• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد و بررسی شاهکارهای هنری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع requiem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نقد و بررسی شاهکارهای هنری

به نقل از lab0o :
چهارراه خیابون هم برجسته است مثل این عکس هایی که با لنز fish eye گرفته میشه. به نظر سبک جالبی میاد که همچین حسی به آدم دست میده.
این نقاشی اسم نداره؟ خوب معمولاً از اسم نقاشی میشه هدفش رو فهمید.آخه نقاشی که کشیده توش خاموشی و مرگ رو نمیشه دید بیشتر شاید روزمرگی باشه.آره باز نمیشه.

آره ؛ منم چون اسم نقاشیُ نمیدونستم تو کروشه نوشتم : اثر ِ Ernst Ludwig Kirchner . اگر اسم نقاشیُ میدونین ؛ بگین تغییرش بدم .

چون تاریکی و بی حالی ش خیلی مشهود بود ؛ گفتم . شایدم همون روزمرگی باشه . :-? بعد اینکه چرا بی هدف از رنگ سبز استفاده کرده ؟ این هم برمیگرده به سبکش ؟

× لینک تصحیح شد . :دی

به نظر من می‌خواد نشون بده آدم‌ها دارن تو دنیای خودشون بیشتر و بیشتر گم می‌شن. همه‌چیز انگار به سمت مرکز نقاشی خم شده. رنگا هم که خیلی مات ـن. و همین حس بی حالی رو می‌ده.
دوباره ترکیب رنگها رو داریم. آبی+زرد=سبز که از هر سه رنگها استفاده شده.

در مورد رنگا که گفتین ؛ فکر نمیکنید انتخاب رنگ جوری بوده که بخواد مفهومی منفی رو برسونه ؟ و اینکه مشکلی برای من به وجود اومد اینکه اول که نقاشیو دیدم فکر کردم قسمت وسط نقاشی برجسته هستش و نقاشی یه حالت مدور داره ؛ ولی بعد چشمم به گوشه ی سمت راست نقاشی افتاد ؛ اونجایی که فکر کنم ساختمون به سمت مرکز کار خم شده. فکر کنم همه چیز داره به سمت مرکز جذب میشه.

اسم نقاشی Nollendorfplatz هستش که اسم یه میدون در برلینه.

آره دقیقاً نقاشی انگار به سمت مرکز خم شده . مهشید هم گفت . بعد اون قسمت ِ مشکی ِ سمت راست چیه ؟

پ.ن : زهرا به من گفت شاید اسم نقاشی « Nollendorfplatz » باشه .[nb]چون تو لینکش همچین اسمی هست .[/nb] بعد من سرچ کردم ؛ دیدم که این اسم یک میدان ، واقع در برلین ِ آلمان ـه . خیلی جالبه . 8-^

اونایی که اون وسط دارن به هم می‌خورن دو تا اتوبوسن؟ :د
و دقیقا بینشون. یک سیاهی هست که به نظر میاد یه آدمه.

به نقل از سـحر :
آره ؛ منم چون اسم نقاشیُ نمیدونستم تو کروشه نوشتم : اثر ِ Ernst Ludwig Kirchner . اگر اسم نقاشیُ میدونین ؛ بگین تغییرش بدم .

چون تاریکی و بی حالی ش خیلی مشهود بود ؛ گفتم . شایدم همون روزمرگی باشه . :-? بعد اینکه چرا بی هدف از رنگ سبز استفاده کرده ؟ این هم برمیگرده به سبکش ؟

× لینک تصحیح شد . :دی
بی هدف؟ :-/ نه بی هدف؟ :o
البته باید بگم سبک اکسپرسیونیسم خیلی سبک خاصیه شاید باید بیشتر در موردش حرف بزنیم :-?

به نقل از مه‌شید :
اونایی که اون وسط دارن به هم می‌خورن دو تا اتوبوسن؟ :د
و دقیقا بینشون. یک سیاهی هست که به نظر میاد یه آدمه.

اتوبوس فکر نمی‌کنم باشن، ازین قطارها که وسط شهر هستن ، تو کارتونا میبینیم، ازونا شاید باشن.
:-"

من ازین جور نقاشی ها اصلا خوشم نمیاد! یک فضای تیره و تار با خطوط کج و مووَج؛ که چی؟ میخواد عواطف‌ـو نشون بده؟

ویرایش:
به نقل از scatterbrain :
بچه ها اسم تاپیک نقد و بررسی شاهکار های نقاشی هست!در مورد احساساتتون که سوال نشده آخه! :-" اگر نکته خاصی در مورد نقاشی دارین که اطلاعات بقیه رو حالا از هر لحاظی بالا می بره بیان کنین وگرنه هر کسی سلیقه خاص خودشو داره!
نظرم بود، نه احساسم !
+ چشم دیگه نظر نمی‌دیم! احساساتمونم بیان نمی‌کنیم! چرا ذوق هنر‌ی ـمو کور میکنین آخه ...

به نقل از ღ پـــــــت ღ :
من ازین جور نقاشی ها اصلا خوشم نمیاد! یک فضای تیره و تار با خطوط کج و مووَج؛ که چی؟ میخواد عواطف‌ـو نشون بده؟
بچه ها اسم تاپیک نقد و بررسی شاهکار های نقاشی هست!در مورد احساساتتون که سوال نشده آخه! :-" اگر نکته خاصی در مورد نقاشی دارین که اطلاعات بقیه رو حالا از هر لحاظی بالا می بره بیان کنین وگرنه هر کسی سلیقه خاص خودشو داره!
راستی یه سری هم به اینجا بزنید:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,3994.0.html
و اینجا:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2898.0.html

من مشخصات نقاشی رو چک کردم مطمئن شدم عنوانش همینه به زبان المانی : Nollendorfplatz

نیمه ی بالایی یه حس جلو اومدن داره و نیمه ی پایین یه حس فرو رفتن 8-^

به نقل از scatterbrain :
بی هدف؟ :-/ نه بی هدف؟ :o
البته باید بگم سبک اکسپرسیونیسم خیلی سبک خاصیه شاید باید بیشتر در موردش حرف بزنیم :-?

نه فک کنم منظورمُ درست نرسوندم . منظورم از بی هدف ؛ بیخودی نبود . منظورم اینه که نشان دهنده ی « شی ء » خاصی نیستن . وگرنه طبعاً مفهومیُ در بر داره . ;)

× بچه ها دعوا نکنین حالا . :دی صلوات بفرستین . :دی

× به اون دو تا تاپیک خاک خورده که scatterbrain گفتن هم سر بزنین ؛ به راه بیفته . 8-^

Back
بالا