• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

طراحی صنعتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : طراحی صنعتی

:|

خب بايد خيلي خيلي طراحي قوي باشه .

طراحي ِ ايستگاه ِ اتوبوس؟ ;D يني چي آخه؟ !

طرح ماشين و دوچرخه و اينا... يني چي بايد تو اين طراحيا قوي باشه؟‌ اينكه فقط بتوني يه ماشين طراحي كني يا اينكه مثلا ماشينه چجوري باشه يا ايستگاه اوتوبوسه چجوري باشه هم مد ِ‌نظره؟

خيلي سخته كه : (

به نقل از F@temeh :
:|

خب بايد خيلي خيلي طراحي قوي باشه .

طراحي ِ ايستگاه ِ اتوبوس؟ ;D يني چي آخه؟ !

طرح ماشين و دوچرخه و اينا... يني چي بايد تو اين طراحيا قوي باشه؟‌ اينكه فقط بتوني يه ماشين طراحي كني يا اينكه مثلا ماشينه چجوري باشه يا ايستگاه اوتوبوسه چجوري باشه هم مد ِ‌نظره؟

خيلي سخته كه : (

اونجوریم نیس دیگه٬ من خودم کلا ۳ جلسه کلاس رفتم تهران همه سوالا رو جواب دادم٬ طراحی ۳ بعدی که نباید بکنی٬ طرح از رو به رو باید بکشی اون دوچرخه و ماشین هم طرح کامل نباید می‌کشیدی یه طرح نصفه بود باید کاملش می کردی٬ مثلا ماشینه تا جای درهاش رو کشیده بود باید سقف و شیشه‌ها و تیکه‌ی بالای بدنه رو شما می‌کشیدی.

آزمون عملی چیزی نیس که الان نگرانش باشین بعد کنکور ۴ ماه وقت دارید برای طراحی و تمرین من خودم که اصن فک نمی‌کردم قبول بشم برای همین کلاس نرفتم بعدش که نتایج اومد یه هفته کلا فرصت شد کلاس برم.

ممنون...
خیـــــــلـــــــی خوب بود...! >:D<

بعد یه سوال... مگه دانشگاه از مهر شروع نمی شه؟ پس تا اعلام نتایج کنکور عملی چی کار می کنن مردم؟
... و یه سوال دیگه! واسه اینکه دانشگاه هنر تهران قبول شی، باید رتبه ت حول و حوش چند باشه؟ ( هم عملی هم اون یکی)

به نقل از بیلی بچه...! :
بعد یه سوال... مگه دانشگاه از مهر شروع نمی شه؟ پس تا اعلام نتایج کنکور عملی چی کار می کنن مردم؟
... و یه سوال دیگه! واسه اینکه دانشگاه هنر تهران قبول شی، باید رتبه ت حول و حوش چند باشه؟ ( هم عملی هم اون یکی)
سوال اول:
خیر٬ رشته‌های نیمه‌متمرکز از بهمن(یعنی ترم دوم) می‌رن سر کلاس.[nb]به غیر از دانشگاه تبریز که دخترا از بهمن می‌رن و پسرا از مهر سال بعد[/nb]

سوال دوم:
کلا نتایج اولیه نیمه‌متمرکزها نیمه دوم مهر اعلام می‌شه و آزمون عملی‌شون هم که توی آبانه و توی آذر مجددا انتخاب رشته و شهر می‌کنن و بهمن هم نتایج نهایی میاد.

سوال سوم:
منظور دانشکده هنر دانشگاه تهرانه دیگه؟ من چیزی که شنیدم می‌گن زیر ۱۰۰ تا ۲۰۰ (بستگی به آزمون عملی هم داره)٬ آزمون عملی هم براش رتبه اعلام نمی‌شه کلا.

بذارین شیوه کامل انتخاب رشته و اعلام نتابج رو بگم راحت کنم خودمو: :دی

مثل بقیه رشته‌ها رتبه‌های هنر هم نیمه‌ی مرداد اعلام می‌شه و شما همراه بقیه رشته‌ها انتخاب رشته می‌کنید٬ اگه متمرکز بزنید که مثه بقیه رشته‌ها از مهر می‌رید سر کلاس ولی اگه نیمه‌متمرکز بزنید به این شکله:
انتخاب رشته‌ی اولیه نیمه‌متمرکز شامل انتخاب شهر نمی‌شه و شما فقط رشته‌های مورد علاقه‌تون رو انتخاب می‌کنید٬ نیمه‌ی دوم مهر نتایج جندبرابر ظرفیت اعلام می‌شه و شما توی آبان با توجه به رشته‌تون آزمون عملی می‌دید و توی آذر با توجه به آزمون عملی‌ای که دادید انتخاب رشته می‌کنید ولی این بار شهر رو هم انتخاب می‌کنید بعدش هم که نتایج میاد و می‌رید دانشگاه. :دی

یه سری تذکر:

۱.شما می‌تونید چن تا رشته‌ی نیمه متمرکز رو انتخاب کنید.
۲.در صورت قبولی در چن رشته‌ی نیمه‌متمرکز توی آزمون عملی همه‌شون می‌تونید شرکت کنید.
۳.در انتخاب رشته نهایی هم می‌تونید به ترتیب علاقه و اولویت چند رشته‌ی نیمه‌متمرکز انتخاب کنید.

امیدوارم خوب تونسته باشم توضیح بدم و گیج نشده باشید(البته از خودم که هیچ‌کدوم این اطلاعات رو نداشتم مسلما گیج‌تر نمی‌شید). :دی

خب ، اين كه ميخوام بگم خيلي ربطي به طراحي صنعتي نداره ولي كنكور ِ هنر ... الان مثلا من كه رشتم رياضيه ميخوام كنكور ِ هنر و رياضي رو هردو شو شركت كنم ، طبيعتا بيشتر ِ وقتمو ميذارم واسه رياضي. و خب احتمالا رياضي هاي ِ هنر رو خوب بزنم . ولي واسه درساي ِ ديگش. كه كتاباي ِ خاصي داره ، حتمن بايد بخونم؟ ;D يني دارقوز آباد قبول ميشم اگه اونارو نخونم؟ ;D
بعد كتاباش چندتاست؟ اوناييكه مال ِ‌هنره و بايد خونده بشه؟

به نقل از F@temeh :
خب ، اين كه ميخوام بگم خيلي ربطي به طراحي صنعتي نداره ولي كنكور ِ هنر ... الان مثلا من كه رشتم رياضيه ميخوام كنكور ِ هنر و رياضي رو هردو شو شركت كنم ، طبيعتا بيشتر ِ وقتمو ميذارم واسه رياضي. و خب احتمالا رياضي هاي ِ هنر رو خوب بزنم . ولي واسه درساي ِ ديگش. كه كتاباي ِ خاصي داره ، حتمن بايد بخونم؟ ;D يني دارقوز آباد قبول ميشم اگه اونارو نخونم؟ ;D
بعد كتاباش چندتاست؟ اوناييكه مال ِ‌هنره و بايد خونده بشه؟

خوب اولا باید دید کسی که کنکور هنر می خواد بده چه رشته ای می خواد بره مثلا توی زیرگروه طراحی صنعتی درک عمومی ریاضی فیزیک ضریبش ۳ه ولی توی گرافیک ۱ه. خوب من از تجربه ی شخصیم بگم، ولی منو الگو قرار ندید :دی . من کلا هیچی برای کنکور هنر نخوندم حتی یک کلمه تنها کاری هم که کردم یه بار کنکور ۸۹ رو زدم چن بار هم که کانون می رفتم سوالای آرمونای هنرشو بر میداشتم سر کلاس با بچه ها دور همی حل می کردیم. :دی . خوب برای کسی که سمپادیه و هیچی نخونده ریاضی فیزیکش رو می تونه خوب بزنه ترسیم فنی هم اگه در حد هندسه دوم دبیرستان بلد باشه می تونه خوب بزنه تقریبا (یه نمونه سوال ببینید می فهمید) ، من خودم با همینا و عمومی نزدیک ۵۰ به جز زبان که ۸۵ زدم و ۷۰ تا شانسی زدن اختصاصی (یه درسم چهل شد :-") رتبه م ۱۰۰۰ شد و تبریز قبول شدم، البته من آزمون عملی رو نسبتا خوب دادم و این که تو بچه های دانشگاهمون رتبه م از همه بهتر شده یعنی یه نفر با اصفهان فاصله داشتم. کلا پس اگه بتونید درست بخونید راحت می تونین تهران قبول شید.

کنکور هنر یکی دو تا درسش منبع خاصی نداره(البته توی طراحی صنعتی ضریب اونا یکه خدا رو شکر) ولی کلا در مجموع کتابای هنرستان اگه بشه به عنوان منبع کنکور هنر نام ببریم نزدیک ۱۵تا هستن.

يني چي منبعه خاصي نداره؟ ;D يني رو هوا ميدن سوال؟

(اختصاصي همينجوري زدي شد چهل؟‌ :-" اَاَآَآَآ :-" )

به نقل از F@temeh :
يني چي منبعه خاصي نداره؟ ;D يني رو هوا ميدن سوال؟

(اختصاصي همينجوري زدي شد چهل؟‌ :-" اَاَآَآَآ :-" )

یه درسی هس به نام حواص مواد که توی تمام رشته‌ها فک کنم ضریبش یکه این درس توی کتابای درسی نیس تقریبا٬ رتبه یک کنکورش هم این درس رو ۳۰-۴۰ بیشتر نمی‌زنه. یا درسی مثه سینما بیشتر نیازه بتونی از روی یه عکس که قسمتی از یه فیلمه درک کنی و بتونی سوال رو جواب بدی.

(اون رو هم مثلا ۵-۶ تاشو جواب داده بودم بقیه‌ش رو شانسی زدم درستاش بیشتر از غلطاش شد :دی ولی خو یه درسمم منفی شد با همین شانسی X_X)

من خواهرم پارسال طراحی صنعتی دانشگاه هنر تهران قبول شد درباره ی منابع و رتبه و.. اطلاعات دارم :

اول اینکه منابع کنکور هنر دو دسته میشن، منابع معرفی شده از طرف سنجش (که درواقع همون کتاب درسی و ایناس) یکی هم منابع آزاد. حالا این منابع آزاد حجم وسیعی رو تشکیل میدن :د کلا هر انتشاراتی از خواب پا میشه یه منبع کنکور هنر میزنه، نمونش قلمچی یه کتابایی شنیدم زده به اسم مشق هنر که اونم از این ور و اونر یه سری اطلاعات جمع آوری کرده.
حالا سوالی که پیش میاد اینه که منابع آزاد چقد مهمن؟ مهمن! چون تست میاد ازشون! کتابایین مثل : دایره المعارف هنر، تاریخ سینما (دو جلد قطور) و .. حجم زیاد.

ولی باز بستگی داره چه رتبه ای بخوای، من خواهرم رسید فقط یه دور تقریبا روخونی کنه تاریخ سینما ها رو و گفت مثلا دقیقا از یه عکسش سوال اومده بوده ولی یادش نبوده!
کلا این قسمت واسه کسایی که مطالعه ی جانبی هنر داشتن و اطلاعات عمومی هنر دارن خیلی خوبه، رتبه های 1 و دو و تک رقمی کسایی ان که علاوه بر جویدن منابع سنجش منابع آزاد رو هم خوردن!
هرچی هم کمتر رو هردو وقت بزاری رتبه پایین تر میشه.
در مورد رتبه میگن که هنر تهران (بدون سهمیه) زیر 100 طراحی صنعتی میگیره ولی امتحان عملی بسیاررر زیاد تاثیر داره همونطور که علی گفت، من خواهرم رتبه‌ش تو این زیرگروه 100 شد و معلوم نبود دقیقا ولی به خاطر امتحان عملیش کامل نتیجه گرفت.

ممنون از علي و زهرا ;D خيلي اين اطلاعات داره به دردم ميخوره!

خب من هِي سوالام يادم مياد كم كم!

اينكه يكي كه ميخواد بره اين رشته رو تو چه چيزي بايد قوي باشه؟ واسه كنكور نميگم ، تو خود ِ دانشگاه و درساي ِ دانشگاه.
طراحي كه خوب بايد خوب باشه ، ولي مثلا رياضي؟ هندسه؟ درك فضايي؟ تو چه زمينه اي بايد قوي باشه؟

×چرا كسي جواب گو نيست آخه؟ :-<

Back
بالا