• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم از اینکه اون مدرسه و همکلاسی ها رو نمی‌بینم خیییییییلی خوشحالم و ازشون متنفرم و دروغی میگم انتن ندارم که جواب تماسای اون بغل دستیمو ندم امیدوارم مدت بیشتری نبینمشون و هر چه زودتر ارتباطم رو با همشون صفر کنم🧚🏻‍♀️

اعتراف میکنم تفریح اصلی من تو حموم سمپادیاست، همینطور که الان دارم سرمو میشورم و چشام نمیبینه دارم چی مینویسم

اعتراف میکنم میخواستم براش بفرستم معنی داریخماخو .. ولی دیدم این کلمه ترکی هیچ معادل معنایی فارسی درس حسابی نداره..در کل چیزی که به ذهنم رسید اینه = دلم گرفته و این دل گرفتگی لزوما برای کسی نیست و ممکنه حتی بی دلیل باشه . ..کجا ها ازش استفاده میکنن=قلبم ناراحته یا دلتنگه یا دلش میخواد اون شخص اون مکان رو ببینه یا زیادی تو خونه موندم یا حتی برای وقتی که زندگی روزمره ام زیادی برام تکراری شده میتونی ازش استفاده کنی..
گوگل ترنسلیت هستم از نوع خفن و جاذابش و هر لحظه اماده برای ترجمه به سبک بداهه گویی متون و حتی کلمات شما -چاکریم

اعتراف میکنم نمیدونم ریپلای پیام زدن اینجا هم مثل ح .ب غیر قانونیه یا نه ولی سر این موضوع ریپلای نمیزنم-حال ندارم برم ص اولش قوانینشو بخونم
اعتراف میکنم وقتی ادمین های اینجا بهم پ.خ میدن دلم نمیخواد سین بزنم و ببینم موضوع چیه چون از اخطار گرفتن خوشم نمیاد- یه حالی میشم وقتی پیام میدن درکل

اعتراف میکنم دو سال اولی که تو سمپادیا عضو شده بودم و خیلی کم فعالیت داشتم و کم سر میزدم به سایت، فکر میکردم منظورتون از مطهری، آیت‌الله مطهریه و برام عجیب بود که چرا انقد اینجا راجع بهش صحبت میشه 😂
بعدا فهمیدم ادمین سایته و کسی که سایت رو راه انداخته اولین بار
خلاصه که چاکریم @Admin2

اعتراف میکنم یه جعبه دارم که توش پر تی‌بگ های مصرف شده ی خشک شده‌ست که نمی‌دونم به چه درد میخوره صرفا همه رو نگه داشتم

اعتراف میکنم ح.ب های 25+ آقای @maleck :) رو میخونم و خب بعد ریکشن ها رو نگاه میکنم ببینم کسی هم مثل من زیر ۲۵میخونه یا نه؟ 😶😭

اعتراف میکنم ۹۰ درصد ری اکشن هایی که تو ح ب دادم اصلا نخوندم متن چیه، دیدم بقیه زیاد ری اکت دادن، احتمالا دادم ح ب فاخریه

اعتراف میکنم من نه تنها پیام ها رو نخونده لایک میکنم، بلکه اکانت هارو بر اساس طیف رنگی پروفشون دسته بندی میکنم

الان چند روزیه حتی به طور کامل نمیدونم @panah چی نوشته @melina03 چی نوشته

جفتشون قرمزن

اعتراف میکنم تا کلاس اول دوم فکر میکردم پیامبر اکرم زن بوده:/
چون یه ارایشگر بود و اسمش اکرم بود فکر میکردم اونم زنه

اعتراف می‌کنم که یک بازه ای خیلی زیادی درگیر اطلاعیه ریکشن شده بودم و هی چکش می‌کردم
و برای همین کلا اطلاعیش رو غیر فعال کردم
نتیجش این شد که میزان امتیازام حفظ می‌کنم که ببینم عددش عوض میشه یا نه
-
این اعتراف نیست، شایدم باشه، ولی اگر خواستین ورژن اصلی عکس کاربری که پروفایلش بسته هست رو ببینین، می تونین l رو بکنید o

اعتراف میکنم چهره نرد فروشنده میتونه من رو ترغیب کنه که حتما ازش خرید داشته باشم

فروشنده های عینک نردی رو منصف تر میدونم

• دابل‌لایک
امتیازات: Oreo
اعتراف میکینم نصف این کلمه های نسل z رو نمیدونم یعنی چی و هر بار میرم سرچ میکنم😂

اعتراف می‌کنم من تا حالا مختارنامه رو ندیدم. لیسانسه‌ها رو هم حتی‌.
هیچ موقع هم شبکه‌ی پویا رو دوست نداشتم و حتی یک ساعت هم تماشا نکردم برنامه‌هاشو. (حس می‌کردم هیچی پرشین‌تون نمی‌شه و با تلویزیون قهر کردم)

اعتراف می‌کنم خیلی راحت توی مغازه‌ها جنس تو پاچه‌م میره. البته در لحظه می‌دونم خریدم اشتباهه و بعد پشیمون می‌شم ولی خب چون نمی‌خوام مشتری رو مخی باشم و وقت فروشنده هدر نره می‌خرمش. (نتیجه اینه که خرید غیرحضوری رو گاها به همین دلیل بیشتر دوست دارم)

اعتراف می‌کنم عاشق گل و گیاهم ولی هیچی درموردشون بلد نیستم و هرچی گل می‌خرم یا مامان‌بزرگم بهم میده، سریع خشک می‌شن و از بین میرن.

اعتراف میکنم متاسفانه هیچ علاقه ای به شعر و ادب فارسی ندارم متاسفانه
یعنی نه اینکه بدم بیادا, به نظرم خیلیم چیز قشنگ و پر مفهومیه ولی واقعا به عنوان یه فعالیت هیچ وقت نمیتونم پاشم مثلا برم بشینم شعر بخونم

Back
بالا