- شروع کننده موضوع
Madmazel Fairy Tale
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
- شهر
- Minsk
- دانشگاه
- BSMU
- رشته دانشگاه
- پزشکی
شاید بعضی از شماها کارهایی میکنین یا عادت هایی دارین که عموم مردم اونارو ندارن ، شاید خیلی وقتا با انجام دادن اون کارها بهتون گفتن عجیب غریب ! حالا ازتون میخوام اگه همچین آدمی هستین نمونه هاشو بگین ، مثلاً من عادت دارم : ( البته بعضیاشم مال سال های قبلتونم میتونه باشه مث من )
محض تنوع وقتی یه مهمونی برم ، با پیراهن کتونی ساق بلند بپوشم
روی قاب موبایلم با لاک طرح بکشم اینجوری :
یا مثلاً تا پارسال عادت داشتم که :
جلوی سفید آل استارام نقاشی بکشم اینجوری :
یا رنگ بند 1 لنگه کفشمو متفاوت ببندم اینجوری :
همونجور که مثال زدم کارهاتون میتونه در رابطه با هرچیزی باشه : ارتباطتون با آدما ، سلیقه تون تو خوراک - پوشاک ، وسیله هاتون ، لحن یا مدل حرف زدنتون ، عادت های زندگیتون یا حتی ایده ها و آرزوهایی که می خواین در اینده عملیشون کنین و بهش برسین .
در ضمن ما نمی خوایم کارهایی رو بدونیم که شما از روی مُد یا بر فرض با تقلید از دوستای دیگه تون انجام میدین ، میخوایم چیزایی رو بدونیم که اولین بار با ایده ی اولیه ی خودتون انجام دادین ، مسلمه که کارهاتون هرچی متفاوت تر و عجیب غریب تر باشه برای ما جالب تره
تذکر : عادت های کوچیکتون رو تو یه پست جمع بندی کنین ولی برای بزرگ ها میتونین پست هایی با تفسیر و توضیح فراوون هم داشته باشین
مضمّــات! : بدیهیه که برای توضیح بیشتر میتونین عکس هم بزارین ( فقط سایز رو رعایت کنین که خیلی بزرگ نباشه )
قانون نامه : 2. در اين انجمن كاربران حق تمسخر ايده ها ي نوين وابتكار ديگر كاربران را ندارند و در صورت مشاهده هرگونه تمسخر پست كاربر فورا حذف شده و به وي تذكر لازم داده مي شود.
هدف : میخوایم ببینیم چه کسی خلّاق "بدنیا" اومده
حالا شما بگین شاید اگه استقبال تا یه حدی زیاد باشه نشان خلاقیت هم اهدا کنیم
بله ، مچّکرم (:
پ.ن : همش میخواستم تابستون این تاپیکو بزنم ولی دیگه نشد صب کنم :د
محض تنوع وقتی یه مهمونی برم ، با پیراهن کتونی ساق بلند بپوشم
روی قاب موبایلم با لاک طرح بکشم اینجوری :
یا مثلاً تا پارسال عادت داشتم که :
جلوی سفید آل استارام نقاشی بکشم اینجوری :
یا رنگ بند 1 لنگه کفشمو متفاوت ببندم اینجوری :
همونجور که مثال زدم کارهاتون میتونه در رابطه با هرچیزی باشه : ارتباطتون با آدما ، سلیقه تون تو خوراک - پوشاک ، وسیله هاتون ، لحن یا مدل حرف زدنتون ، عادت های زندگیتون یا حتی ایده ها و آرزوهایی که می خواین در اینده عملیشون کنین و بهش برسین .
در ضمن ما نمی خوایم کارهایی رو بدونیم که شما از روی مُد یا بر فرض با تقلید از دوستای دیگه تون انجام میدین ، میخوایم چیزایی رو بدونیم که اولین بار با ایده ی اولیه ی خودتون انجام دادین ، مسلمه که کارهاتون هرچی متفاوت تر و عجیب غریب تر باشه برای ما جالب تره
تذکر : عادت های کوچیکتون رو تو یه پست جمع بندی کنین ولی برای بزرگ ها میتونین پست هایی با تفسیر و توضیح فراوون هم داشته باشین
مضمّــات! : بدیهیه که برای توضیح بیشتر میتونین عکس هم بزارین ( فقط سایز رو رعایت کنین که خیلی بزرگ نباشه )
قانون نامه : 2. در اين انجمن كاربران حق تمسخر ايده ها ي نوين وابتكار ديگر كاربران را ندارند و در صورت مشاهده هرگونه تمسخر پست كاربر فورا حذف شده و به وي تذكر لازم داده مي شود.
هدف : میخوایم ببینیم چه کسی خلّاق "بدنیا" اومده
حالا شما بگین شاید اگه استقبال تا یه حدی زیاد باشه نشان خلاقیت هم اهدا کنیم
بله ، مچّکرم (:
پ.ن : همش میخواستم تابستون این تاپیکو بزنم ولی دیگه نشد صب کنم :د