• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم حاضرم غذا نخورم ولی از شدت تنبلی،خودم غذا رو گرم نکنم. :))

اعتراف می کنم هر وقت اسم خرس میاد یاد دختر خالم میفتم. ;D

اعتراف می کنم تا قبل از مدرسه،علاقه ی شدیدی به خوردن زرشک خشک،فلفل دلمه ای نپخته،سیب زمینی خام، و پنیر پیتزا داشتم. ;D

اعتراف می کنم هیچ وقت سعی نکردم گره ی نایلون فریزر رو باز کنم و فقط سوراخش می کنم :))

تذکر میدم دوباره :-"

بعضیا میان میپرسن چرا پست من پاک شده

آمار اسپم تو این تاپیک خیلی زیاده من تذکر هم دادم بار بعدی قفل میکنم :-"

این انجمن خاطراته اینکه میاین میگید اعتراف میکنم تابستونم کسل کننده بوده یا از آواتار فلانی بدم میاد بنظرتون ربط داره به انجمن؟

×رعایت کنید :)مرسی

من بچه که بودم فکر میکردم اسم مغازه ها و بیمارستانا و... رو یه سری آدم خاص انتخاب مبکنن.هر چی کار یه جایی بهتر باشه،اسمی که براش میذارن هم قشنگ تره!یه درمونگاه هست تو قم اسمش قرآن و عترته.من چون از اسمش خیلی خوشم میومد همیشه فکر میکردم خیلی درمونگاه خاص و باحالیه که همچین اسمی براش گذاشتن!

اعتراف ميكنم تاپيك روtaypikوبن روbenميخونم !!

اعتراف میکنم هنوز نمیدونم اسم زنداییم شهربانو ه یا شهبانو :))چیکار کنم برام شفاف سازی نکردن

اعتراف میکنم اون اولا که اومده بودمhamid shojaE رو حمید شجاعه میخوندم بعد پیش خودم میکفتم ملت چه اعتماد به نفسی دارن چه لقبایی به خودشون میدن! ;D

# مهدِ کودک یه دخدره بود 2-3 ساله بعد خیلی منو دوس داشت 8-^ بعد بعد از ظهرا معلما به من میگفدن بخابونش ;;)
اعتراف میکنم میبردمش تو اتاق درو میبستم بعد باهم بازی میکردیم :-""

# اعتراف میکنم دیروز مامانم خاب بود بعد منم حوصله ــم سر رفته بود بعد خودکار برداشتم رو پاهاش نقاشی کشیدم ;;) :-"""

اعتراف میکنم یه بار تو سایت مدرسه داشتم میلمو چک میکردم که اینترنت مدرسه قطع شد و من نتونستم ساین آوت کنم، از ترس این که وقتی اینترنت وصل شه کسی میل هامو نخونه، یه بلایی سر اون یوزر آوردم :-" ;Dکه البته بعد ها خودم رفتم درستش کردم! البته خیلی بعد!:-"
این بد جور اعترافی بودا! الان فقط کافیه هم کلاسی های عزیز بخونن این پستو :-" :-s

اعتراف میکنم بچگیام شربت سینه ای که دکتر برای گلوم موقع سرماخوردگی میداد گلها رو آبیاری میکرد :-"

اعتراف میکنم تا حداقل یه ماه پیش فکر می کردم ماساچوست توی سنگاپوره!!!
نمیدونم چرا ولی فکر میکردم بهش میاد اون جا باشه!

Back
بالا