنم که هر سری که یادشون میوفتم یدونه نزنم تو سرم

اعتراف می‌کنم که مهم نیست طرفم کی باشه، جدیدا در حرف زدن با آدم ها دچار لکنت و اضطراب می‌شم، کاملا بی دلیل. :(

اعتراف میکنم در 90 درصد مواقع خودم نیستم و 90 درصد افرادی که میشناسن منو خود واقعیم رو خیلی کم دیدن ....

اعتراف میکنم بعضی وقتا ذهنم برای خودم هم شرم‌آور و مزخرفه. انگار اینا فکرای یه نفر دیگه‌ن و من هرکاری میکنم که جزوی از من نباشن نمیشه.

اعتراف میکنم که هیچوقت اعتراف راجع به چیزی که ازم میخوان حتی دشمنام نمیکنم .-همنیقدر لجبازم

اعتراف میکنم دوران کرونا دوستم یه شخصیتی رو کشیده بود به اسم کَس(Cath، مخفف کاترین)بهش پیام دادم:"عکس کس رو نمیفرستی؟"
مامانش بنده خدا مصوتا رو متفاوت با تصور من خونده بود زنگ زد پرسید:"دختری؟"
و هیچوقت نتونستم این خاطره رو برای کسی تعریف کنم.

اعتراف میکنم ارزوهام دارن تهدید میشن تو ترکیب این موقعیت جغرافیایی-زمانه

اعتراف میکنم که هیچوقت نمیتونم جلوی خودمو توی فکر کردن به بدترین سناریو های ممکن بگیرم

اعتراف میکنم ۷،۸ ساله که بودم تو کلاس زبان تفاوت کلمه های six و s_x رو از معلمم پرسیدم و همش میپیچوند. تازه دلخور بودم چرا جواب نداد.(خب واقعا نمیدونستم و نمیدونم از کجا شنیده بودم💔)

اعتراف میکنم هیچوقت نمیتونم کسیو بفروشم حتی اگر اون منو فروخته باشه😔😔

اعتراف میکنم تا حالا هیچوقت از سمپادیا کسی رو ایگنور نکردم.
.
اعتراف میکنم یه مدته همه اعضای خانواده کنارهم میخوابیم تا اگه به هر طریقی مردیم باهم بمیریم.
.
اعتراف میکنم سختمه با آدمایی که تند و کوتاه تایپ میکنن تو صفحه چت حرف بزنم. ترجیح میدم آف باشه و من پیامو کامل بنویسم اون بعدا جواب بده.

اعتراف میکنم هیچ وقت با کسایی که آرزوی مرگ بقیه رو دارن (مخصوصا گروه بزرگی) رو نتونستم درک کنم و تا جای امکان ازشون فاصله گرفتم

Back
بالا