پاسخ : من ِ ... عجیب غریب ؟!
روی دیوارهای خونه نقاشی می کشم...نه جوری که خراب کاری محسوب بشه، مثلا یک درخت کشیدم توی پذیراییمون. بهش میگن Stencilling
چند تا کفش کاملا سفید All-Star خریدم، با روان نویس مشکی Uniball روش رو طرح زدم و نقاشی کردم.
توی خیابون اصرار دارم پام رو روی خطوط بین سنگ فرش ها نذارم! مثلا اگر طرح سنگ فرش مربع مربع باشه، باید با هر قدم پام رو بذارم توی یک مربع کامل...
صدام رو تغییر میدم گاهی؛ بدون دلیل و مقدمه!
هیچ ساعت خواب مشخصی ندارم. هر وقت احساس کنم باید بخوابم میخوابم (قاعدتاً موقع مدرسه این وضعیت به اجبار عوض میشه)
اگر دست خودم بود، تمام وعده های غذایی رسمی رو حذف می کردم و تغییرش میدادم به اینکه آدم هر موقع گرسنه شد یک چیزی بخوره...بهم اجازه نمیدن تو خونه ولی
روی شلوار جین هام با ماژیک و غلط گیر چیز می نویسم...البته نه روی همه شون.
یک مدت کاغذ دیواری اتاقم شطرنجی بود، هر وقت دلم میخواست هر چی دوست داشتم روش می نوشتم یا نقاشی می کشیدم با اتود...موقع خواب به خصوص خیلی این کار می چسبید، به طرف دیوار می غلتیدم شروع می کردم نوشتن.
از بوی غلط گیر لــــــــــذت می برم؛ گاهی خالیش می کنم روی یک سطح و بوش میکنم!! چسب مایع هم همینطور
علاقه ی شدیدی دارم به اینکه اذیت کنم ملت رو D: مثلاً گیر بدم به نحوه حرف زدنشون D: با نیش باز البته
وقتی تنها هستم شروع می کنم قدم زدن توی خونه و بلند بلند حرف زدن با خودم
هر مسئله ای رو سخت حل می کنم؛ راه حل های اجق وجق پیدا می کنم همیشه!