• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

من واقعن بين اين دو ايده موندم
1:همه دروس محدوده آزمون ها رو بخون حتي اگه كاملا به مباحث مسلط نشدي چون بعدن زياد مرور ميشن (البته بجز جامع ها)
2:هر درسي رو كه تونستي براي محدوده آزمون بخون با تسلط خيلي زياد و اوني رو كه نخوندي صفر بزار تو آزمون بعد جبران كن!

به علاوه اصلا از كانون خوشم نمياد
اصلا يه رقابت مضحك افتاده سر رتبه هاي بالا بالاي كانون و خيلي از سوالام از كتاباي خودشه ديگه
ولي توي سال مجبورم برم!چون از طرفي برنامه ي نسبتا خوبي براي خوندن و مرور درسها داره برعكس گزينه دو كه مرور هاش توي سال خيلي كمه

يه ايده اي هم بعضيا براي نيافتادن توي اين رقابت مضحك دارن براي اينكه چشم نخورن انجام ميدن بعضي سوالا رو كه 100 درصد بلدن تو پاسخ برگ وارد نميكنن و مثلا رتبه شون بجاي 30 تاي اول 130 تاي اول ميشه !

خب ببین ملتو...
فیزیکو 100 میزنن....
چجوری امکان پذیر شد فیزیک 100؟
ما به 99 هم راضی هستیم بخدا

به نقل از برانول :
1:همه دروس محدوده آزمون ها رو بخون حتي اگه كاملا به مباحث مسلط نشدي چون بعدن زياد مرور ميشن (البته بجز جامع ها)
2:هر درسي رو كه تونستي براي محدوده آزمون بخون با تسلط خيلي زياد و اوني رو كه نخوندي صفر بزار تو آزمون بعد جبران كن!

تو دفتر برنامه ریزی یکی از صفحه هاش نوشته تسلط100%روی 80%منابع بهتر از تسلط 80%روی 100% منابعه
و البته یه جای دیگه شم نوشته سفید گذاشتن یه درس اشتباه فاحشیه

نظر من رو تعادله
به جان خودم 2هفته وقت زیادیه وقت کم نمیارین واسه خوندن منابع یه آزمون
البته این منطقیه که رو یه درس بیشتر از نیازش وقت بذارین تا درصدش فوق العاده بشه
مثلا از وقت درس خوندن شیمی بذاری واسه ریاضی که مثلا شیمیت از80 بشه 70ولی ریاضی از70بشه 90

به نقل از بی هویت تا روز کنکور :
خب ببین ملتو...
فیزیکو 100 میزنن....
اگه من تو رو میشناسم 150 میزنی
والاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به نقل از بی هویت تا روز کنکور :
خب ببین ملتو...
فیزیکو 100 میزنن....
منم کاملا با نظرabsolot موافقم لایککککککککککککککککککککککککککککک
من کمتر کامنت میزارم ولی تقریبا همه بحثا رو میخونم..
اگه من داروساز آینده(!)رو میشناسم100 هم براش کمه
نه خدایی انگیزت عالیه عالی تو نری کی بره ها؟؟؟

به نقل از برانول :

به علاوه اصلا از كانون خوشم نمياد
اصلا يه رقابت مضحك افتاده سر رتبه هاي بالا بالاي كانون و خيلي از سوالام از كتاباي خودشه ديگه
ولي توي سال مجبورم برم!چون از طرفي برنامه ي نسبتا خوبي براي خوندن و مرور درسها داره برعكس گزينه دو كه مرور هاش توي سال خيلي كمه

يه ايده اي هم بعضيا براي نيافتادن توي اين رقابت مضحك دارن براي اينكه چشم نخورن انجام ميدن بعضي سوالا رو كه 100 درصد بلدن تو پاسخ برگ وارد نميكنن و مثلا رتبه شون بجاي 30 تاي اول 130 تاي اول ميشه !
منم با ایده ی دوم موافق ترم ! کلا اگه روی یه چیزی کامل کامل مسلط باشی هم خیال خودت جمع می شه هم با یه مرور کوچیک همه ش یادت میاد
اگه احساس کنی رو یه چیز تسلط کافی نداری حتی اگه بلد هم باشی تستاشو خوب نمی زنی و هر بار بخوای دوره کنی با تمام جزییات دوره می کنی
درکل فک نکنم وقت کم بیاری تو طول دوره دو هفته ای
این رتبه های کانون هم اصلا اصلا مهم نیست. کلی آدم می شناسم که همیشه رتبه های کانون شون خوب بوده ولی کنکور بد شدن و کلی ادم هم می شناسم که برعکسن

بچه ها من يه مشكلي دارم كه واقعا اذيتم مي كنه. من مثلا يه مبحث از فيزيك رو مي خونم بعدش شروع مي كنم به تست زدن. مبحث رو هم كامل كامل خوندم اما بعضي تستا رو اشتباه مي زنم و بعد از اشتباه زدن اوما اينقدر حالم بد ميشه كه اصلا بي خيال فيزيك ميشم. نمي دونم با اين حس بدي كه بهم دست ميده چي كار كنم. :(
در مورد همه درسا هم همينطوريم. نه فقط فيزيك

به نقل از نیکی :
بچه ها من يه مشكلي دارم كه واقعا اذيتم مي كنه. من مثلا يه مبحث از فيزيك رو مي خونم بعدش شروع مي كنم به تست زدن. مبحث رو هم كامل كامل خوندم اما بعضي تستا رو اشتباه مي زنم و بعد از اشتباه زدن اوما اينقدر حالم بد ميشه كه اصلا بي خيال فيزيك ميشم. نمي دونم با اين حس بدي كه بهم دست ميده چي كار كنم. :(
همه تست ها رو که قرار نیست درست بزنی. اگه اینطور باشه در واقع چیزی یاد نمیگیری. یادگیری های موندنی از تستایی میان بیرون که غلط زدی. مهم اینه که اشتباهتو بررسی کنی و سعی کنی دیگه تکرارش نکنی :) ;)

به نقل از MellicA :
همه تست ها رو که قرار نیست درست بزنی. اگه اینطور باشه در واقع چیزی یاد نمیگیری. یادگیری های موندنی از تستایی میان بیرون که غلط زدی. مهم اینه که اشتباهتو بررسی کنی و سعی کنی دیگه تکرارش نکنی :) ;)
يعني اگه مثلا يه مبحث رو مي خونم و بعدش 6-7 تا تست از 30تا تست رو اشتباه مي زنم اين عاديه؟!!!!!! من فكر مي كنم خنگم و چيزي از اون مبحثي كه خوندم ياد نگرفتم. مي خوام بدونم همه همينطورين يا من خنگم!

به نقل از نیکی :
يعني اگه مثلا يه مبحث رو مي خونم و بعدش 6-7 تا تست از 30تا تست رو اشتباه مي زنم اين عاديه؟!!!!!! من فكر مي كنم خنگم و چيزي از اون مبحثي كه خوندم ياد نگرفتم. مي خوام بدونم همه همينطورين يا من خنگم!
به نظر من اشکالی نداره. جواب اون تستا رو نگاه کن و اشکالتو بررسی کن. از نظر روانی وقتی یه سوال ر اشتباه حل کردی درستش بهتر میمونه توی ذهنت و کمتر اون اشتباه رو تکرار میکنی ;) به این که "مي خوام بدونم همه همينطورين يا من خنگم!" هم اصلا فکر نکن. بقیه اصلا مهم نیستن. فقط تو مهمی. به خودت نگاه کن و برو جلو :) تویی که میخای به فلان هدف برسی نه بقیه. آدما همه چیشون با هم فرق داره. + هیچ کس خنگ نیست به خودت تلقین نکن ;)

Back
بالا