Lorca کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,015 امتیاز 6,851 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه زیستشناسی سلولی و مولکولی 2012/10/3 #241 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ به نام تو
لوسیفر کاربر نیمهحرفهای ارسالها 178 امتیاز 117 نام مرکز سمپاد helli tehran شهر تهران مدال المپیاد 1 ترم المپیاد کامپیوتر 2012/10/3 #242 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ رزمی
zeinab.n کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 286 امتیاز 2,847 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 2 D: شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه روانشناسی 2012/10/16 #243 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ ZEINAB.N اگه هم عاشق کس خاصی باشم اول اسم اون کنار اول اسمم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ ZEINAB.N اگه هم عاشق کس خاصی باشم اول اسم اون کنار اول اسمم
goldokhtar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 248 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان دانشگاه همینجا رشته دانشگاه حقوق 2012/10/16 #244 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ از اونور دنیاباشی پشت ابرا باشی دوستتـــــــــــــــ دارم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ از اونور دنیاباشی پشت ابرا باشی دوستتـــــــــــــــ دارم
Rapunzell کاربر فوقفعال ارسالها 154 امتیاز 194 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر همدان 2012/10/16 #245 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ Let the sky fall
sajed کاربر فوقفعال ارسالها 151 امتیاز 579 2012/10/17 #246 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اولین عبارتی که می نویسم : """ یا حسین""" خیلی هم خوش خط می نویسم این اسمو. :)
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اولین عبارتی که می نویسم : """ یا حسین""" خیلی هم خوش خط می نویسم این اسمو. :)
afroDt کاربر فوقحرفهای ارسالها 866 امتیاز 4,439 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهرانــــــــــ 2012/10/17 #247 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ بنده شرو میکنم هر چیزی که از اطراف میشنوم رُ رو کاغذ پیاده میکنم. کلماتِ کیلیدیش رو در واقع.
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ بنده شرو میکنم هر چیزی که از اطراف میشنوم رُ رو کاغذ پیاده میکنم. کلماتِ کیلیدیش رو در واقع.
nastaran17 سایهـ سرد فارغالتحصیل ارسالها 253 امتیاز 4,470 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2012/10/17 #248 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ گاهی مثل باران باید بارید...زندگی بخشید... طراوت داد و رفت...
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ گاهی مثل باران باید بارید...زندگی بخشید... طراوت داد و رفت...
m.shadi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 233 امتیاز 6,086 نام مرکز سمپاد فَرزانگان 2. شهر مَشَد؛؛) رشته دانشگاه علوم آزمایشگاهی. 2012/10/19 #249 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول ی آدمکــــ ِ خندون میکشــــم ...با دوتـــآ شترمرغ بعدشم اســــمم با امضـــآ...
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول ی آدمکــــ ِ خندون میکشــــم ...با دوتـــآ شترمرغ بعدشم اســــمم با امضـــآ...
Sahdis کاربر نیمهحرفهای ارسالها 270 امتیاز 864 نام مرکز سمپاد :)مركز راهنمايي فرزانگان رشت شهر :)رشت 2012/10/21 #250 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ منم مثل مريم يه آدمك با پاپيون(دختر)با يك آدمك(پسر)كه دستشون تو دست همه!!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ منم مثل مريم يه آدمك با پاپيون(دختر)با يك آدمك(پسر)كه دستشون تو دست همه!!