خوب اولا باید دید کسی که کنکور هنر می خواد بده چه رشته ای می خواد بره مثلا توی زیرگروه طراحی صنعتی درک عمومی ریاضی فیزیک ضریبش ۳ه ولی توی گرافیک ۱ه. خوب من از تجربه ی شخصیم بگم، ولی منو الگو قرار ندید
. من کلا هیچی برای کنکور هنر نخوندم حتی یک کلمه تنها کاری هم که کردم یه بار کنکور ۸۹ رو زدم چن بار هم که کانون می رفتم سوالای آرمونای هنرشو بر میداشتم سر کلاس با بچه ها دور همی حل می کردیم.
. خوب برای کسی که سمپادیه و هیچی نخونده ریاضی فیزیکش رو می تونه خوب بزنه ترسیم فنی هم اگه در حد هندسه دوم دبیرستان بلد باشه می تونه خوب بزنه تقریبا (یه نمونه سوال ببینید می فهمید) ، من خودم با همینا و عمومی نزدیک ۵۰ به جز زبان که ۸۵ زدم و ۷۰ تا شانسی زدن اختصاصی (یه درسم چهل شد
) رتبه م ۱۰۰۰ شد و تبریز قبول شدم، البته من آزمون عملی رو نسبتا خوب دادم و این که تو بچه های دانشگاهمون رتبه م از همه بهتر شده یعنی یه نفر با اصفهان فاصله داشتم. کلا پس اگه بتونید درست بخونید راحت می تونین تهران قبول شید.
کنکور هنر یکی دو تا درسش منبع خاصی نداره(البته توی طراحی صنعتی ضریب اونا یکه خدا رو شکر) ولی کلا در مجموع کتابای هنرستان اگه بشه به عنوان منبع کنکور هنر نام ببریم نزدیک ۱۵تا هستن.
سلام.من احنمالارتبه ی هنرم بین 400تا600 میشه(منطقه 2).اگه فرض کنیم طراحیم متوسط روبه پایین باشه هیچ شهری نمیتونم طراحی صنعتی یاگرافیک قبول شم؟لطفاپاسخ دید