• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

طراحی صنعتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : طراحی صنعتی

بسم الله...

خیلی ممنون، به شدت کمک کردین! و به شدت به درد بخور بود اطلاعات...
بازم از این کارا بکنین! ;D

به نقل از F@temeh :
ممنون از علي و زهرا ;D خيلي اين اطلاعات داره به دردم ميخوره!

خب من هِي سوالام يادم مياد كم كم!

اينكه يكي كه ميخواد بره اين رشته رو تو چه چيزي بايد قوي باشه؟ واسه كنكور نميگم ، تو خود ِ دانشگاه و درساي ِ دانشگاه.
طراحي كه خوب بايد خوب باشه ، ولي مثلا رياضي؟ هندسه؟ درك فضايي؟ تو چه زمينه اي بايد قوي باشه؟

×چرا كسي جواب گو نيست آخه؟ :-<

یه کم صبر کنین جواب می‌دم به خدا :دی

خوب مهم‌ترین چیزا همون طراحی و خلاقیت هست٬ برای خوب بودن طراحی و ترسیم هم نیاز هستش که هندسه و درک فضایی خوبی هم داشته باشین.

(اینا چیزاییه که فعلا به ذهنم می‌رسه٬ من خودمم هنو دانشگاه نرفتم٬ از مهر می‌رم. حالا اگه بازم چیزی بود که به ذهنم رسید یا متوجه شدم میام می‌گم.)

سوال سوال!
چه رشته های معروفی متمرکز اند و کدوما نیمه متمرکز؟؟

بعد یه چیز دیگه... مثکه اینجوریه که متمرکز ها رتبه های بهتری نسبت به نیمه متمرکز می خوان نه؟

به نقل از بیلی بچه...! :
سوال سوال!
چه رشته های معروفی متمرکز اند و کدوما نیمه متمرکز؟؟

بعد یه چیز دیگه... مثکه اینجوریه که متمرکز ها رتبه های بهتری نسبت به نیمه متمرکز می خوان نه؟

قسمت اول رو که یه بار گفتم تو پستای قبلی٬ بازم می‌گم. ;D. رشته‌هایی که من اطلاع دارم و بچه‌های ریاضی هم فک کنم به سمت همینا بیشتر متمایل باشن:

متمرکز:
عکاسی

نیمه متمرکز:
طراحی صنعتی٬ گرافیک٬ نقاشی٬ موسیقی

حالا اگه رشته دیگه‌ای هم مدنظرتونه بپرسن اگه می‌دونستم بهتون می‌گم. :دی

قسمت دوم:
جواب سوالتون هم نه هس هم آره. :دی
ببینید رشته‌های نیمه متمرکز چون اولا چن برابر ظرفیت اعلام می‌کنن هم این که آزمون عملیشون ضریب زیادی داره٬ شاید بشه گفت که اگه یه کم رتبه‌تون بد بشه تو خود کنکور با آزمون عملی خوب قابل جبرانه٬ ولی این شکلی نیس که بگیم متمرکزا همه‌شون رتبه بهتری نیاز دارن به نسبت به نیمه متمرکزا.

صنايع دستي كودومه؟ بش مياد نيمه متمركز باشه ;D

من كنكور بدم بعد رياضي رو يه چيزه خوب مثلا قبول شم و مطمئن نباشم كه آزمون ِ عملي ِ طراحي صنعتي رو قبول ميشم يا نه ، بعد ميتونم برم دانشگاه اون رشته رياضي رو بخونم و بعد كه جوابا اومد ولش كنم برم طراحي صنعتي؟ ;Dيا حالا هر رشته ي هنري ِ ديگه اي؟ ;D

ميدونم سوالام چرته :-" در اين موارد اطلاعاتم در حد ِ بزه كوهيه :-"

یه سری رشته دیگه:

چاپ٬ صنایع دستی و فرش متمرکزن.

طراحی پارچه و مجسمه‌سازی هم نیمه متمرکز.

البته در مورد هیش‌کدومشون اطلاعات ندارم من. ;D

برای سوال دومتون هم حقیقت درست خبر ندارم٬ برای آزاد رو می‌دونم می‌شه همچین کاری کرد ولی سراسری رو نمی‌دونم. (یه چیزایی یادم میاد که یکی از بچه‌هایی که اومده بود ثبت نام کنه سراسری می‌خوند٬ ولی مطمئن نیستم. این رو باید بپرسم بعدا بهتون می‌گم.)

بازم من X_X

اين خواهره ما توي ِ يه سايت در باره ي همين رشته يه چيزايي خونده بود . بعد گفت كه خوندم طراحي صنعتي گرايش داره ، طراحي ِ كيف ، كفش ، جواهرات ، مبلمان و...
بعد ولي شما گفتي نداره ;D تو سايت ِ كافه ديزاين فك كنم :-" آدرسشم ندارم . :دي

به نقل از F@temeh :
بازم من X_X

اين خواهره ما توي ِ يه سايت در باره ي همين رشته يه چيزايي خونده بود . بعد گفت كه خوندم طراحي صنعتي گرايش داره ، طراحي ِ كيف ، كفش ، جواهرات ، مبلمان و...
بعد ولي شما گفتي نداره ;D تو سايت ِ كافه ديزاين فك كنم :-" آدرسشم ندارم . :دي
بله اون سایت رو دیدم٬ اطلاعات خاصی نداره٬ این چیزی هم که من گفتم با توجه به اطلاعات خودم و سایتای معتبر و دانشجوهای این رشته گفتم٬ که این رشته توی ایران کلا دارای مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشده (بدون گرایش و با نام طراحی صنعتی) و دکتری هم فعلا نداره. اون چیزی هم که هست فک می‌کنم توی دانشگاه‌های خارج از ایرانه و بیشتر مربوط به زمینه‌ی کاریه. باتوجه به نوپا بودن و جدید بودن این رشته فک می‌کنم چیزی خودم گفتم درست تر از اون سایته. ;D . حالا بازم من نمی‌گم ۱۰۰٪ حرف من درسته٬ شاید من اشتباه می‌کنم. ;D

به نقل از علی ع. :
قسمت اول رو که یه بار گفتم تو پستای قبلی٬ بازم می‌گم. ;D.
عه! شرمنده! X_X
آهان... مرسی...

پنجمین مراسم روز جهانی طراحی صنعتی 9 تیرماه در تهران برگزار میشود.

برای ثبت نام به اینجا و برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنین. ;D

Back
بالا